Electronic Dance Music website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Martin d

Martin d

25/04/2012 21:45:56
Quote Anchor link
Drie jaar geleden is deze website begonnen als hobbyproject, tegenwoordig een ware ondernemening met ruim 1500 bezoekers per dag! DJ-Lounge, een design die we een half jaar geleden hebben laten ontwerpen en nu voor 90% werkende is op onze website!

De gehele website draait op WordPress met het Pagelines Framework. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over het ontwerp + alle functionaliteiten. De mening van onze bezoeker nemen wij zeer serieus als het gaat om feedback, suggesties en / of eventuele andere toevoegingen aan onze website.

De website dient als informatievoorziening voor DJ's, artiesten, uitgaanspubliek en muziekgeïnteresseerden. Iedere dag wordt de website voorzien van nieuwe informatie omtrent nieuwe muziek, evenementen, party's, foto's en nog veel meer. En het mooiste is, 50% van alle content wordt door onze gebruikers zelf toegevoegd!!

We zouden jullie graag willen vragen om de website te testen op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en 'feeling' van het geheel.

Elementen op de site:

*Home pagina: http://dj-lounge.com
*Artikel pagina: http://dj-lounge.com/tape-hard-rock-...-2012-podcast/
*Categorie pagina: http://dj-lounge.com/music/free-downloads/
*Shoutbox: http://dj-lounge.com/
*Party agenda: http://dj-lounge.com/party-agenda/ (met een party finder)
*Party pics (demo foto's): http://dj-lounge.com/party-pics/
*Contact pagina: http://dj-lounge.com/contact-us/

Mocht je even tijd hebben, dan zouden we het op prijs stellen als je ons kan voorzien van de nodige feedback en reacties! :)
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 13:14:14
 
Chris PHP

Chris PHP

02/05/2012 14:33:48
Quote Anchor link
TIP: Haal dat facebook spam ding van je site, je verplicht mensen je te 'liken' of 30 seconden te wachten.

Niet echt professioneel.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

02/05/2012 14:42:35
Quote Anchor link
Begin is meteen het zelfde als Chris, niemand vind het echt leuk om een Facebook Like ding voorgeschoteld te krijgen. Link 2, die bestaat dus niet(meer). Op de artikel pagina staat een klein reactie blokje, maar als je wilt reageren moet je lid worden van Facebook. Andere mensen moeten ook gewoon kunnen reageren. Ik ga meteen door naar de shoutbox, die captcha. Serieus op google is een hele goede Recaptcha te vinden. Verder heb ik er niet heel veel op aan te merken. Alleen is het best handig om er een vertaler op te zetten die naar alle talen vertaalt(kijk ook daarvoor op google)Google heeft hele handige tools!
 
Wouter J

Wouter J

02/05/2012 14:59:27
Quote Anchor link
Eigenlijk ging mijn muis meteen al naar het kruisje rechtsbovenin het scherm, bij zulke site's wil ik niet eens komen. Maar omdat het een sitecheck was heb ik maar even JS uitgezet, ik wil niet telkens zo'n spambox. Niet wetend dat ik daardoor de hele site niet meer kan bezoeker :O.

Zodra ik JS uitzet wordt de hele content zo'n 1800px naar beneden geschoven. Niet echt gebruikersvriendelijk naar mijn mening. Ook de searchbox en het vergrootglas icon worden van elkaar los gekoppeld, waarbij het input veld 100px naar beneden staat.

Het hele bovenstaande verhaal geld alleen voor de homepagina.

Het design zelf vind ik wel mooi, al zijn die rode vierkantjes in de background vlak voor de footer niet heel mooi.

De code:
- Plaats de Google Analytics code vlak voor </body> (de wp_footer() plek) om betere resultaten te krijgen.
- probeer wat te doen aan het WordPress + Plugins head syndroom: zoveel link en andere elementen zijn er ook weer niet nodig
- haal die interne css (style elementen) weg
- plaats scripts of vlak voor </body> of in de head, niet ergens halverwege daartussen
- voorkom het gebruik van inline JavaScript (onclick=, enz.) en inline CSS (style=, enz.)

Verder maakt WordPress je code altijd zo dergelijk onleesbaar dat ik meer niet heb kunnen bekijken.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/05/2012 15:02:56
Quote Anchor link
Ik ga geen 30 seconden wachten, dus heb gelijk weg geklikt en dat gaan de helft van de bezoekers ook doen.
 
