Foutmelding bij switch

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

N K

N K

19/05/2014 15:04:08
Quote Anchor link
Hoi,
Ik krijg onderstaande foutmelding bij deze code.
Parse error: syntax error, unexpected '$get_array' (T_VARIABLE), expecting '(' in C:\xampp\htdocs\youdou\index.php on line 74

Ziet iemand een fout?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
switch ($get_array[0]) {
        case
  'images':
        $page = $get_array[0];
        if(isset($get_array[1])){
            if $get_array[1] != 'success'{
            $errors = $get_array[1];
            }

            else{
            $success = $get_array[1];
            }
        }

        break;
}

?>


Edit:
regel 74 wordt in dit voorbeeld regel 6
Gewijzigd op 19/05/2014 15:06:02 door N K
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 22:07:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2014 15:06:26
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
switch ($get_array[0]) {
        case
  'images':
        $page = $get_array[0];
        if(isset($get_array[1])){
            if ($get_array[1] != 'success') {
            $errors = $get_array[1];
            }

            else{
            $success = $get_array[1];
            }
        }

        break;
}

?>

Je vergat de ( en ) bij je voorwaarde van je 'if'.
 
N K

N K

19/05/2014 15:08:34
Quote Anchor link
ik zie hem nog niet Aar haha..

Toevoeging op 19/05/2014 15:08:59:

oooh jaa

Toevoeging op 19/05/2014 15:09:19:

jeuzes....

Toevoeging op 19/05/2014 15:09:47:

dank...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2014 15:15:46
Quote Anchor link
Graag gedaan!
 
N K

N K

19/05/2014 15:18:12
Quote Anchor link
Dit was er 1 in de categorie '@#$%, heb ik die nu echt niet zelf gezien?..'...
lol..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.