filmpje in pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bassment Rossen

bassment Rossen

17/12/2008 20:33:00
Quote Anchor link
Hoi ik heb in mijn pagina een wmv filmpje verwerkt.
Het werkt in internet explorer perfect.
alleen in firefox word het filmpje uitvergroot en dus is maar een hoekje te zien van het originele filmpje.
hier de door mij gebruikte code:

<embed align="right" src="images/Film.wmv" width="250" height="250" loop="true"></embed>

wat doe ik niet goed?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:39:37
 
Niek Weevers

Niek Weevers

18/12/2008 19:22:00
Quote Anchor link
Ik heb deze code ergens gevonden, maar nog niet getest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<object id="MediaPlayer" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" type="application/x-oleobject" standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." height="376" width="480">

<param name="url" value="video/external/wmv/OnSpex.wmv" />
<param name="http://www.creativeworks.productions.com" value="video/external/wmv/OnSpex.wmv" />
<param name="enabled" value="true" />
<param name="autostart" value="true" />
<param name="uimode" value="full" />

</object>


Maar ik zou ervoor kiezen om het filmpje naar flv om te zetten en deze met een flash video player te plaatsen
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

18/12/2008 20:33:00
Quote Anchor link
Ik was net bezig hem om te zetten bleek dat firefox niet optimaal werkt met mediaplayer en dit lijkt een betere optie of evt quicktime maar dat kan ik minder makkelijk omzetten met mijn programma's bedankt voor de tip iig
 
Yorick17

yorick17

18/12/2008 20:55:00
Quote Anchor link
Voor avi of wmv naar flv kun je DVDVideoSoft gebruiken. Maar is je probleem nu opgeslost of niet?
 
Niek Weevers

Niek Weevers

18/12/2008 21:40:00
Quote Anchor link
En nog makkelijker is flash video encoder. Supermakkelijk
 
Yorick17

yorick17

18/12/2008 21:41:00
Quote Anchor link
@niek
Maar dat moet je wel hebben.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

18/12/2008 22:11:00
Quote Anchor link
Klopt. DVDVideoSoft ook
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

18/12/2008 22:20:00
Quote Anchor link
Mijn probleem is opgelost idd.
met een flv bestand werkt het perfect.
heb trouwens blaze media pro gebruikt werkt voor veel extenties echt een aanrader btw.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/12/2008 23:58:00
Quote Anchor link
Ik zou het gewoon op youtube gooien en dat embedden op je site. Kost je geen ruimte en geen moeite. Ideaal.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.