Een tekst een klein stukje omlaag krijgen...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul v.Dun

Paul v.Dun

02/04/2006 05:59:00
Quote Anchor link
Door Paul van Dun:

Hallo,
Ik ben bezig met een layout maar ik krijg mijn username niet op de goede plaats en dan bedoel ik in hoogte.
Wat ik nu heb:
Stukje code maar..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
        <td colspan="12" rowspan="2">
            <img id="index_29" src="images/index_29.gif" width="459" height="64" alt="" /></td>
        <td colspan="4" rowspan="1" background="images/index_30.gif" width="126" height="100%" alt="">
            <div align="right">
                <table border="0" width="52%" align="right" cellspacing="0" cellpadding="0" height="30" valign=foot>
                    <tr>
                        <td>
                        <p align="left">
                        <font face="Tahoma" size="2" color="#333333">Guest</font></td>
                    </tr>
                </table>
            </div>
            </td>


Voorbeeld: Klik

Als iemand me kan helpen,
Graag.

B.v.d en Groeten.

Paul van Dun.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 04:38:02
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/04/2006 06:51:00
Quote Anchor link
komt door <p>
je kan beter met css werken:

td
{
text-align: right;
}

dan wordt alles tussen <td> en </td> rechts uitgelijnd.

voor verdere informatie over css: http://www.w3schools.com/css/css_examples.asp
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

02/04/2006 12:43:00
Quote Anchor link
Ja ok,
Maar ik wil mijn tekst een klein stukje lager hebben.
Hoe moet ik dat doen?

Groeten.
 
Kalle P

Kalle P

02/04/2006 12:46:00
Quote Anchor link
padding-top: 5px;
Gewijzigd op 02/04/2006 12:46:00 door Kalle P
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

02/04/2006 12:59:00
Quote Anchor link
Kalle sorry maar ik werk nog met tabellen als alles in een maal werkt ga ik het omzetten.
Maar nu eerst wat is de tabel versie van padding-top?

Groeten.
 
Kalle P

Kalle P

02/04/2006 13:02:00
Quote Anchor link
style="padding-top: 5px;"
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

02/04/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Hey,
Bedankt.
Dankje.

Groeten.
 
Kalle P

Kalle P

02/04/2006 13:05:00
Quote Anchor link
Graag gedaan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.