Een '1' als extra output bij include?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim van Norde

Tim van Norde

02/07/2011 16:10:04
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een index-pagina die pagina's include d.m.v. include('pagina.ext');. Als ik dit doe krijgt elke pagina een extra '1' als output.
Voorbeeld:
Afbeelding

Ik krijg het eentje alleen als ik inlog op mijn systeem (dan maak ik session user en loggedin aan)

Hoe ik include:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo include($page[0]);

$page[0] moet de bestandsnaam voorstellen.
Het includen werkt ook prima, alles gaat zoals ik het wil. Het enige probleem is het 1tje, wie kan me helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 01:04:22
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

02/07/2011 16:15:37
Quote Anchor link
Kijk dit is nu echt luiheid ten top!

Bekijk even het volgende:
http://www.php.net/inlcude

dan zal je vast wel begrijpen dat een echo include in jouw geval een 1 oplevert.
 
Tim van Norde

Tim van Norde

02/07/2011 17:07:56
Quote Anchor link
Nou nou sorry hoor Noppes.

-EDIT-
Maar het is nu wel gelukt, thanx
Gewijzigd op 02/07/2011 17:14:14 door Tim van Norde
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.