dubbele knoppen en maar in in code

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Ralph van der Tang

ralph van der Tang

04/04/2013 10:50:56
Quote Anchor link
hoi iedereen,

ik heb een login popup gemaakt maar nu worden er 2 knoppen zonder value weergegeven
iemand een idee waar dit aan kan liggen?

Mvg ralph

de code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php

<div class="login_popup_text_container">
                                    <
div class="login_popup_left">
                                        <
div class="login_popup_text_bold">'. content::get('login_popup_alleen_leden').'</div>
                                        <
div class="login_popup_text"><a href="'. Settings::$url.'/' .$_SESSION['lang'].'/home/about">'. content::get('tekst_klik_hier').'</a> '. content::get('login_popup_tekst').'</div>
                                    <
/div>
                                    <
div class="login_box_border"></div>
                                    <
div class="login_popup_right">
                                        <
div class="login_popup_box">
                                            <
div class="login_popup_label" id="usrName" >
                                                '.content::get('tekst_gebruikersnaam').'
                                            </div>
                                            <
div class="login_popup_input">
                                                <
input class="login_popup_field" id="username_popup" type="text" name="username" TABINDEX=1/>
                                            <
/div>
                                            <
div class="login_popup_clear">
                                            <
/div>
                                            <
div class="login_popup_label">
                                                '.content::get('tekst_wachtwoord').' <span style="font-size: 10px" > (<a href="#" id="login_forgot" >'. content::get('tekst_vergeten').'</a>)</span>
                                            <
/div>
                                            <
div class="login_popup_input">
                                                <
input type="password" class="login_popup_field" id="password_popup" name="password" TABINDEX=2/>
                                            <
/div>
                                            <
div class="stay_loggedin login_popup_input" >
                                                <
input type="checkbox" id="loggedin" > <label for="loggedin" >'.content::get('tekst_blijf_ingelogd').'</label>
                                            <
/div>
                                            <
div class="login_popup_error" ></div>
                                        <
/div>
                                    <
/div>
                                    <
div class="login_box_bottom">
                                        <
div class="login_box_bottom_left">
                                            <
input onclick="window.location.href = \''.Settings::$url.'/' .$_SESSION['lang'].'/home/registreer\';" type="button" class="login_popup_register_bttn" name="register" value="'. content::get('tekst_registreer') .'"/>
                                        <
/div>
                                        <
div class="login_box_bottom_right">
                                            <
input type="button" class="login_popup_bttn" name="login" value="'.content::get('tekst_login').'"></img>
                                        <
/div>
                                    <
/div>
                                <
/div>
                            <
/div>
?>


css

input[type="submit"]:focus, input[type="button"]:focus {
margin: 0;
}

input[type="submit"], input[type="text"], input[type="button"], input[type="image"], input[type="password"] {
border-radius: 0 0 0 0;
}

.login_popup_bttn {
background: url("http://localhost/git/Business-leaders/images/register-bl.png") repeat scroll 0 0 transparent;
border: medium none;
color: #565A5F;
float: left;
font-family: Arial;
font-size: 18px;
height: 500px;
width: 159px;
}
Gewijzigd op 04/04/2013 15:29:08 door Ralph van der Tang
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 13:50:47
 
Koen Hollander

Koen Hollander

04/04/2013 11:03:07
Quote Anchor link
Graag je code tussen [. code ] tags
Gewijzigd op 04/04/2013 11:03:29 door Koen Hollander
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

04/04/2013 15:27:45
Quote Anchor link
geupdate
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

04/04/2013 15:48:47
Quote Anchor link
Kijk je html even goed na er staan fouten in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="button" class="login_popup_bttn" name="login" value="'.content::get('tekst_login').'"></img>


Je zet een </img> tag neer na een input dit werkt zowiezo niet.

En wat verwacht je precies dat dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'. content::get('tekst_registreer') .'


Moet dit niet iets zijn zoals dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$_GET['tekst_registreer']
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

04/04/2013 16:15:33
Quote Anchor link
content::get is een static function die een waarde ophaalt uit de db.

en de fout zat in de css

hij is dus opgelost en het werkt.

iedereen bedankt die de tijd heeft genomen om hier zijn of haar gedachte over te laten gaan

Mvg ralph
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.