Geen bbcode weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »
Henk PHP

Henk PHP

18/02/2008 18:27:00
Quote Anchor link
Hoi,
ik heb de volgende functie voor bbcodes:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

function bbcode($txt)
{

$txt = preg_replace('_\[b\](.+?)\[/b\]_is', '<b>$1</b>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[i\](.+?)\[/i\]_is', '<i>$1</i>', $txt);
/* ect. */

    echo $txt;

}

?>

Nu wil ik een soort code tag toevoegen die zorgt dat alles binnen de code tag niet word omgezet.
Dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[b]hoi[/b]

moet niet worden omgezet in hoi.

Hoe krijg ik dat voor elkaar?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 05:32:26
 
Henk PHP

Henk PHP

19/02/2008 19:26:00
Quote Anchor link
niemand?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Je zou gebruik kunnen maken van tags waartussen de tekst niet geparsed wordt. Dit doe je door allereerst de tekst tussen deze tags op te slaan in een array en te vervangen door de index waarin je die opgeslagen hebt. Vervolgens ga je al je andere UBB parsen en uiteindelijk zet je de te negeren tekst weer terug.

http://www.phphulp.nl/php/scripts/4/966/

Kijk eens naar dit script, een goed voorbeeld van hoe je het zou kunnen aanpakken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Henk PHP

Henk PHP

19/02/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Hm, hoe moet ik dat dan precies doen?
Ik ben bang dat ik de werkwijze in dat script niet helemaal door heb.

Kun je een klein voorbeeldje geven?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 19:51:00
Quote Anchor link
Het gaat enkel om deze drie functies uit die klasse:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
    function ubb_ignore($string = '', $return = false){
        
        //if(!empty($string)) $this->setText($string);
        $this->text = preg_replace('#\[ignore\](.*?)\[/ignore\]#sie',"\$this->_ignore('\\1')",$this->text);
        if($return) return $this->getText();
    }


// En:
    function getText(){
        //$this->text = preg_replace('#\[highlight\]([0-9])\[/highlight\]#sie','$this->_highlight(\\1)',$this->text);
        //$this->text = preg_replace('#\[highlight=(.+?)\]([0-9])\[/highlight\]#sie','$this->_highlight(\\2,"\\1")',$this->text);

        $this->text = preg_replace('#\[ignore\]([0-9])\[/ignore\]#sie','$this->_ignore(\\1)',$this->text);
        return $this->text;
    }


// En:
    function _ignore($code){
        if(is_numeric($code)){
            return $this->code[$code];
        }
else{
            $n = array_push($this->code,nl2br(htmlspecialchars($code)));
            return '[ignore]'.--$n.'[/ignore]';
        }
    }

?>

De eerste die aangeroepen wordt is ubb_ignore(). Vanaf daar kun je vast zelf wel achterhalen wat er met de data gebeurt.

ps. Minder belangrijke regels nog even gecomment...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Henk PHP

Henk PHP

19/02/2008 20:30:00
Quote Anchor link
Hm, ik snap het een beetje denk ik maar ik gebruik geen classes dus t is een beetje puzzel werk.
Zo ziet mijn code er nu uit.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
function smileys($txt)
{

$smileys = array(
':)',
 ':(',
':P',
'8)',
'8-)',
':w',
'(a)',
'(ja)',
'(nee)',
'(ok)',
'_0_'
);

$imgs = array(
'<img src="afbeeldingen/smileys/smile.gif"  border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/sad.gif"  border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/clown.gif"  border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/cool.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/bonk.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/bye.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/hypocrite.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/yes.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/no.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/thumbsup.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/worshippy.gif" border="0"/>'
);




$txt = str_replace ($smileys, $imgs, $txt);
$txt = preg_replace('_\[b\](.+?)\[/b\]_is', '<b>$1</b>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[i\](.+?)\[/i\]_is', '<i>$1</i>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[u\](.+?)\[/u\]_is', '<u>$1</u>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[url=(.+?)\](.+?)\[/url\]_is', '<a href="$1" target="_blank">$2</a>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[url\](.+?)\[/url\]_is', '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $txt);

 while (preg_match('_\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]_is', $txt))
    {

$txt = preg_replace('_\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]_is', '<table class="quote"><tr><td><b>$1</b> schreef:</td></tr><tr><td><i>$2</i></td></tr></table>', $txt);
    }

 while (preg_match('_\[quote\](.+?)\[/quote\]_is', $txt))
    {

$txt = preg_replace('_\[quote\](.+?)\[/quote\]_is', '<table class="quote"><tr><td>quote:</td></tr><tr><td><i>$1</i></td></tr></table>', $txt);
    }

$txt = preg_replace('_\[img\](.+?)\[/img\]_is', '<img src="$1" border="0">', $txt);




    echo $txt;
}

?>




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo smileys(nl2br(stripslashes(htmlspecialchars($reactie1['bericht']))));

?>


Ik zie ff niet hoe ik dat hierop moet toepassen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.