Gegevens komen niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »
Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

02/07/2005 22:20:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik zou me even voorstellen. Ik ben Ruben Felix woon in ijsselmuiden ben 17 jaar. Ik ga naar de vakantie de ict opleiding doen en naar 2 jaar krijg ik de programmeur opleiding :) ik wil dus later programmeur worden. Nu ben ik bezig met misschien iets heel simpels maar kom er even niet uit. Dus heb even hulp nodig :P

Ben dus een beginneling :)

Nu wil ik eerst dat de bezoeker de gegevens te zien krijgt voordat het gepost word. Nu heb ik dicht gemaakt. Dit bestand heet show.php :)

Maar ik krijg wit beeld dus er word helemaal nix getoond zelf geen fout melding. Ik weet ook niet of ik het helemaal juist heb gemaakt. maar moet je dat maar zeggen. Maar mijn vraag is waarom krijg ik nix te zien?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
<?php
#tijdelijk tijdens productie, weergeven errors
ini_set("display_errors","1");
error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE);
 # pak globale variabelen
$check = array("_GET","_POST","_SESSION","_COOKIE");  
foreach($check as $key => $value){  
   @
extract($$value);  
}


echo "uw ingevulde gegevens zijn:";

echo " <table width=\"715\" border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\" bgcolor=\"#FFFFFF\">
    <tr bgcolor=\"#E2F1FA\">
      <td width=\"225\">Naam:</td>
      <td width=\"490\">"
. $_POST['naam'] . "</td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#FFFFFF\">
      <td>Achternaam: </td>
      <td>"
. $_POST['achternaam']. "</td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#E2F1FA\">
      <td>Bedrijfsnaam</td>
      <td>"
. $_POST['bedrijfsnaam'] ."</td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#FFFFFF\">
      <td>&nbsp;</td>
      <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#E2F1FA\">
      <td valign=\"top\">Tevredenheid<br>
      * Waarom 0%? <br>      </td>
      <td>"
. if($_POST['100']){
     echo "100%";
     }.
"
     "
. if($_POST['75']){
     echo "75%";
     }.
"
     "
. if($_POST['50']){
     echo "50%";
     }.
"
     "
. if($_POST['25']){
     echo "25%";
     }.
"
     "
. if($_POST['0']){
     echo "0%";
     }.
"    
    
    
        
       <br>
      "
. if($_POST['0']) {
     echo "". $_POST['waarom0'] ."";
     }.
"</td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#FFFFFF\">
      <td valign=\"top\">&nbsp;</td>
      <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#E2F1FA\">
      <td valign=\"top\">Uurtarief?</td>
      <td>
      "
. if($_POST['onbet']){
     echo "".$_POST['onbet']."";
     }.
"
     "
. if($_POST['duur']){
     echo "".$_POST['duur']."";
     }.
"
     "
. if($_POST['gewoon']){
     echo "".$_POST['gewoon']."";
     }.
"
     "
. if($_POST['goedkoop']){
     echo "".$_POST['goedkoop']."";
     }.
"
     "
. if($_POST['tegoedkoop']){
     echo "".$_POST['tegoedkoop']."";
     }.
"    
        
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#FFFFFF\">
      <td valign=\"top\">&nbsp;</td>
      <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#E2F1FA\">
      <td valign=\"top\">Werk naar wenst? </td>
      <td> "
. if($_POST['wja']){
     echo "ja";
     }.
"
     "
. if($_POST['wsoms']){
     echo "soms";
     }.
"    
      "
. if($_POST['wnee']){
     echo "nee";
     }.
"
     "
. if($_POST['wnooit']){
     echo "nooit";
     }.
"    
    
    </td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#FFFFFF\">
      <td valign=\"top\">&nbsp;</td>
      <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#E2F1FA\">
      <td colspan=\"2\" valign=\"top\"><p><em>Moet er een overzicht van uw facturen, bestellingen of status van uw werk op de site van ons zijn? * </em></p>      </td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#FFFFFF\">
      <td colspan=\"2\" valign=\"top\">
      "
. if($_POST['sja']){
     echo "ja";
     }.
"
     "
. if($_POST['snee']){
     echo "nee";
     }.
"     </td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#E2F1FA\">
      <td valign=\"top\">&nbsp;</td>
      <td valign=\"top\">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#FFFFFF\">
      <td valign=\"top\">Moet er een nieuwsbrief komen? </td>
      <td valign=\"top\">
      "
. if($_POST['nja']){
     echo "ja";
     }.
"
     "
. if($_POST['nnee']){
     echo "".$_POST['nee']."";
     }.
"     </td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#E2F1FA\">
      <td valign=\"top\">&nbsp;</td>
      <td valign=\"top\">&nbsp;</td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#FFFFFF\">
      <td valign=\"top\">Heeft u nog vragen of opmerkingen ? </td>
      <td valign=\"top\">"
. $_POST['opmerkingen']  ."</td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#E2F1FA\">
      <td valign=\"top\">&nbsp;</td>
      
      </td>
    </tr>
    <tr bgcolor=\"#FFFFFF\">
      <td colspan=\"2\" valign=\"top\"><p> </p>
        <p>&nbsp;</p></td>
    </tr>
  </table>"
;  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 00:30:48
 
Winston Smith

Winston Smith

03/07/2005 05:58:00
Quote Anchor link
Hoi Ruben, ten eerste welkom op dit forum.

Je probleem:
Vrij vaag dat er niks op het scherm komt. Probeer eens wat te printen direct na de error_reporting. Als je dan wel wat op het scherm krijgt, dan is je maximale execution time van het script misschien overschreden, doordat er iets mis gaat in je foreach functie. (Haal ook even de @ weg bij extract om te debuggen en zet error_reporting op E_ALL).

