Dupechecker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Panic

Panic

03/06/2008 22:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$rows
= mysql_num_rows($dupe);
$dupe = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$username' IN ( SELECT r_ip FROM users GROUP BY r_ip HAVING COUNT(1) > 1 )");

if($rows > 1) {
echo "<tr><td><b>$dupe->username</a></td> <td>$dupe->r_ip</td><td><a href= '../ban.php?banwho=$dupe->username'>Ban</a></td></td></tr>";
}
}

?>


Ik wil graag als uitkomst

[NAAM] [IP] [BANN]

Dat de dupes/dubbele IP's zich zo vertonen... HELP AUB :)
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 13:59:02
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 22:09:00
Quote Anchor link
JIj moet met group by aan de gang
 
Panic

Panic

03/06/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Dan krijg ik zoiets, maar nog steeds geen success

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$rows
= mysql_num_rows($dupe);
$dupe = mysql_query("SELECT * FROM users GROUP BY username, r_ip HAVING COUNT(*) > 1 )");

if($rows > 1) {
echo "<tr><td><b>$dupe->username</a></td> <td>$dupe->r_ip</td><td><a href= '../ban.php?banwho=$dupe->username'>Ban</a></td></td></tr>";
}
}

?>
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 22:39:00
Quote Anchor link
draai regel 2 en 3 eens om want dit kan niet... Tip zet error reporting aan

Btw heb niet naar de query gekeken
zoiets anders:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT naam, ip FROM users GROUP BY ip HAVING COUNT(*) > 1;


Je code (buite je query lijkt nergens op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    $qIp
= "SELECT * FROM users GROUP BY username, r_ip HAVING COUNT(*) > 1 )";
    $rIp = mysql_query($rIp);
    
    if($rIp)
    {

        while($aRows = mysql_fetch_row($rIp))
        {

            echo '<tr><td><b>'.$aRows['username'].'</a></td> <td>'.$aRows['ip'].'</td><td><a href= "../ban.php?banwho='.$aRows['username'].'">Ban</a></td></td></tr>';
        }
    }

    else
    {
        echo mysql_error().' in '.$qIp;
    }


?>


Edit:

Tips:
Doe wat aan foutafhandeling
Lees eens de basis tutorials door op deze website
Dit script is misschien iets te hoog gegrepen
Doe aan logische naamgeving
Doe aan netjes programeren
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Panic

Panic

03/06/2008 22:46:00
Quote Anchor link
Hmm ok ziet er idd wat overzichterlijker uit zo, maar nu werkt het helemaal niet meer krijg nu gewoon een wit scherm
 
Panic

Panic

03/06/2008 22:51:00
Quote Anchor link
Ow sorry ik ging even te snel ik krijg nu dit te zien:

Query was empty in SELECT * FROM users GROUP BY r_ip HAVING COUNT(*) > 1
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

03/06/2008 23:05:00
Quote Anchor link
Hoe ik te werk ga is met een begin- en einddatum/tijd. Vervolgens heb je een simpele query waar je groepeerd op het ipadres en vervolgens de MAX() functie gebruikt om alleen de bans op te halen die nog in de toekomst liggen.
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie, maar eerlijk gezegt snap ik het niet helemaal
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 23:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    $qIp
= "SELECT * FROM users GROUP BY username, r_ip HAVING COUNT(*) > 1 )";
    $rIp = mysql_query($qIp);
    
    if($rIp)
    {

        while($aRows = mysql_fetch_row($rIp))
        {

            echo '<tr><td><b>'.$aRows['username'].'</a></td> <td>'.$aRows['ip'].'</td><td><a href= "../ban.php?banwho='.$aRows['username'].'">Ban</a></td></td></tr>';
        }
    }

    else
    {
        echo mysql_error().' in '.$qIp;
    }


?>


Er zat een type fout op de derde regel, probeer nu nog eens
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:13:00
Quote Anchor link
Bedankt Freek,

