Foutieve werkende MySQL queries gevraagd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »
Michael

michael

10/03/2008 09:39:00
Quote Anchor link
Hallo phpers

Ik ga in mijn afstudeerscriptie MySQL naar beneden halen en PostgreSQL aanprijzen. Ik heb al een mooi verhaal gemaakt maar het enige wat ik nog mis is een mooi voorbeeld van wat queries die ver van de SQL standaard afwijken en die echt een error MOETEN geven, maar die het gewoon doen.

Dat mysql geen foutmelding geeft op de volgende data heb ik er al in. '01/01/2008' of '2007/02/29'.

Weten jullie misschien een hele mooie querie hiervoor? of natuurlijk meerdere.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 05:39:11
 
Jacco Engel

Jacco Engel

10/03/2008 09:46:00
Quote Anchor link
http://phphulp.nl/profiel/user/5193/ <--- Pm die beste man even






Kom er maar in PG :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Robert Deiman

Robert Deiman

10/03/2008 09:53:00
Quote Anchor link
Een verkeerde datum inderdaad is al een goed voorbeeld, daarnaast heb je ook als een string te lang is dat mySQL die wel gewoon inkort, waardoor je data corrupt kan raken.

En verder zou ik inderdaad pgFrank eens vragen, maar die zal hier ook wel reageren.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

10/03/2008 10:09:00
Quote Anchor link
mysql kort strings in?

Wat ook wel onlogisch is, is dat mysql zich niet aan veld lengtes houdt. Een string van 300 kan makkelijk in een varchar(255) terwijl pgsql een error zal geven.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

10/03/2008 10:10:00
Quote Anchor link
MySQL heeft het geloof ik ook niet zo met GROUP BY op het moment dat je een foutieve groepering maakt.
 
Michael

michael

10/03/2008 10:14:00
Quote Anchor link
Robert_Deiman schreef op 10.03.2008 09:53:
Een verkeerde datum inderdaad is al een goed voorbeeld, daarnaast heb je ook als een string te lang is dat mySQL die wel gewoon inkort, waardoor je data corrupt kan raken.

En verder zou ik inderdaad pgFrank eens vragen, maar die zal hier ook wel reageren.
Ik hoop dat Frank inderdaad ook even langs komt ja! *bloos* haha. Hij kan het natuurlijk wel waarderen als iemand MySQL terecht zwart wilt maken :)

Hmmm ja die GROUP by fouten. Weet iemand toevallig een voorbeeld hiervan?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

10/03/2008 10:21:00
Quote Anchor link
Quote:
"als iemand MySQL terecht zwart wilt maken :)"


Mag ik hier even enige onderbouwing op?? Dat je pgFrank2 uit wil hangen is tot daar aan toe, maar hij neemt wel de moeite te onderbouwen over het algemeen
 
Terry

Terry

10/03/2008 10:22:00
Quote Anchor link
In de SQL standaard staat || voor het aan elkaar plakken van twee waardes:

SELECT 'a' || 'b';
geeft: 'ab'
In MySQL staat het echter voor een binaire or:

SELECT 1 || 1;
geeft 1

Quote:
Edit:
Weet niet hoe dit in PostgreSQL is..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terry
 
Frank -

Frank -

10/03/2008 11:08:00
Quote Anchor link
Gekke fratsen van MySQL kun je hier vinden: klikkerdeklik.

Een foute GROUP BY:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
SELECT
  voornaam,
  achternaam,
  COUNT(achternaam) AS aantal
FROM
  users
GROUP BY
  achternaam

En welke voornaam moet de database nu opleveren? Piet of Jan? Ze heten allebei Jansen, daar heb je er 2 van. Dit soort constructies kan gewoon niet.

Het grote probleem met MySQL is, imho, de grote collectie engines. Er is niet één engine die alles kan wat een goede DBMS zou moeten doen. inooDB komt daar nog het dichts in de buurt. Maar, je bent menselijk en maakt tijdens het bouwen van je database een foutje (toch een MyISAM-tabel) en jouw hele database wordt een onbetrouwbare bak ellende. Dat weet je nog niet, maar de transacties die jij heel veilig in jouw systeem opneemt, blijken dankzij de MyISAM-tabel helemaal niet te werken! Je krijgt hier wederom geen foutmelding op, je bent gewoon weer eens een deel van je data kwijt. Mocht je de mogelijkheid hebben, schakel alle engines uit, behalve innoDB. Dan kun je dit soort fouten niet maken.

