Geen bbcode weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »
Henk PHP

Henk PHP

18/02/2008 18:27:00
Quote Anchor link
Hoi,
ik heb de volgende functie voor bbcodes:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

function bbcode($txt)
{

$txt = preg_replace('_\[b\](.+?)\[/b\]_is', '<b>$1</b>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[i\](.+?)\[/i\]_is', '<i>$1</i>', $txt);
/* ect. */

    echo $txt;

}

?>

Nu wil ik een soort code tag toevoegen die zorgt dat alles binnen de code tag niet word omgezet.
Dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
[b]hoi[/b]

moet niet worden omgezet in hoi.

Hoe krijg ik dat voor elkaar?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:49:14
 
Henk PHP

Henk PHP

19/02/2008 19:26:00
Quote Anchor link
niemand?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Je zou gebruik kunnen maken van tags waartussen de tekst niet geparsed wordt. Dit doe je door allereerst de tekst tussen deze tags op te slaan in een array en te vervangen door de index waarin je die opgeslagen hebt. Vervolgens ga je al je andere UBB parsen en uiteindelijk zet je de te negeren tekst weer terug.

http://www.phphulp.nl/php/scripts/4/966/

Kijk eens naar dit script, een goed voorbeeld van hoe je het zou kunnen aanpakken...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Henk PHP

Henk PHP

19/02/2008 19:40:00
Quote Anchor link
Hm, hoe moet ik dat dan precies doen?
Ik ben bang dat ik de werkwijze in dat script niet helemaal door heb.

Kun je een klein voorbeeldje geven?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Joren de Wit

Joren de Wit

19/02/2008 19:51:00
Quote Anchor link
Het gaat enkel om deze drie functies uit die klasse:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
    function ubb_ignore($string = '', $return = false){
        
        //if(!empty($string)) $this->setText($string);
        $this->text = preg_replace('#\[ignore\](.*?)\[/ignore\]#sie',"\$this->_ignore('\\1')",$this->text);
        if($return) return $this->getText();
    }


// En:
    function getText(){
        //$this->text = preg_replace('#\[highlight\]([0-9])\[/highlight\]#sie','$this->_highlight(\\1)',$this->text);
        //$this->text = preg_replace('#\[highlight=(.+?)\]([0-9])\[/highlight\]#sie','$this->_highlight(\\2,"\\1")',$this->text);

        $this->text = preg_replace('#\[ignore\]([0-9])\[/ignore\]#sie','$this->_ignore(\\1)',$this->text);
        return $this->text;
    }


// En:
    function _ignore($code){
        if(is_numeric($code)){
            return $this->code[$code];
        }
else{
            $n = array_push($this->code,nl2br(htmlspecialchars($code)));
            return '[ignore]'.--$n.'[/ignore]';
        }
    }

?>

De eerste die aangeroepen wordt is ubb_ignore(). Vanaf daar kun je vast zelf wel achterhalen wat er met de data gebeurt.

ps. Minder belangrijke regels nog even gecomment...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Henk PHP

Henk PHP

19/02/2008 20:30:00
Quote Anchor link
Hm, ik snap het een beetje denk ik maar ik gebruik geen classes dus t is een beetje puzzel werk.
Zo ziet mijn code er nu uit.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
function smileys($txt)
{

$smileys = array(
':)',
 ':(',
':P',
'8)',
'8-)',
':w',
'(a)',
'(ja)',
'(nee)',
'(ok)',
'_0_'
);

$imgs = array(
'<img src="afbeeldingen/smileys/smile.gif"  border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/sad.gif"  border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/clown.gif"  border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/cool.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/bonk.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/bye.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/hypocrite.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/yes.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/no.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/thumbsup.gif" border="0"/>',
'<img src="afbeeldingen/smileys/worshippy.gif" border="0"/>'
);




$txt = str_replace ($smileys, $imgs, $txt);
$txt = preg_replace('_\[b\](.+?)\[/b\]_is', '<b>$1</b>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[i\](.+?)\[/i\]_is', '<i>$1</i>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[u\](.+?)\[/u\]_is', '<u>$1</u>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[url=(.+?)\](.+?)\[/url\]_is', '<a href="$1" target="_blank">$2</a>', $txt);
$txt = preg_replace('_\[url\](.+?)\[/url\]_is', '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $txt);

 while (preg_match('_\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]_is', $txt))
    {

$txt = preg_replace('_\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]_is', '<table class="quote"><tr><td><b>$1</b> schreef:</td></tr><tr><td><i>$2</i></td></tr></table>', $txt);
    }

 while (preg_match('_\[quote\](.+?)\[/quote\]_is', $txt))
    {

$txt = preg_replace('_\[quote\](.+?)\[/quote\]_is', '<table class="quote"><tr><td>quote:</td></tr><tr><td><i>$1</i></td></tr></table>', $txt);
    }

$txt = preg_replace('_\[img\](.+?)\[/img\]_is', '<img src="$1" border="0">', $txt);




    echo $txt;
}

?>




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo smileys(nl2br(stripslashes(htmlspecialchars($reactie1['bericht']))));

?>


Ik zie ff niet hoe ik dat hierop moet toepassen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.