expecting ; mysterie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Afra ca

Afra ca

13/04/2009 22:17:00
Quote Anchor link
Betreft dit stuk code. Krijg de error:


Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in I:\xampplite\htdocs\quiz\vragen.php on line 71

line 71 betreft hier lijn 2

Waarschijnlijk ben ik achterlijk, maar kunnen jullie me dan wijzen wat ik over het hoofd zie? B.v.d.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
echo 'de vraag luidt:'.$rij[1]'<br><form method ="post" action ="resultaat.php">
    <br><br><INPUT TYPE="radio" NAME="antwoord" VALUE='
.$rij[2]' checked>' .$rij[2]'
    <br><INPUT TYPE="radio" NAME="antwoord" VALUE='
.$rij[3]'>' .$rij[3]'
    <br><INPUT TYPE="radio" NAME="antwoord" VALUE='
.$rij[4]'>' .$rij[4]'
    <br><INPUT TYPE="radio" NAME="antwoord" VALUE='
.$rij[5]'>' .$rij[5]'
    <br><br><input type="submit" value="Volgende" name="verzonden">
    <input type="hidden" value="nieuw" name="nieuw5">
    </form>'
;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:14:29
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

13/04/2009 22:19:00
Quote Anchor link
Je moet ook na een escaped variabele een punt zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hoi '.$naam.', welkom.';
?>
 
Afra ca

Afra ca

13/04/2009 22:24:00
Quote Anchor link
Daar heb je zeker gelijk, zoals ik zei, let ik vaak even niet echt goed op.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.