Dat is eigenlijk hét probleem van MySQL: Je maakt een fout, niets menselijks is je vreemd, alleen blijkt het dan direct een kapitale fout te zijn. Het gebruik van transactions is erg tricky in MySQL, wanneer je een data definition query in je transaction gebruikt (zie de handleiding), wordt er eerst een COMMIT gegeven. Jouw hele transactie wordt hiermee dus waardeloos, met een beetje pech wordt de de data in jouw database ook waardeloos. MySQL laat geen enkele ruimte voor fouten, jij moet alles goed doen, de database zal zelden een foutmelding geven. Dé meerwaarde van een DBMS zit hem in het beschermen van jouw data en het kunnen herstellen van jouw fouten. Dat gaat vaak alleen niet in MySQL, die ondersteunt dit 9 van de 10x niet. En dat is nergens voor nodig, andere (echte?) DBMS-en ondersteunen dit wil, ook al wil menig MySQL-fanboy dat niet horen.

Dan jouw afstudeeropdracht: Het is niet nodig om MySQL zwart te maken of neer te halen, dat doet MySQL zelf wel. Wat je wel kunt doen, is laten zien wat de verschillen zijn tussen een standaard- en strict-geconfigureerde MySQL-database en een standaard PostgreSQL-database. Al zou je i.p.v. PostgreSQL ook DB2,m FireBird of Oracle kunnen nemen, dat maakt niet zo heel veel uit.

En zoals al vaker is gezegd, MySQL is alleen geschikt voor de échte kenners, de echte specialiseren en dan alleen die kenners en specialisten die nooit een fout maken. Ik moet ze nog tegenkomen...

Ps. Systeemontwikkeling in bv. PostgreSQL is goedkoper dan in MySQL, je bent minder tijd kwijt met debuggen. Wat een vast onderdeel van het bouwen is.

Pps: Vrijwel alle fouten en gebreken van MySQL staan keurig beschreven in de handleiding, het is functionaliteit! Dat je er geen drol aan hebt dat jouw data naar de bliksem is, dat is jouw probleem. MySQL heeft het keurig beschreven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Michael

michael

10/03/2008 11:33:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 10.03.2008 10:21:
Quote:
"als iemand MySQL terecht zwart wilt maken :)"


Mag ik hier even enige onderbouwing op?? Dat je pgFrank2 uit wil hangen is tot daar aan toe, maar hij neemt wel de moeite te onderbouwen over het algemeen


zie Frank ;)

@pgFrank: Thanks!! Ik ga zeker een gedeelte gebruiken voor mijn scriptie.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

10/03/2008 11:36:00
Quote Anchor link
Quote:
zie Frank ;)


Ik vraag jou motivatie om die uitspraak te doen. Dat je moet steunen op de mening van Frank geeft mij de indruk dat je maar half weet waar je het over hebt. Ik hoop voor je dat het niet zo is anders kon je scriptie wel eens iets minder geslaagd worden

O ja niet vergeten frank/forum op te nemen in de refferenties/bronvermelding he :P
 
M Ypma

M Ypma

10/03/2008 11:38:00
Quote Anchor link
ook een leuke waar ik afgelopen week tegen aanhikte bij SkillsMasters in Ahoy:
in je update query je waardes scheiden door "AND" ipv een komma levert geen fouten op in MySQL en veranderd je data gewoon in een 0... weg data!

(was een wedstrijd waarin je in 2 dagen zonder resources een bepaalde opdracht moest doen, ben uiteindelijk 3e geworden)
 
Frank -

Frank -

10/03/2008 11:43:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 10.03.2008 11:36:
Dat je moet steunen op de mening van Frank geeft mij de indruk dat je maar half weet waar je het over hebt.
Mee eens, ik heb ook mijn twijfels over jouw database-kennis. De group by doet mij ook vermoeden dat je nog wel uitdagingen hebt liggen bij wiskunde, de verzamelingenleer.

Zorg dat je hier voldoende vanaf weet, anders loop je grote kans dat je jezelf voor schut zet met jouw MySQL-afzeik verhaal. Zorg dat je de handleidingen van MySQL en PostgreSQL uitstekend kent en dat je snel en eenvoudig kunt uitleggen wat een GROUP BY is en moet doen wanneer je een aggregate functie gebruikt. Dan is het namelijk ook logisch waarom het gegeven voorbeeld niet kan. Niet kunnen om het niet kunnen, daar stinkt niemand in.

Edit:
@Ypma: Da's een leuke! PostgreSQL geeft de volgende melding:
Quote:
ERROR: argument of AND must be type boolean, not type integer
SQL status:42804

In MySQL gaat het inderdaad 'goed', een 0 is het resultaat.