Hij geeft inderdaad geen foutmelding meer, maar hij geeft ook niet de "dupes/dubbele r_ip's" weer
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 23:14:00
Quote Anchor link
vervang regel 9 eens door dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    echo '<pre>'.print_r($aRows, true).'</pre>';
 
Willz

Willz

03/06/2008 23:15:00
Quote Anchor link
Fréek schreef op 03.06.2008 23:08:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
   *knip*

?>


Er zat een type fout op de derde regel, probeer nu nog eens


Volgens mij heb je hier nog niks aan, ik ga er vanuit dat de username uniek is dus waarom zou je ze groupen?, ik denk dat er nog een relatie tussen users en group moet

edit:
Zie dat het niet 2 tabellen zijn,.. sorry zal volgende keer beter lezen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willz
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:16:00
Quote Anchor link
Zelfde als ervoor geen foutmelding en ook geen dupes
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

03/06/2008 23:19:00
Quote Anchor link
SELECT DISTINCT username, r_ip FROM users
GROUP BY username, r_ip
HAVING COUNT(username) > 1

ik ga ervanuit dat username uniek is
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 23:20:00
Quote Anchor link
Sorry zit niet op te letten maak dit er eens van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    $qIp
= "SELECT DISTINCT username, r_ip FROM users
                GROUP BY username, r_ip
                HAVING COUNT(username) > 1 "
;
    $rIp = mysql_query($qIp);
    
    if($rIp)
    {

        $aRows = mysql_fetch_row($qIp);
        echo '<pre>'.print_r($aRows, true).'</pre>';
    }

    else
    {
        echo mysql_error().' in '.$qIp;
    }


?>


Edit:
Query van persoon bovenmij toegevoegd


Give it a try again
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:21:00
Quote Anchor link
@ Klaasjan

Ja klopt username is uniek ik heb je query geprobeert maar blijft nog steeds hetzelfde
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:23:00
Quote Anchor link
@ Freek

Blijft nog steeds hetzelfde en btw je hebt steeds een syntax error in regel 2 :) je hebt een overbodige )
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

03/06/2008 23:25:00
Quote Anchor link
Dan zijn er geen dubbelen blijkbaar

anders doe eens

SELECT DISTINCT(username) from users GROUP BY username HAVING COUNT(username) > 1

Als dat geen rijen geeft zijn ze er echt niet
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 23:26:00
Quote Anchor link
Geedit, zit echt te slapen hier: vergeet de helft :P

Dit zal in ieder geval enige output moeten hebben.
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:26:00
Quote Anchor link
Ook met de edited tag werkt het niet
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:28:00
Quote Anchor link
Er zijn wel degelijk dubbele ik heb er zelf 2 aangemaakt om het te testen

Ik zal volledige code plaatsen om misverstanden tegen te gaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
session_start();
include "../includes/datcon.php";
include "../includes/functions.php";
echo "$style";
logincheck();
$userlevl = mysql_query("SELECT userlevel FROM users WHERE username='$username'");
while($successa = mysql_fetch_row($userlevl)){
    $userlevel = $successa[0];
    
}

if ($userlevel == 0){
echo "Error.";
}
elseif ($userlevel > 0){




?>


<html>
<link rel="stylesheet" href="../includes/in.css" type="text/css">
<center>

<table border=1 cellspacing=0 cellpadding=2 width=50% class=main bordercolor=black><tr>
<td colspan=3 align=center><font color='#FFFFFF'>Dupes</font></td></tr>
<div id="lt">
<td class=tableheading align=center width=33%>Username</td>
<td class=tableheading align=center width=33%>IP</td>
<td class=tableheading align=center width=33%>Ban</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    $qIp
= "SELECT DISTINCT username, r_ip FROM users GROUP BY username, r_ip HAVING COUNT(username) > 1 ";
    $rIp = mysql_query($qIp);
    
    if($rIp)
    {

        echo '<pre>'.print_r($aRows, true).'</pre>';
    }

    else
    {
        echo mysql_error().' in '.$qIp;
    }
}

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.