Gegevens in database plaatse

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lauris K

Lauris K

25/03/2009 13:25:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een registratieformulier, maar de in het formulier ingevoerde gegevens komen niet in de database. Kan iemand de fout vinden?

DIT IS HET FORMULIER DAT JE INVULT

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

// database connection
if ( !mysql_connect( 'localhost', '246276', '246276' ) )

{

    print "Er is een verbindingsprobleem";
    die();
    }


if ( !mysql_select_db( '246276' ) )
    {

        print "<p>De database is niet gevonden op de server.</p>";
        die();
    }


 
?>




<div id="Inhoud">

<form action="bevestigingregistratie.php" method='post'>

<p>Gebruikersnaam:</p>

<input type="text" name="user_naam" size="20" value=""> *

<p>Wachtwoord:</p>

<input type="password" name="wachtwoord" size="20" value=""> *

<p>E-mail:</p>

<input type="text" name="email_adres" size="25" value=""> *

<p>Naam:</p>

<input type="naam" name="naam" size="50" value="">

<p>Mobiel nummer:</p>

<input type="text" name="mobielnummer" size="10" value="">

<input type='submit' name='submit' value='Registreren!'/>

</form>

</div>
</html>


DIT IS HET SCRIPT DAT DE GEGEVENS IN DE DATABASE PLAATST

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php

// database connection
if ( !mysql_connect( 'localhost', '246276', '246276' ) )

{

    print "Er is een verbindingsprobleem";
    die();
    }


if ( !mysql_select_db( '246276' ) )
    {

        print "<p>De database is niet gevonden op de server.</p>";
        die();
    }



// Ingevoerde gegevens uit het formulier ophalen
  $user_naam = $_POST['user_naam'];
  $wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
  $email_adres = $_POST ['email_adres'];
  $mobielnummer = $_POST ['mobielnummer'];
  $naam = $_POST ['naam'];
  
print $user_naam;
print $wachtwoord;
print $email_adres;
print $naam;
print $mobielnummer;


$sql_aanmelding = "INSERT INTO `user` (`user_naam`, `email_adres`, `wachtwoord`, `naam`, 'mobielnummer') VALUES (' " . $_POST['user_naam'] . "', ' ". $_POST['email_adres']. " ', ' ". $_POST['wachtwoord']. " ', ' ". $_POST['naam']. " ', ' ". $_POST['mobielnummer']. " ',";

  $verzenden = mysql_query($sql_aanmelding);
  
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lauris K
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 14:49:22
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

25/03/2009 13:38:00
Quote Anchor link
Leer SQL. Gebruik een goede manier van Foutafhandeling en vang je formulier goed af. Kijk ook even naar SQL injectie. Succes.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Lauris K

Lauris K

26/03/2009 12:46:00
Quote Anchor link
ik heb het al opgelost. laterzz
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.