Zal eens uitzoeken waar dit nu weer vandaan komt... Het staat ongetwijfeld in de handleiding.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Michael

michael

10/03/2008 11:50:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 10.03.2008 11:43:
Jacco schreef op 10.03.2008 11:36:
Dat je moet steunen op de mening van Frank geeft mij de indruk dat je maar half weet waar je het over hebt.
Mee eens, ik heb ook mijn twijfels over jouw database-kennis. De group by doet mij ook vermoeden dat je nog wel uitdagingen hebt liggen bij wiskunde, de verzamelingenleer.

Zorg dat je hier voldoende vanaf weet, anders loop je grote kans dat je jezelf voor schut zet met jouw MySQL-afzeik verhaal. Zorg dat je de handleidingen van MySQL en PostgreSQL uitstekend kent en dat je snel en eenvoudig kunt uitleggen wat een GROUP BY is en moet doen wanneer je een aggregate functie gebruikt. Dan is het namelijk ook logisch waarom het gegeven voorbeeld niet kan. Niet kunnen om het niet kunnen, daar stinkt niemand in.


hehe, Met mijn sql kennis is niks mis hoor. Ik heb alleen geen verstand van wat er in MySQL voor foutieve queries gebruikt kunnen worden. Ik doe ze meestal gewoon goed ;)

Ik moet alleen een 1 A4tje hebben, waarom er PostgreSQl gekozen is ipv MySQL. En dat heb ik nu en ik kan het makkelijk onderbouwen. Dus voor lul zal ik niet staan om deze redenen :)

@Jacco: Waarom zou ik het er nog een keer plaatsen als Frank het al heeft gezegd? Ik zei in de beginpost dat ik al een verhaal heb alleen moet ik nog een goede voorbeeld query die ik 1 op 1 kan copy/pasten.

Dit topic wil ik niet gebruiken om MySQL of PostgreSQL aan te prijzen of iets dergelijks, want dat heb ik niet nodig :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door michael
 
TJVB tvb

TJVB tvb

10/03/2008 12:06:00
Quote Anchor link
Wat denk je van het invullen van getallen in een database die groter zijn dan eigenlijk mogen.
Ik heb dit gehad met een sms systeem. Elk nummer had hetzelfde onlogische nummer. Dit kwam omdat er een telfoutje gemaakt was voor de lengte (het zou eerst 6.... en werd 316...
 
Jacco Engel

Jacco Engel

10/03/2008 12:15:00
Quote Anchor link
Quote:
Waarom zou ik het er nog een keer plaatsen als Frank het al heeft gezegd?


Omdat ik om jou mening vroeg, als ik die van frank wil weten vraag ik het hem wel maar het feit dat je je eigen mening niet wil of kan formuleren zegt mij voldoende over je motivatie/kennis.

Zoals ik al zei succes met je scriptie.
 
Frank -

Frank -

10/03/2008 12:53:00
Quote Anchor link
Het probleem van Ypma ontstaat doordat MySQL geen poging doet om booleans af te dwingen bij logische vergelijkingen AND, OR en XOR. In PostgreSQL ben je verplicht om de input te casten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT 1::bool AND 0::bool;

Dit levert in dit geval een fraaie false op.

In MySQL kun je dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT 1 AND 'tekst';

Wat een 0 (false) oplevert.

Zo kan wederom een foutje van de gebruiker tot onverwachte resultaten leiden, je krijgt namelijk wel een resultaat retour. Dat het resultaat niet kan (integer en text in een booleaanse vergelijking), dat is weer eens wat anders....

Edit: Het staat ook gewoon in de handleiding:
Quote:
Note that MySQL evaluates any non-zero or non-NULL value to TRUE. For example, the following statements all assess to TRUE:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
mysql> SELECT 10 IS TRUE;
-> 1
mysql> SELECT -10 IS TRUE;
-> 1
mysql> SELECT 'string' IS NOT NULL;
-> 1

Je hebt dus 0 en NULL om FALSE te selecteren, alle andere waardes zijn automatisch TRUE.

In PostgreSQL heb je TRUE, FALSE en NULL, een 0 of 1 moet je typecasten naar een boolean om er wat mee te kunnen doen. 'true' en 'false' (dus tussen quotes, als een string) kun je ook typecasten naar een boolean:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT 'true'::bool AND 'false'::bool;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Michael

michael

10/03/2008 23:02:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 10.03.2008 12:15:
Quote:
Waarom zou ik het er nog een keer plaatsen als Frank het al heeft gezegd?


Omdat ik om jou mening vroeg, als ik die van frank wil weten vraag ik het hem wel maar het feit dat je je eigen mening niet wil of kan formuleren zegt mij voldoende over je motivatie/kennis.

Zoals ik al zei succes met je scriptie.
Ik heb inderdaad geen motivatie om mijn mening hier neer te zetten nee :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.