Gastenboek I.C.M met PHPBB3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

N vd Akker

N vd Akker

22/01/2009 11:49:00
Quote Anchor link
Hoi, ik zag net op http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/660/ dat scriptje staan en vond het wel een handig script. Het is compleet voor mij als ik ook nog een gastenboek (maakt niet uit welke) kon combineren met PHPBB3. Zeg maar, dat je schrijft onder je profiel naam bij PHPBB3.

Ik had zelf al wel wat een paar keer geprobeerd maar lukte niet echt...

Met vriendelijke groet,

Akkur
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door N vd Akker
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 21:21:45
 
M Ypma

M Ypma

22/01/2009 12:10:00
Quote Anchor link
en wat is nu de vraag als ik vragen mag?
 
N vd Akker

N vd Akker

22/01/2009 12:23:00
Quote Anchor link
hoe je dat doet? z'on gb icm het inlogsysteem van PHPBB
 

22/01/2009 14:13:00
Quote Anchor link
http://phphulp.nl/php/tutorials/10/660/

Haal daar het gedeelte met inloggen/sessies e.d. uit en je komt ver :)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

22/01/2009 15:07:00
Quote Anchor link
Maakt gewoon een topic in je forum en noem het gastenboek of ben ik nou zo scheel?
 
N vd Akker

N vd Akker

22/01/2009 15:22:00
Quote Anchor link
ja maar kijk..

Ik en andere admins zijn pro-forums

Gasten zijn pro-gastenboek..
 
N vd Akker

N vd Akker

22/01/2009 15:23:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 22.01.2009 14:13:
http://phphulp.nl/php/tutorials/10/660/

Haal daar het gedeelte met inloggen/sessies e.d. uit en je komt ver :)


Maakt het dan uit of ik een gb script pak met MySQL of zonder MySQL
 

22/01/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Niet bumpen.

Je GB script staat hier los van, je moet hem hier enkel inbouwen. Tip is echter wel om gebruik te maken van MySQL, aangezien dit sneller en veiliger is ;-)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

22/01/2009 15:47:00
Quote Anchor link
Akkur schreef op 22.01.2009 15:22:
ja maar kijk..

Ik en andere admins zijn pro-forums

Gasten zijn pro-gastenboek..


WTF :S ik snap er niets van. Wat betekend het als je pro-forum bent? Dat je goed bent in forums? Dan ben ik pro-praten.. En pro-laat maar :P
 
N vd Akker

N vd Akker

22/01/2009 15:49:00
Quote Anchor link
pro = voor.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

22/01/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Oh zo.. Maar volgens mij snap je een paar dingen niet:
Forum == discussie
Gastenboek == spambak && schijt gedoe voor homepages
Offtopic foum == spambak && meer..
 
N vd Akker

N vd Akker

22/01/2009 15:53:00
Quote Anchor link
wat maakt het nou uit wat ik er van vind? Ik vraag alleen om hulp?

@chris

Bedankt.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

22/01/2009 15:56:00
Quote Anchor link
Je zult dit echt zelf moeten maken. Pak een standaard gastenboek en pleur dat script er in?
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

22/01/2009 16:08:00
Quote Anchor link
Wat hij vraagt is of je alle data van het forum kunt gebruiken voor het gastenboek.. dus alle mysql gegevens van de gebruikers zodat ze berichten kunnen posten..

@tommy: wat zijn we weer chagrijnig vandaag.. Met het verkeerde been uit bed gestapt ofzo?

Akkur, wil je dat je LEDEN van het forum een bericht kunnen plaatsen? OF wil je dat niet/leden berichten kunnen plaatsen?

als je wil dat leden kunnen plaatsen, kun je gewoon de variabelen van de gebruiker gebruiken voor je GB, mocht je niet leden willen laten reageren, moet je dit zelf scripten.. in beide gevallen is het makkelijk :)
 
Superwauwie

superwauwie

22/01/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Je kan met $user->data ook kijken of iemand gast is. (anonymous)
dat kan je checken door
if($user->data["username"] == "Anonymous"){
Als je namelijk niet bent ingelogd heb je de naam "Anonymous". ;-)
 
N vd Akker

N vd Akker

22/01/2009 16:15:00
Quote Anchor link
Merijn schreef op 22.01.2009 16:08:
Wat hij vraagt is of je alle data van het forum kunt gebruiken voor het gastenboek.. dus alle mysql gegevens van de gebruikers zodat ze berichten kunnen posten..

@tommy: wat zijn we weer chagrijnig vandaag.. Met het verkeerde been uit bed gestapt ofzo?

Akkur, wil je dat je LEDEN van het forum een bericht kunnen plaatsen? OF wil je dat niet/leden berichten kunnen plaatsen?

als je wil dat leden kunnen plaatsen, kun je gewoon de variabelen van de gebruiker gebruiken voor je GB, mocht je niet leden willen laten reageren, moet je dit zelf scripten.. in beide gevallen is het makkelijk :)


Nee alleen leden moeten kunnen schrijven..
 
Superwauwie

superwauwie

22/01/2009 16:19:00
Quote Anchor link
Dan kan je gewoon de code uit mijn tutorial gebruiken:
if($user->data['is_registered'])
{
//hier het gedeelte waar je het post. =)
}

Superwauwie
 
N vd Akker

N vd Akker

22/01/2009 16:19:00
Quote Anchor link
ja ik begreep nu wel hoe ik het moest doen ;) .. maar nu nog een goed gastenboek vinden -_-'.
 
N vd Akker

N vd Akker

22/01/2009 17:23:00
Quote Anchor link
jonge jonge.. lukt niet met PHPGB.. Krijg steeds zo'n irritante foutmeldingg
 

22/01/2009 17:37:00
Quote Anchor link
Nogmaals, niet bumpen. En ze zijn helaas gestopt met het verkopen van glazen bollen voor dreuzels...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.