Verder kan je, gezien de grote hoeveelheid HTML die je wilt printen, beter de HTML als gewoon HTML typen door na de foreach het phpscript te beëindigen. Waar de variabelen komen laat je php heel even beginnen met bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php print $_POST['opmerkingen']; ?>
 
DaeDaluz

DaeDaluz

03/07/2005 08:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
foreach($check as $key => $value){  
   @
extract($$value);  
}
  
?>

Bij mijn weten is $$value niet hetzelfde als $value, dus ik zou die $ ook maar even weghalen, en verder gebruik je extract fout, als ik het goed begrijp van php.net.

Example 1. extract() example
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

/* Suppose that $var_array is an array returned from
   wddx_deserialize */


$size = "large";
$var_array = array("color" => "blue",
                   "size"  => "medium",
                   "shape" => "sphere");
extract($var_array, EXTR_PREFIX_SAME, "wddx");

echo "$color, $size, $shape, $wddx_size\n";

?>


Even afgezien van wat ze hier aantonen met $size, is het dus duidelijk dat ze dus van een array losse variabelen maken, waar de variabele naam hetzelfde is als de key van de waarde in de array.

Toch blijft het vreemd dat je niks te zien krijgt, maar misschien blijft ie hangen bij die foreach(). Succes ermee iig ruben :)
 
Stef

stef

03/07/2005 12:17:00
Quote Anchor link
ik ga ook ict doen :) all1 i kben 15 maar jij noemt je zelf een beginneling?? shit hee ik snap dr echt niks van ;)
 
Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

03/07/2005 12:46:00
Quote Anchor link
Dat bovenste van
# pak globale variabelen
$check = array("_GET","_POST","_SESSION","_COOKIE");
foreach($check as $key => $value){
@extract($$value);
}
?>

Moet ik van mijn hosting. De rede weet ik eve niet meer. Maar anders werkt post en zo niet.

Verder ga ik even doen wat jullie zeggen. En misschien werkt het. Ook zou ik de html code buiten de php dingtjes proberen te doen :)

Dankje wel voor je hulp. Ik kom uiteraad terug. Dus even geduld :P :)
 
Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

03/07/2005 12:58:00
Quote Anchor link
Ik heb eens gekeken.

Ik heb dat van die globale variabelen laten zitten.
En alles weg gehaald en alleen dit naar gezet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
echo '<pre>';
echo "".$_POST['naam'] ."";
echo '</pre>';
?>


Nu krijg ik het wel netjes op mijn scherm nu staat dus mijn naam wel op het scherm.

Dus nu ga ik zo even testen of het ook werk op die manier wat Kasper zei. Even html arpart met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
er in :)

Jullie horen van mij :)
 
Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

03/07/2005 13:58:00
Quote Anchor link
Nou dit kan dus niet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
   if($_POST[100]){
     echo "100%";
     }

     if($_POST[75]){
     echo "75%";
     }

      if($_POST['50']){
     echo "50%";
     }

    if($_POST[25]){
     echo "25%";
     }

      if($_POST[0]){
     echo "0%";
     }

    
    
      echo" <br>";
    
      if($_POST[0]) {
     echo "". $_POST['waarom0'] ."";
     }

?>

Want wat je aan klikt dat toont hij maar de rest geeft hij een fout melding weer van dat hij niet bestaat of zo.

Deze fout melding:

Notice: Undefined offset: 100 in /home/httpd/vhosts/felixwebdesign.nl/httpdocs/enqate/show.php on line 11

Notice: Undefined offset: 75 in /home/httpd/vhosts/felixwebdesign.nl/httpdocs/enqate/show.php on line 14

Notice: Undefined index: 50 in /home/httpd/vhosts/felixwebdesign.nl/httpdocs/enqate/show.php on line 17

Notice: Undefined offset: 25 in /home/httpd/vhosts/felixwebdesign.nl/httpdocs/enqate/show.php on line 20
0%
 
- SanThe -

- SanThe -

03/07/2005 14:02:00
Quote Anchor link
if($_POST[100]){
echo "100%";
}

Dit betekent dat je de honderdste var uit het post array wilt hebben.
 
Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

03/07/2005 14:04:00
Quote Anchor link
ja dat wil ik dus niet. Ik wil dat hij kijkt naar wat er is gepost. En daar van uit print wat er is aan gevinkt.

Ik heb nl. heel veel radiobuttons naarst elkaar ze hebben allemaal een naam 1 van 100% ander van75 % ect. maar hij moet dus kijken naar wast is gepost.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/07/2005 14:09:00
Quote Anchor link
Radio buttons hebben dezelfde naam want er kan er maar één aangeklikt worden. Naam is dan bijvoorbeeld percentage.
 
Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

03/07/2005 14:10:00
Quote Anchor link
ok :) maar hoe kan ik dan zorgen dat ik weet dat bijvoorbeeld 100% is aan gevinkt? of 75%?

moet ik dan dit doen? <input name="radio" type="radio" value="100%">
 
- SanThe -

- SanThe -

03/07/2005 14:18:00
Quote Anchor link
<input type="radio" name="percentage" value="25%">
<input type="radio" name="percentage" value="50%">
etc.......

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$keuze
=$_POST['percentage'];
?>


En $keuze is dan '25%' of '50%' of etc
 
Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

03/07/2005 14:21:00
Quote Anchor link
Zo het is gelukt hoor :)

Tnks SanThe en de rest :)
 
Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

03/07/2005 16:01:00
Quote Anchor link
Maar nu heb ik dus dat hij kan showen he ;)
Maar hoe maak ik het nu zo dat ik het naar dat ze het hebben gezien en evt. foutjes kunnen verbeteren nu nog kunnen verzenden naar een database? door op verzenden te klikken?

Want hier loop ik even mee vast :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.