Electronic Dance Music website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »
Martin d

Martin d

25/04/2012 21:45:56
Quote Anchor link
Drie jaar geleden is deze website begonnen als hobbyproject, tegenwoordig een ware ondernemening met ruim 1500 bezoekers per dag! DJ-Lounge, een design die we een half jaar geleden hebben laten ontwerpen en nu voor 90% werkende is op onze website!

De gehele website draait op WordPress met het Pagelines Framework. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over het ontwerp + alle functionaliteiten. De mening van onze bezoeker nemen wij zeer serieus als het gaat om feedback, suggesties en / of eventuele andere toevoegingen aan onze website.

De website dient als informatievoorziening voor DJ's, artiesten, uitgaanspubliek en muziekgeïnteresseerden. Iedere dag wordt de website voorzien van nieuwe informatie omtrent nieuwe muziek, evenementen, party's, foto's en nog veel meer. En het mooiste is, 50% van alle content wordt door onze gebruikers zelf toegevoegd!!

We zouden jullie graag willen vragen om de website te testen op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en 'feeling' van het geheel.

Elementen op de site:

*Home pagina: http://dj-lounge.com
*Artikel pagina: http://dj-lounge.com/tape-hard-rock-...-2012-podcast/
*Categorie pagina: http://dj-lounge.com/music/free-downloads/
*Shoutbox: http://dj-lounge.com/
*Party agenda: http://dj-lounge.com/party-agenda/ (met een party finder)
*Party pics (demo foto's): http://dj-lounge.com/party-pics/
*Contact pagina: http://dj-lounge.com/contact-us/

Mocht je even tijd hebben, dan zouden we het op prijs stellen als je ons kan voorzien van de nodige feedback en reacties! :)
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:35:36
 
Chris PHP

Chris PHP

02/05/2012 14:33:48
Quote Anchor link
TIP: Haal dat facebook spam ding van je site, je verplicht mensen je te 'liken' of 30 seconden te wachten.

Niet echt professioneel.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

02/05/2012 14:42:35
Quote Anchor link
Begin is meteen het zelfde als Chris, niemand vind het echt leuk om een Facebook Like ding voorgeschoteld te krijgen. Link 2, die bestaat dus niet(meer). Op de artikel pagina staat een klein reactie blokje, maar als je wilt reageren moet je lid worden van Facebook. Andere mensen moeten ook gewoon kunnen reageren. Ik ga meteen door naar de shoutbox, die captcha. Serieus op google is een hele goede Recaptcha te vinden. Verder heb ik er niet heel veel op aan te merken. Alleen is het best handig om er een vertaler op te zetten die naar alle talen vertaalt(kijk ook daarvoor op google)Google heeft hele handige tools!
 
Wouter J

Wouter J

02/05/2012 14:59:27
Quote Anchor link
Eigenlijk ging mijn muis meteen al naar het kruisje rechtsbovenin het scherm, bij zulke site's wil ik niet eens komen. Maar omdat het een sitecheck was heb ik maar even JS uitgezet, ik wil niet telkens zo'n spambox. Niet wetend dat ik daardoor de hele site niet meer kan bezoeker :O.

Zodra ik JS uitzet wordt de hele content zo'n 1800px naar beneden geschoven. Niet echt gebruikersvriendelijk naar mijn mening. Ook de searchbox en het vergrootglas icon worden van elkaar los gekoppeld, waarbij het input veld 100px naar beneden staat.

Het hele bovenstaande verhaal geld alleen voor de homepagina.

Het design zelf vind ik wel mooi, al zijn die rode vierkantjes in de background vlak voor de footer niet heel mooi.

De code:
- Plaats de Google Analytics code vlak voor </body> (de wp_footer() plek) om betere resultaten te krijgen.
- probeer wat te doen aan het WordPress + Plugins head syndroom: zoveel link en andere elementen zijn er ook weer niet nodig
- haal die interne css (style elementen) weg
- plaats scripts of vlak voor </body> of in de head, niet ergens halverwege daartussen
- voorkom het gebruik van inline JavaScript (onclick=, enz.) en inline CSS (style=, enz.)

Verder maakt WordPress je code altijd zo dergelijk onleesbaar dat ik meer niet heb kunnen bekijken.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/05/2012 15:02:56
Quote Anchor link
Ik ga geen 30 seconden wachten, dus heb gelijk weg geklikt en dat gaan de helft van de bezoekers ook doen.
 
