Gezocht: Muzieksysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin

kevin

10/08/2006 22:06:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben op zoek naar een php script

een muzieksysteem.
met een muziek systeem bedoel ik,

een soort van lijst waar ik mijn muziek inzet
en dat andere bezoekers dat weer kunnen beluisteren

Als je vragen hebt laat dan nog ff een berichtje achter


Mvg Kevin Zuijdendorp
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 01:22:06
 
Arend a

Arend a

10/08/2006 22:15:00
Quote Anchor link
Beste kevin,

In dit forum willen we graag ook de oplossingen op de vragen.

Dit is een muzieksysteem:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hallo, ik ben een muzieksysteem!';
?>


Maar waarschijnlijk niet wat je bedoelt. Leg eens uit wat je bedoelt, wat 'een muzieksysteem' is zo'n vaag begrip dat alles wel van toepassing kan zijn.
 
Jelle -

Jelle -

10/08/2006 22:17:00
Quote Anchor link
@ Arend,


Dit is een dubbele post en Frank had in zijn andere een handige url voor kevin gegeven.
 
Arend a

Arend a

10/08/2006 22:18:00
Quote Anchor link
Beste kevin, ik hoop dat dit je laatste driedubbelpost is, anders smijt ik ze allemaal dicht.
 
Kevin

kevin

10/08/2006 22:24:00
Quote Anchor link
Ja klopt frank had een handige link gegeven ja ik ben hem al aan het downloaden maar maybe zijn er nog meer

p.s. srry voor dat dubbele posten het was mijn eerste keer dat ik wat neerzetten dus er ging wat fout

mijn excusses daarvoor :(
 
Frank -

Frank -

10/08/2006 22:27:00
Quote Anchor link
Je gaat toch niet menen dat mijn oplossing de gewenste oplossing is? Het was als grap bedoeld omdat je zo'n domme vraag (ja ze bestaan!) stelt.

Maar goed, als jij er blij mee bent, dan is dat altijd mooi meegenomen!
 
Kevin

kevin

10/08/2006 22:30:00
Quote Anchor link
Hij is nu aan het installeren het lijkt me een super systeem alvast bedankt frank
 
Ponzi

Ponzi

10/08/2006 22:31:00
Quote Anchor link
Héhé :D Hilarisch :D !!! Sorry :$ :D !

iTunes ...

PS: het is niet echt slim om zo maar je email adres te posten.. doe het dan op zen minst zo: kevinzuijdendorp [AT] hotmail [DOT] com ;) Ivm (spy)bots enzo ...
 
Kevin

kevin

10/08/2006 22:42:00
Quote Anchor link
bedankt ponzi ik zal er aan denken
 
Kevin

kevin

10/08/2006 22:49:00
Quote Anchor link
helaas is dat systeem van ¡tunes is niet zo systeem wat ik wou maar tog bedankt ik heb een systeem nodig dat ik muziek erop zet en dat mensen dat kunnen beluisteren
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

10/08/2006 22:52:00
Quote Anchor link
Nouw jij mazzel dat ik eens zo een script heb gemaakt;)

http://www.phphulp.nl/php/scripts/7/671/

GR. mebus!
 
Kevin

kevin

10/08/2006 22:55:00
Quote Anchor link
Bedankt mebus

andere scripts zijn altijd nog welkom!







Mvg Kevin
 
Frank -

Frank -

10/08/2006 23:35:00
Quote Anchor link
kevin:
helaas is dat systeem van ¡tunes is niet zo systeem wat ik wou maar tog bedankt ik heb een systeem nodig dat ik muziek erop zet en dat mensen dat kunnen beluisteren
Waarom verbaast mij dat niet? Jij geeft geen enkele informatie over wat jij zoekt. Je roept alleen dat het gaat over muziek. Jij krijgt dus ook een programma dat iets met muziek heeft te maken.

Een domme vraag levert een dom antwoord op. Een slimme vraag daarintegen zou wel eens een slim antwoord kunnen opleveren...

Vraag: Aan welke eisen moet het systeem voldoen dat jij zoekt?
 
Kevin

kevin

11/08/2006 00:02:00
Quote Anchor link
Ik probeer me fouten teverbeteren

ik doe dit ook niet vaak
haha
 
Kevin

kevin

11/08/2006 00:07:00
Quote Anchor link
Ik ga lkkr slapen ik kijk morgen ochtend weer of er nog reacties zijn Groetjes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.