dringend hulp nodig met php & html!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans

hans

23/03/2009 18:46:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een site.
waar artiesten zich aanmelden en ik hun muziek op me site zet.

en daarom ben ik bezig met een artiesten systeem toevoegen het is gemakkelijk.

maar 't moeilijkst is (wat ik vind) om met 2 pagina's te werken!

ik heb 2 pagina's aangemaakt.

1. voegartiest.php
2. artiesten.php (daar komen de artiesten op!)

dit is script van voegartiest.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<h2>Voeg artiest toe!</h2>
<br />
<form name="voegtoe" action="artiesten.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<b>artiesten naam</b>:<br /> <input type="text" name="name" maxlength="50"><br />
<input type="submit"  value="Verzenden"  name="voegtoe"  />
</form>

http://nlhoprecords.xtreemhost.com/inlog/voegartiest.php daar staat script met tabel ect.

Als ik een artiest wil toevoegen, dan moet ik artieste naam typen en dan verzenden klikken.

en wat ik heb getypt moet in artiesten.php bestand komen.

en dat snap ik niet, hoe ik dat kan maken.

kan iemand mij helpen?

mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 05:15:52
 
Pepijn

Pepijn

23/03/2009 18:51:00
Quote Anchor link
Had je hiervoor al geen topic geopend?
klik

Ik kan het fout hebben.


Probeer eens wat simpele gastenboek scriptjes te lezen en na te maken.
Deze kan je vinden in het script gedeelten.
 
Hans

hans

23/03/2009 18:57:00
Quote Anchor link
Pepijn schreef op 23.03.2009 18:51:
Had je hiervoor al geen topic geopend?
klik

Ik kan het fout hebben.


Probeer eens wat simpele gastenboek scriptjes te lezen en na te maken.
Deze kan je vinden in het script gedeelten.

Klopt dat ben ik ook:)
maar ik ben bezig met een nieuwe systeem die was verkeerd:)

goed idee om een gastenboek script te bekijken dat script heeft dat ook:)

edit : lukt me niet....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.