event behouden bij herladen pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rens bertel

rens bertel

30/09/2017 11:46:26
Quote Anchor link
Is het mogelijk om deze event uit te voeren, en te behouden ook als de pagina herladen wordt?

Dus set image en vervolgens de pagina herladen maar dat de image er dan nog steeds staat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onclick="SetImage('Image3','');ShowObject('wb_Image3', 0);return false;"><img src="images/img0091.png" id="Shape86" alt="" style="width:98px;height:75px;"></a>
Gewijzigd op 30/09/2017 11:53:08 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 00:57:59
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/09/2017 13:23:12
Quote Anchor link
Dat is wel mogelijk maar je zou dat in je url moeten oplossen. Stel ik browse op mijn telefoon en zie dat plaatje en ik wil dat delen met iemand anders. dan stuur ik de url door.

Je zou dus iets kunnen maken met een get variabele bijvoorbeeld http://mysite/index.php?image=image3

Hier zitten zoals altijd wat haken en ogen aan maar zonder te weten waar die afbeeldingen vandaan komen en hoe jij je pagina opbouwt is het moeilijk om een kant en klaar antwoord te geven.

p.s.

Het is vandaag de dag ook mogelijk om de url van je pagina aan te passen met javascript.

Dus als iemand een afbeelding opent dat je gelijk je url aanpast met die get variabele er in.
Gewijzigd op 30/09/2017 13:27:10 door Frank Nietbelangrijk
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/10/2017 01:34:27
Quote Anchor link
Of je zorgt ervoor dat je je pagina nooit ververst door content op te halen via AJAX. Om dit enkel te doen om te onthouden welke afbeelding getoond moet worden is wellicht overkill, maar als de site / applicatie zich hiervoor leent is dit iets om te overwegen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.