Henk PHP

Henk PHP

02/05/2012 18:22:07
Quote Anchor link
Koen hollander op 02/05/2012 14:42:35:
Alleen is het best handig om er een vertaler op te zetten die naar alle talen vertaalt(kijk ook daarvoor op google)Google heeft hele handige tools!
Als ik eerlijk ben vind ik die Google-vertaler maar niks. Voor een paar simpele vertalingen werkt het goed, maar om je website te vertalen; dat werkt gewoon niet.
 
Martin d

Martin d

02/05/2012 18:30:34
Quote Anchor link
Chris NVT op 02/05/2012 14:33:48:
TIP: Haal dat facebook spam ding van je site, je verplicht mensen je te 'liken' of 30 seconden te wachten.

Niet echt professioneel.


Oops - deze is na wat experimenteren gisteren blijven staan. Is nu volledig van de site verdwenen.



Toevoeging op 02/05/2012 18:36:34:

Koen hollander op 02/05/2012 14:42:35:
Begin is meteen het zelfde als Chris, niemand vind het echt leuk om een Facebook Like ding voorgeschoteld te krijgen. Link 2, die bestaat dus niet(meer). Op de artikel pagina staat een klein reactie blokje, maar als je wilt reageren moet je lid worden van Facebook. Andere mensen moeten ook gewoon kunnen reageren. Ik ga meteen door naar de shoutbox, die captcha. Serieus op google is een hele goede Recaptcha te vinden. Verder heb ik er niet heel veel op aan te merken. Alleen is het best handig om er een vertaler op te zetten die naar alle talen vertaalt(kijk ook daarvoor op google)Google heeft hele handige tools!


Reactie mogelijkheid
Tegenwoordig heeft iedereen Facebook. Van origine zit de mogelijkheid erbij om te reageren door middel van de WordPress standaard velden, echter kregen we daar veel spam door (daarna Akismet pas ontdekt) en de comments die dan door kwamen als 'niet' spam, voegde ook niet bijzonder veel toe aan de site. Moraal van het verhaal: ik wil niet voor de optie 'en-en' gaan maar enkel voor de Facebook optie, omdat de reacties daarmee gedaan worden - zeker een toegevoegde waarde hebben. Daarnaast, sites als 9gag.com - die hebben ook maar 1 optie om te reageren. Vandaar deze beslissing! :)

Captcha
Wat is er mis met deze Captcha? De re-captcha is voor veel mensen ongebruik vriendelijk en neemt veel ruimte in beslag in verhouding tot deze drop-down menu door een simpel sommetje op te lossen.

Vertaler
We hebben in het verleden kennis gemaakt met de multilanguage plugin wpml.org --> echter deze is alleen geschikt voor statische content. Het framework en de dynamische content maakt dit geen ideale combinatie. Daarnaast, een Google translater vertaalt een groot deel van de content toch crappy. Ook zijn 80% van de bezoekers Engels talig geörienteerd. :)

Thanks voor je inbreng anyways!





Toevoeging op 02/05/2012 18:49:19:

@ Wouter - bedankt voor je uitgebreide comment. Hieronder heb ik jouw feedback per punt toegelicht / uitgelegd.

Quote:
Eigenlijk ging mijn muis meteen al naar het kruisje rechtsbovenin het scherm, bij zulke site's wil ik niet eens komen. Maar omdat het een sitecheck was heb ik maar even JS uitgezet, ik wil niet telkens zo'n spambox. Niet wetend dat ik daardoor de hele site niet meer kan bezoeker :O.


Begrijp eigenlijk je hele probleem niet met 'bij zulke sites wil ik niet eens komen'. Je hebt het over een spambox, kun je mij die aanwijzen, of bedoel je hier de popup mee?

Quote:
Zodra ik JS uitzet wordt de hele content zo'n 1800px naar beneden geschoven. Niet echt gebruikersvriendelijk naar mijn mening. Ook de searchbox en het vergrootglas icon worden van elkaar los gekoppeld, waarbij het input veld 100px naar beneden staat.


Wat bedoel je precies met 'JS'? Als in 'Javascript', waarom zou je dit willen uitschakelen? Iedere website maakt tegenwoordig gebruik van javascript en/of andere gerelateerde HTML5 codes. Zoals je de site nu bezoekt, zonder iets uit te schakelen, werkt bij mij (en ook bij de rest van de bezoekers) alles cross-browser prima.

