font van url in css

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen

Jeroen

30/11/2006 12:49:00
Quote Anchor link
ok ik probeer doormiddel van css een font van een url in mijn site te krijge,
de font heb ik al op de ftp staan
http://home.planet.nl/~dijk1862/Corpse.ttf

nou heb ik op google een beetje gezocht en heb alleen dit er uit gekregen maar dit werkt dus niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<style type="text/css">
p {
        font-family: "test";
        src: url("http://home.planet.nl/~dijk1862/Corpse.ttf");
        font: 12px test;
      }
</style>


wat te doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 16:17:18
 
Arend a

Arend a

30/11/2006 13:02:00
Quote Anchor link
Fonts includen werkt lang niet altijd goed. Veel browsers doen er niets mee. Je kan het beste voor alternatieve fonts een systeem als sifr (even googlen) gebruiken, maar dat werkt alleen goed voor titels, en niet voor hele teksten.

Voor de rest van de teksten, houd het gewoon bij de standaard lettertypen (verdana, times new roman, arial, helvetica)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

30/11/2006 13:24:00
Quote Anchor link
Cannibal Corpse font ^^
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

30/11/2006 13:32:00
Quote Anchor link
hehe misschien is t wat om met gd2 wat te gaan doen.. ik kan het niet aanraden maar t kan wel werken :P en dan heb je ook geen gezeik dat ene browser t niet ondersteunt
 
Frank -

Frank -

30/11/2006 13:37:00
Quote Anchor link
Zie http://usabletype.com/weblog/2004/how-and-when-to-use-sifr/ voor meer informatie over sifr.
Quote:
Summary
- Use sIFR for page titles or headlines.
- Keep use of sIFR limited to optimise loading times.
- Don’t use sIFR for links.
 
Jeroen

Jeroen

30/11/2006 21:37:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 30.11.2006 13:24:
Cannibal Corpse font ^^

cannibal corpse font idd ^^ egt te bruut,
maar het is eigenlijk voor een profiel op een andere site, dus kan geen andere php gebruiken ik krijg het daarbij wel aan de praat maar ik denk dat andere mensen dit dat niet zien
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.