Dynamisch formulier werkt alleen bij 1 onChange

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Richard Duinmayer

Richard Duinmayer

09/02/2009 18:30:00
Quote Anchor link
Kan iemand mij helpen met het uitbreiden van dit stukje javascript?

Ik wil graag dat hij rekening houdt met meerdere onChanges. Met 1 onChange werkt het prima, met 2 zoals hier beneden werkt alleen de eerste.

Of weet iemand hier een andere manier om een dynamisch formulier te maken?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php //kleurtjes
<script language="Javascript">
function
latenzien(id,veld,waarde)
{


x = document.formulier.elements[veld].selectedIndex;
if (document.formulier.elements[veld].options[x].text == waarde)
{
document.getElementById(id).style.display = 'block';}
else
{document.getElementById(id).style.display = 'none';}
}

</script>




            <select id="website-design-implementatie-cms" name="website-design-implementatie-cms" onChange="latenzien('optie1',this.name,'1. Bestaand webdesign')" onChange="latenzien('optie2',this.name,'2. Bestaand webdesign, met verbeteringen')">
                <option value="">Kies...</option>
                <option value="1. Bestaand webdesign">1. Bestaand webdesign</option>
                <option value="2. Bestaand webdesign, met verbeteringen">2. Bestaand webdesign, met verbeteringen</option>
                <option value="3. Door u aangeleverd webdesign">3. Door u aangeleverd webdesign</option>
                <option value="4. Nieuw webdesign">4. Nieuw webdesign</option>
            </select>

        <div id="optie1" class="verborgen"> Optie 1
        <br>
        <input type="radio"> ja<br>
        <input type="radio"> nee
        </div>
        <div id="optie2" class="verborgen"> Optie 2
        <br>
        <input type="radio"> ja<br>
        <input type="radio"> nee
        </div>    
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 03:59:06
 
Niek Weevers

Niek Weevers

09/02/2009 19:53:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.