Quote:
Het hele bovenstaande verhaal geld alleen voor de homepagina.

Het design zelf vind ik wel mooi, al zijn die rode vierkantjes in de background vlak voor de footer niet heel mooi.


Bedankt, het heeft een tijd geduurd voordat de site deze identiteit heeft kunnen krijgen. Je bedoelt met de rode vierkantjes het equalizer effect aan de onderkant? Is onderdeel van het design! :)

Quote:
De code:
- Plaats de Google Analytics code vlak voor </body> (de wp_footer() plek) om betere resultaten te krijgen.
- probeer wat te doen aan het WordPress + Plugins head syndroom: zoveel link en andere elementen zijn er ook weer niet nodig
- haal die interne css (style elementen) weg
- plaats scripts of vlak voor </body> of in de head, niet ergens halverwege daartussen
- voorkom het gebruik van inline JavaScript (onclick=, enz.) en inline CSS (style=, enz.)


Google Analytics
Wij gebruiken de Google Analytics for WordPress plugin van Yoast.com, een welbekende SEO deskundige binnen de WordPress scene. Hij heeft deze plugin ontwikkelt, waarbij je ook de plaats kan instellen van de Google Analytics code, zie: http://prntscr.com/8s433
Zijn advies luidt om de code in de header the plakken voor de beste resultaten. Dan ben ik toch benieuwd naar jouw mening/verklaring waarom ik deze naar de footer kan verplaatsen?

WordPress + Plugins syndroom
Wat bedoel je hier precies mee?

Interne css
Ga ik naar kijken!

Scripts
Veel scripts worden door de plugins automatisch in de code neergegooid. Als we de site door de Google Pagespeed plugin van Chrome halen, scoort de site 93/100 - welke boven gemiddeld is. Zie: http://prntscr.com/8s48f


Quote:
Verder maakt WordPress je code altijd zo dergelijk onleesbaar dat ik meer niet heb kunnen bekijken.


Thanks! :)
 
Wouter J

Wouter J

02/05/2012 19:11:06
Quote Anchor link
Martijn,

Je kan ook eens naar Disqus kijken (met plugin voor wordpress). Dit is een commentsysteem die ook werkt het twitter, facebook enzo maar het hoeft niet. Ik ben van plan het binnenkort ook in mijn site te gebruiken.

>> Begrijp eigenlijk je hele probleem niet met 'bij zulke sites wil ik niet eens komen'. Je hebt het over een spambox, kun je mij die aanwijzen, of bedoel je hier de popup mee?
Ik had het inderdaad over die Like Pop-up, had misschien wat duidelijker moeten zijn.

>> Wat bedoel je precies met 'JS'? Als in 'Javascript', waarom zou je dit willen uitschakelen? Iedere website maakt tegenwoordig gebruik van javascript en/of andere gerelateerde HTML5 codes.
JS is inderdaad de enige geldige afkorting voor JavaScript. Ik had dit uitgeschakeld om die like pop-up tegen te gaan. En niet alleen mobile browsers ondersteunen JS, dus ik zou altijd zorgen dat een website ook zonder JS goed werkt. Waarom mensen het uitzetten zou ik ook niet weten, ben zelf ook een actieve JS fan ;)

>> Zijn advies luidt om de code in de header the plakken voor de beste resultaten. Dan ben ik toch benieuwd naar jouw mening/verklaring waarom ik deze naar de footer kan verplaatsen?
Zie daarvoor mijn uitleg hier

>> WordPress + Plugins syndroom - Wat bedoel je hier precies mee?
Dat een head element 206 regels moet beslaan, het duurt veel te lang voor ik (en dus ook een browser/robot/google/yahoo) bij de werkelijke content aankomen. Zoveel is onnodig en omdat een robot niet heel blij is dat het zolang duurt kun je ook nog eens een lagere score krijgen.
Ik zou dus kijken of er niet wat meta tags en style tags uit kunnen.

>> Veel scripts worden door de plugins automatisch in de code neergegooid.
Ik had het over die attributen voor JS, zoals op regel 580. Ik zou deze er echt uithalen, je moet talen zoveel mogelijk scheiden. (daarom is inline CSS ook fout)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.