gezocht: ervaren PHP/MySQL-Programmeur - België

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Tom

tom

29/04/2006 21:29:00
Quote Anchor link
(Bedrijfs)naam: rhino::pro
Telefoon: +32477883850

Werkzaamheden:
Rhino:pro.zoekt DRINGEND een up-to-date PHP-programmeur die als freelancer aan de slag wil. Project-gewijs word je aangesteld voor zowel grotere als kleinere opdrachten die bijdragen tot diverse projecten! Relevante en toonbare ervaring in PHP, MySQL, xHTML, CSS, webstandaarden ... en aanverwanten zijn een vereiste!

Het eerste project (je kan reeds van start de eerstvolgende weken, mei 2006) betreft een opdracht voor het 'from scratch' coderen van een online agenda/community-site in php, mét bijhorend CMS-systeem. Ons team tekende reeds de grote lijnen van het project uit, zowel qua grafisch ontwerp als qua technisch kader.

Heb je zin om de komende maanden op freelance-basis voor ons te werken, ben je bereid onze ideeën in code & queries om te zetten en ben je 200% gemotiveerd? Stuur dan vandaag nog je CV op (inclusief noemenswaardige voorbeelden) naar [email protected] !!!

Dienstverband: Freelance
Contractduur: onbepaald
Locatie van werkzaamheden: België - Oost-Vlaanderen
Vereiste kennis: PHP, PHP 5, MySQL, Linux, HTML, xHTML, CSS, CSS2, Object Oriented Programming, Photoshop/Grafische programma's
Kennis van PHP 5, CSS2, Object Oriented Programming is een pre!
Indicatie van een beloning: overeen te komen
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.