file_exists met bestanden op andere website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer met testervaring

Java developer met testervaring Functieomschrijving "De drempel tussen de burger en de Belastingdienst zo laag mogelijk houden: dat is de belangrijke taak van ons team. Dit doen we door het burgerportaal Mijn Belastingdienst continu te verbeteren." René, Java-specialist bij de Belastingdienst. De keten Interactie is een samenwerkingsverband van alle dienstonderdelen binnen de Belastingdienst. Samen zorgen we dat het contact met burgers en bedrijven goed kan plaatsvinden. Onze belangrijkste opgave? Zoveel mogelijk digitaliseren. Dat doen we binnen het onderdeel Informatievoorzieningen (IV), de ICT-organisatie van de Belastingdienst. Denk bij de producten die IV-Interactie ontwikkelt en onderhoudt aan portalen, formulieren en authenticatie- en

Bekijk vacature »

Full Stack Developer Industriële Automatiseri

Raster wordt continu betrokken bij complexe en baanbrekende projecten in industriële automatisering. Ons team is gespecialiseerd in productie automatisering en proces automatisering projecten waarin procesveiligheid een belangrijk aspect is. Ons compact en groeiend OX (Operational Excellence) team ontwikkelt, configureert en levert support op zelfontwikkelde applicaties waarmee onze klanten hun productieprocessen slimmer, sneller, goedkoper en veiliger maken. Operational Excellence wordt zichtbaar gemaakt in resultaten. Bij bedrijven met dezelfde strategie, zal een operationeel excellent bedrijf een lager operationeel risico, lagere operationele kosten hebben en relatief meer winst maken. Het Raster OX team laat haar klanten de resultaten behalen door hun eigen procesdata

Bekijk vacature »

Joakim Broden

Joakim Broden

14/03/2013 10:39:13
Quote Anchor link
Met file_exists kun je kijken of een bestand bestaat op je server, alleen hoe kun je bijvoorbeeld kijken of een bestand bestaat op een andere website?

Ik heb bijvoorbeeld de volgende url, http://www.domein.nl/feed.rss. Nu wil ik graag bekijken of die url bestaat voordat ik het uitlees met file_get_contents en SimpleXMLElement etc.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/10/2021 02:04:34
 
Marvin H

Marvin H

14/03/2013 10:47:19
Quote Anchor link
Je kan controleren of je een 404 error krijgt?

Bijvoorbeeld via Curl:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$url
= 'http://www.domein.nl/feed.rss';
$handle = curl_init($url);
curl_setopt($handle,  CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);

/* Get the HTML or whatever is linked in $url. */
$response = curl_exec($handle);

/* Check for 404 (file not found). */
$httpCode = curl_getinfo($handle, CURLINFO_HTTP_CODE);
if($httpCode == 404) {
    /* Handle 404 here. */
}

curl_close($handle);

/* Handle $response here. */
?>


bron: http://stackoverflow.com/questions/408405/easy-way-to-test-a-url-for-404-in-php
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.