Eurobellen script werkt niet goed!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Promoot Snel

Promoot Snel

16/02/2011 21:26:39
Quote Anchor link
Ik bedoel niet maken maar repareren? Ik heb er al iemand anders bij gehad en die snapte er ook niet van.
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 11:20:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/02/2011 21:28:57
Quote Anchor link
Sure, ik wil je graag helpen. Maar laat je relevante code dan ook in dit topic zien?
 
Promoot Snel

Promoot Snel

16/02/2011 21:29:38
Quote Anchor link
Ja is goed zou ze even terug plaatsen.
 
Marco Bos

Marco Bos

16/02/2011 21:33:31
Quote Anchor link
Je moet je instellingen op eurobellen bij je project/producten ook goed invullen! en de meeste lezen niks en vullen het maar in, maar dan krijg je juist het probleem, het handigste is toch lezen, zoals je geleerd hebt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/02/2011 21:36:52
Quote Anchor link
Ik denk dat het woord 'relevant' je even ontgaan is, maar zo te zien staat je script nu in de testmode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$ebcheck = file_get_contents("http://www.eurobellen.nl/bel/check.php?test=sbmwu&userid=0cschou3&ebpin=".$_GET['ebpin']);

Zo slikt hij als ik het goed heb alleen nog maar de code 0199, als je de test-parameter weghaalt, doet hij het hopelijk wel goed.
 
Promoot Snel

Promoot Snel

16/02/2011 21:37:09
Quote Anchor link
Zit daar dan de fout ofzo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/02/2011 21:38:35
Quote Anchor link
Nogmaals, hij staat nu in TEST-mode...

Dit wil je denk ik niet, als je het script publiekelijk uit wil brengen.
 
Promoot Snel

Promoot Snel

16/02/2011 21:39:17
Quote Anchor link
Nee dit wil ik zeker niet moet ik ben zelf niet zo handig met php moet ik dan het test regeltje weg halen?

Toevoeging op 16/02/2011 21:41:37:

Dit was alleen om te testen of hij het wel deed.
Dit is het goede script originelen:

<html>
<head>
<link rel="StyleSheet" type="text/css" href="../css/style.css" />
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
//$ebcheck = file_get_contents("http://www.eurobellen.nl/bel/check.php?userid=0cschou3&ebpin=".$_GET['ebpin']);
$ebcheck = file_get_contents("http://www.eurobellen.nl/bel/check.php?test=fHqoq&userid=0cschou3&ebpin=".$_GET['ebpin']);

if($ebcheck!="OK") {
    echo "Pincode validatie mislukt ($ebcheck)";
    exit;
}
else {

include "../configuratie.php";
include "../db.php";
include "../include_credits.php";


    
    $userid = $_GET['userid'];
$query = "UPDATE users SET goldmember = DATE_ADD(NOW(), INTERVAL 3 DAY), credits = credits + 500, belservice = belservice + 0.85, aantal = aantal + 1, goldmember_status = 1 WHERE id = '$userid'";
    $sql = mysql_query($query) or die ( mysql_error( ) );
    
    echo "<h2>Gold<span class=\"blue\">member</span></h2>";
    echo "Uw heeft nu een Gold Member account! Bedankt!<br>
    Klik <a href='javascript: self.close()'>hier</a> om dit venster te sluiten."
;
        
}

?>

</body>
</html>



Toevoeging op 16/02/2011 21:43:38:

Maar als ik hem nu wil testen moet ik weer bellen maar heb al 6 keer gebeld.(money)
Gewijzigd op 16/02/2011 21:59:20 door Promoot Snel
 
- SanThe -

- SanThe -

16/02/2011 21:44:06
Quote Anchor link
Ook deze staat in test-mode. Ik weet er verder niks van, maar dit maak ik op uit de responses van Aar.
 
- Mark -

- Mark -

16/02/2011 21:49:06
Quote Anchor link
Waar is het stuk gebleven dat de transactie start? Je hebt hopelijk het correcte product ID ingevuld. Zoniet dan ben je waarschijnlijk iemand anders blij aan het maken.

86denbo is neem ik aan je gebruikersnaam op eurobellen.nl?
Gewijzigd op 16/02/2011 21:56:35 door - Mark -
 
Promoot Snel

Promoot Snel

16/02/2011 21:57:32
Quote Anchor link
Nee die is nog van de vorige eigenaar.

