foreach key als value van hidden field

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bjorn Chin Fo Sieeuw

Bjorn Chin Fo Sieeuw

14/02/2016 19:20:13
Quote Anchor link
De volgende code is een tabel voor een webshop die gemaakt wordt door een foreach loop. Het probleem is dat ik de key (hier $id) wil gebruiken als value van een hidden field (dus value='$id'). Als ik op de website klik op 'Add to Cart' van een van de products neemt ie altijd de laatste, dus niet de goede. Hoe moet ik $id gebruiken als value van het hidden field?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
foreach($products as $id => $product){
echo "<tr>
    <td style='border-bottom:1px solid #000000;'><a href='indexwebshop.php?view_product=$id'>" . $product['name'] . "</a></td>
    <td style='border-bottom:1px solid #000000;'>$" . $product['price'] . "</td>
    <td style='border-bottom:1px solid #000000;'>" . $product['category'] . "</td>
    <td>
        <form action='./indexwebshop.php' method='post'>
            <select name='quantity'>
                <option value='1'>1</option>
                <option value='2'>2</option>
                <option value='3'>3</option>
            </select>
            <input type='hidden' name='product_id' value='$id' />
            <input type='submit' name='add_to_cart' value='Add to Cart' />
    </td>
</tr>";
}
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 14:58:54
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/02/2016 19:41:38
Quote Anchor link
Je hebt per product een apart formulier?

En je sluit de form tag nergens af.

Repareer de HTML structuur eerst eens, mogelijk wijst de oplossing zich dan vanzelf.

Het heeft geen zin om code te bestuderen waarvan je weet dat deze niet klopt - maak deze eerst correct.
 
Bjorn Chin Fo Sieeuw

Bjorn Chin Fo Sieeuw

14/02/2016 21:38:41
Quote Anchor link
Dank, ik was de </form> tag vergeten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.