Henk PHP

Henk PHP

02/05/2012 18:22:07
Quote Anchor link
Koen hollander op 02/05/2012 14:42:35:
Alleen is het best handig om er een vertaler op te zetten die naar alle talen vertaalt(kijk ook daarvoor op google)Google heeft hele handige tools!
Als ik eerlijk ben vind ik die Google-vertaler maar niks. Voor een paar simpele vertalingen werkt het goed, maar om je website te vertalen; dat werkt gewoon niet.
 
Martin d

Martin d

02/05/2012 18:30:34
Quote Anchor link
Chris NVT op 02/05/2012 14:33:48:
TIP: Haal dat facebook spam ding van je site, je verplicht mensen je te 'liken' of 30 seconden te wachten.

Niet echt professioneel.


Oops - deze is na wat experimenteren gisteren blijven staan. Is nu volledig van de site verdwenen.



Toevoeging op 02/05/2012 18:36:34:

Koen hollander op 02/05/2012 14:42:35:
Begin is meteen het zelfde als Chris, niemand vind het echt leuk om een Facebook Like ding voorgeschoteld te krijgen. Link 2, die bestaat dus niet(meer). Op de artikel pagina staat een klein reactie blokje, maar als je wilt reageren moet je lid worden van Facebook. Andere mensen moeten ook gewoon kunnen reageren. Ik ga meteen door naar de shoutbox, die captcha. Serieus op google is een hele goede Recaptcha te vinden. Verder heb ik er niet heel veel op aan te merken. Alleen is het best handig om er een vertaler op te zetten die naar alle talen vertaalt(kijk ook daarvoor op google)Google heeft hele handige tools!


Reactie mogelijkheid
Tegenwoordig heeft iedereen Facebook. Van origine zit de mogelijkheid erbij om te reageren door middel van de WordPress standaard velden, echter kregen we daar veel spam door (daarna Akismet pas ontdekt) en de comments die dan door kwamen als 'niet' spam, voegde ook niet bijzonder veel toe aan de site. Moraal van het verhaal: ik wil niet voor de optie 'en-en' gaan maar enkel voor de Facebook optie, omdat de reacties daarmee gedaan worden - zeker een toegevoegde waarde hebben. Daarnaast, sites als 9gag.com - die hebben ook maar 1 optie om te reageren. Vandaar deze beslissing! :)

Captcha
Wat is er mis met deze Captcha? De re-captcha is voor veel mensen ongebruik vriendelijk en neemt veel ruimte in beslag in verhouding tot deze drop-down menu door een simpel sommetje op te lossen.

Vertaler
We hebben in het verleden kennis gemaakt met de multilanguage plugin wpml.org --> echter deze is alleen geschikt voor statische content. Het framework en de dynamische content maakt dit geen ideale combinatie. Daarnaast, een Google translater vertaalt een groot deel van de content toch crappy. Ook zijn 80% van de bezoekers Engels talig geörienteerd. :)

Thanks voor je inbreng anyways!





Toevoeging op 02/05/2012 18:49:19:

@ Wouter - bedankt voor je uitgebreide comment. Hieronder heb ik jouw feedback per punt toegelicht / uitgelegd.

Quote:
Eigenlijk ging mijn muis meteen al naar het kruisje rechtsbovenin het scherm, bij zulke site's wil ik niet eens komen. Maar omdat het een sitecheck was heb ik maar even JS uitgezet, ik wil niet telkens zo'n spambox. Niet wetend dat ik daardoor de hele site niet meer kan bezoeker :O.


Begrijp eigenlijk je hele probleem niet met 'bij zulke sites wil ik niet eens komen'. Je hebt het over een spambox, kun je mij die aanwijzen, of bedoel je hier de popup mee?

Quote:
Zodra ik JS uitzet wordt de hele content zo'n 1800px naar beneden geschoven. Niet echt gebruikersvriendelijk naar mijn mening. Ook de searchbox en het vergrootglas icon worden van elkaar los gekoppeld, waarbij het input veld 100px naar beneden staat.


Wat bedoel je precies met 'JS'? Als in 'Javascript', waarom zou je dit willen uitschakelen? Iedere website maakt tegenwoordig gebruik van javascript en/of andere gerelateerde HTML5 codes. Zoals je de site nu bezoekt, zonder iets uit te schakelen, werkt bij mij (en ook bij de rest van de bezoekers) alles cross-browser prima.