Toevoeging op 16/02/2011 22:00:15:

Ik heb nu alles aangepast naar mij (volgensmij)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/02/2011 22:02:19
Quote Anchor link
Quote:
Ik heb nu alles aangepast naar mij (volgensmij)
Ga dat maar eens goed zeker weten, voordat iemand anders zijn geld ontvangt :-)

Anyway:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$ebcheck = file_get_contents("http://www.eurobellen.nl/bel/check.php?userid=JOUW_USERID_HIER&ebpin=".$_GET['ebpin']);

Should work, i hope...
Gewijzigd op 16/02/2011 22:03:47 door - Ariën -
 
Promoot Snel

Promoot Snel

17/02/2011 07:28:20
Quote Anchor link
Hoe komt het script eruit te zien als je de test regel weg haalt?
Moeten die streepjes dan ook weg? voor de gewonnen regel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/02/2011 07:53:21
Quote Anchor link
leer liever de basis van php.
En zie mijn antwoord erboven.
 
Promoot Snel

Promoot Snel

17/02/2011 15:20:04
Quote Anchor link
Als ik het dus goed begrijp. Komt het script er dan zo uit te zien.

<html>
<head>
<link rel="StyleSheet" type="text/css" href="../css/style.css" />
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

//rest
//$ebcheck = file_get_contents("http://www.eurobellen.nl/bel/check.php?userid=0cschou3&ebpin=".$_GET['ebpin']);



if($ebcheck!="OK") {
    echo "Pincode validatie mislukt ($ebcheck)";
    exit;
}
else {

include "../configuratie.php";
include "../db.php";
include "../include_credits.php";


    
    $userid = $_GET['userid'];
$query = "UPDATE users SET goldmember = DATE_ADD(NOW(), INTERVAL 3 DAY), credits = credits + 500, belservice = belservice + 0.85, aantal = aantal + 1, goldmember_status = 1 WHERE id = '$userid'";
    $sql = mysql_query($query) or die ( mysql_error( ) );
    
    echo "<h2>Gold<span class=\"blue\">member</span></h2>";
    echo "Uw heeft nu een Gold Member account! Bedankt!<br>
    Klik <a href='javascript: self.close()'>hier</a> om dit venster te sluiten."
;
        
}

?>

</body>
</html>
 
- SanThe -

- SanThe -

17/02/2011 15:28:07
Quote Anchor link
Alleen maak je nou geen contact meer met eurobellen.
 
Promoot Snel

Promoot Snel

17/02/2011 15:51:57
Quote Anchor link
Wat moet ik doen om contact te maken of wat had ik anders moeten doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/02/2011 15:52:27
Quote Anchor link
De // op regels 6 staat voor een comment. Iets wat NIET uitgevoerd zal worden.
Even die //-streepjes weghalen, et voila...
Gewijzigd op 17/02/2011 15:54:00 door - Ariën -
 
Promoot Snel

Promoot Snel

17/02/2011 15:55:31
Quote Anchor link
Dus zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

//rest
$ebcheck = file_get_contents("http://www.eurobellen.nl/bel/check.php?userid=0cschou3&ebpin=".$_GET['ebpin']);


if($ebcheck!="OK") {
    echo "Pincode validatie mislukt ($ebcheck)";
    exit;
}
else {

include "../configuratie.php";
include "../db.php";
include "../include_credits.php";


    
    $userid = $_GET['userid'];
$query = "UPDATE users SET goldmember = DATE_ADD(NOW(), INTERVAL 3 DAY), credits = credits + 500, belservice = belservice + 0.85, aantal = aantal + 1, goldmember_status = 1 WHERE id = '$userid'";
    $sql = mysql_query($query) or die ( mysql_error( ) );
    
    echo "<h2>Gold<span class=\"blue\">member</span></h2>";
    echo "Uw heeft nu een Gold Member account! Bedankt!<br>
    Klik <a href='javascript: self.close()'>hier</a> om dit venster te sluiten."
;
        
}

?>


En zo moet die dan werken......?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/02/2011 16:12:32
Quote Anchor link
Probeer...

Neemt niet weg dat de code nog rampzalig blijft...
Gewijzigd op 17/02/2011 16:12:56 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.