[Gezocht]Scripter (vergoeding)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Esli

Esli

23/06/2007 13:49:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek nog z'n 2-tal scripters dit is voor mijn project. ( http://www.bnc-sof2.com/project/viewtopic.php?t=1 ) De vergoeding is webruimte op een reseller met alles erop en eraan . Als je geinteresseerd bent voeg dan [email protected] toe.

Het werk:

nieuwsysteem
CMS
kalender
dan de gewone basis dingen
een forum (op lange termijn, eerst wil ik gwn met phBB2 werken en dan binnen 6 maand ofzow een eigen gescript forum online gooien )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Esli
 
PHP hulp

PHP hulp

21/09/2024 03:29:03
 
Vincent

Vincent

23/06/2007 13:59:00
Quote Anchor link
zonder vergoeding ?
 
Kwastie

Kwastie

23/06/2007 14:00:00
Quote Anchor link
lol kijk naar de titel :P
 

23/06/2007 14:14:00
Quote Anchor link
en wat is die vergoeding?
 
Reinhout

reinhout

23/06/2007 14:15:00
Quote Anchor link
zijn er verwijzingen naar de site van de makers?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Esli

Esli

23/06/2007 14:28:00
Quote Anchor link
Niek: je kan het toch lezen van de vergoeding ;) En wat bedoel jij reinhout ?

Als je wilt weten hoeveel mb webruimte en dataverkeer je krijgt moet je mij maar toevoegen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Esli
 
M Ypma

M Ypma

23/06/2007 14:36:00
Quote Anchor link
het is een vacature... ik wil je niet voegen om te weten te komen wat het schuift...deel dat gewoon hier met ons
 
Reinhout

reinhout

23/06/2007 14:37:00
Quote Anchor link
nee, ik hoef geen webruimte. Met een verwijzing bedoel ik:
dat je een link plaatst naar de makers van de site---> dus naar hun site
 
Esli

Esli

23/06/2007 14:45:00
Quote Anchor link
uhu www.bnc-sof2.com en het project is 100% mijn eigendom ;)

Kijk ik denk dat ik z'n 300mb webruimte geef en een 10GB dataverkeer. Alle andere dingen ongelimiteerd.
 
- -

- -

23/06/2007 14:59:00
Quote Anchor link
Dat kan je ook voor een halve euro per maand bij een hostingbedrijf krijgen.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

23/06/2007 15:01:00
Quote Anchor link
En zulk script werk is honderden euro's waard...
 
Esli

Esli

23/06/2007 15:04:00
Quote Anchor link
Er werken ook meerdere mensen mee ! Maar als het te weinig is maak ik daar 1 GB en 25 gb dataverkeer van.
 
Esli

Esli

23/06/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Echt niemand interesse ?
 
Reinhout

reinhout

23/06/2007 16:02:00
Quote Anchor link
Esli, wacht nog enkele dagen. Sommigen hebben nog examens en komen daarom minder online.
 
Esli

Esli

23/06/2007 16:16:00
Quote Anchor link
Misschien heb je gelijk Reinhout
 
Leendert

leendert

23/06/2007 16:17:00
Quote Anchor link
Misschien wel interresant. Al heb ik niet zo heel veel vrij tijd.
Maar als je er een gratis domeinnaam bij geeft.....wil ik er over nadenken.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/06/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Echt concreet is je project nog niet... Het word een beetje een community van alles een beetje ipv een specifiek doel.

Overigens;

- nieuwsysteem
- CMS
- kalender

^^ heb ik gewoon liggen, staan ook gedeeltes van op PHPHulp.
 
Leendert

leendert

23/06/2007 17:14:00
Quote Anchor link
Inderdaad als ik dat topic leest heb ik geen flauw idee wat voor site het word.
Het is misschien beter om iets specifiekers te nemen.

En er zijn prima gratis cms-systemen beschikbaar voor community's. Dus waarom alles zelf bouwen? Het maakt het alleen lastiger, alles moet namelijk samenwerken met het ledensysteem en dergelijke.

Ik raad je aan om eens naar php-fusion te kijken.

Als je voorbeeld geef ik mijn website, die heb ik gebouwd op dat cms-systeem. http://www.dutchgimpers.nl

Je bespaart dan honderden uren werk ;-) Alles wat je wilt zit hier al standaart in. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een template maken en de website inrichten.

Ik wil je best helpen hiermee voor gratis hosting + een gratis .nl domeinnaam voor een aantal jaar.(9 euro per jaar).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door leendert
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/06/2007 17:17:00
Quote Anchor link
Ik zou ook geen standaard cms-systeem pakken, dan krijg je weer zo'n 1000-en-1 'ik ben niet creatief'- website waar er al miljoenen van bestaan.
 
Leendert

leendert

23/06/2007 17:20:00
Quote Anchor link
daarmee ben ik het niet met je eens Arjan. Je kan nog steeds alle kanten op en je website naar eigen smaak vormgeven.

En zeker als je geen geld wilt uitgeven en alles door vrijwilligers wil laten scripten lijkt me het een prima oplossing.
 
Leendert

leendert

23/06/2007 17:41:00
Quote Anchor link
Ik ben trouwens ook niet echt onder de indruk van de crew van je project.
Als ik zou op je forum kijkt zijn het allemaal 11,13 en 14 jarigen.

je zult waarschijnlijk toch wat professionelere mensen moeten hebben om echt voet aan de grond te krijgen.

En eerst een duidelijk plan schrijven wat er allemaal op je site komt en hoe het in elkaar gaat zitten kan ook helemaal geen kwaad. Kijk rond op internet wat het goed doet en waar vraag naar is en maak geen site met allemaal losse rommel.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.