Quote:
Het hele bovenstaande verhaal geld alleen voor de homepagina.

Het design zelf vind ik wel mooi, al zijn die rode vierkantjes in de background vlak voor de footer niet heel mooi.


Bedankt, het heeft een tijd geduurd voordat de site deze identiteit heeft kunnen krijgen. Je bedoelt met de rode vierkantjes het equalizer effect aan de onderkant? Is onderdeel van het design! :)

Quote:
De code:
- Plaats de Google Analytics code vlak voor </body> (de wp_footer() plek) om betere resultaten te krijgen.
- probeer wat te doen aan het WordPress + Plugins head syndroom: zoveel link en andere elementen zijn er ook weer niet nodig
- haal die interne css (style elementen) weg
- plaats scripts of vlak voor </body> of in de head, niet ergens halverwege daartussen
- voorkom het gebruik van inline JavaScript (onclick=, enz.) en inline CSS (style=, enz.)


Google Analytics
Wij gebruiken de Google Analytics for WordPress plugin van Yoast.com, een welbekende SEO deskundige binnen de WordPress scene. Hij heeft deze plugin ontwikkelt, waarbij je ook de plaats kan instellen van de Google Analytics code, zie: http://prntscr.com/8s433
Zijn advies luidt om de code in de header the plakken voor de beste resultaten. Dan ben ik toch benieuwd naar jouw mening/verklaring waarom ik deze naar de footer kan verplaatsen?

WordPress + Plugins syndroom
Wat bedoel je hier precies mee?

Interne css
Ga ik naar kijken!

Scripts
Veel scripts worden door de plugins automatisch in de code neergegooid. Als we de site door de Google Pagespeed plugin van Chrome halen, scoort de site 93/100 - welke boven gemiddeld is. Zie: http://prntscr.com/8s48f


Quote:
Verder maakt WordPress je code altijd zo dergelijk onleesbaar dat ik meer niet heb kunnen bekijken.


Thanks! :)
 
Wouter J

Wouter J

02/05/2012 19:11:06
Quote Anchor link
Martijn,

Je kan ook eens naar Disqus kijken (met plugin voor wordpress). Dit is een commentsysteem die ook werkt het twitter, facebook enzo maar het hoeft niet. Ik ben van plan het binnenkort ook in mijn site te gebruiken.

>> Begrijp eigenlijk je hele probleem niet met 'bij zulke sites wil ik niet eens komen'. Je hebt het over een spambox, kun je mij die aanwijzen, of bedoel je hier de popup mee?
Ik had het inderdaad over die Like Pop-up, had misschien wat duidelijker moeten zijn.

>> Wat bedoel je precies met 'JS'? Als in 'Javascript', waarom zou je dit willen uitschakelen? Iedere website maakt tegenwoordig gebruik van javascript en/of andere gerelateerde HTML5 codes.
JS is inderdaad de enige geldige afkorting voor JavaScript. Ik had dit uitgeschakeld om die like pop-up tegen te gaan. En niet alleen mobile browsers ondersteunen JS, dus ik zou altijd zorgen dat een website ook zonder JS goed werkt. Waarom mensen het uitzetten zou ik ook niet weten, ben zelf ook een actieve JS fan ;)

>> Zijn advies luidt om de code in de header the plakken voor de beste resultaten. Dan ben ik toch benieuwd naar jouw mening/verklaring waarom ik deze naar de footer kan verplaatsen?
Zie daarvoor mijn uitleg hier

>> WordPress + Plugins syndroom - Wat bedoel je hier precies mee?
Dat een head element 206 regels moet beslaan, het duurt veel te lang voor ik (en dus ook een browser/robot/google/yahoo) bij de werkelijke content aankomen. Zoveel is onnodig en omdat een robot niet heel blij is dat het zolang duurt kun je ook nog eens een lagere score krijgen.
Ik zou dus kijken of er niet wat meta tags en style tags uit kunnen.

>> Veel scripts worden door de plugins automatisch in de code neergegooid.
Ik had het over die attributen voor JS, zoals op regel 580. Ik zou deze er echt uithalen, je moet talen zoveel mogelijk scheiden. (daarom is inline CSS ook fout)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.