google

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/06/2011 14:54:38
Quote Anchor link
Ik weet niet of iedereen het al kan zien (mogelijk gaat het om een test) maar wat vinden jullie van de nieuwe look van Google? Aan de bovenkant zie je nu een zwart/grijze balk en ook van de navigatie aan de linkerkant is het design enigszins gewijzigd. Vinden jullie het wat?

Linkje...
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 11:48:44
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/06/2011 14:58:33
Quote Anchor link
Ik vind het er leuk uit zien, het oogt moderner. Dat andere vond ik wat te kaal.
 
Derk  Janssen

Derk Janssen

30/06/2011 15:00:44
Quote Anchor link
Ik vind het ook wel fijn. Als we toch over google gaan beginnen wat vinden jullie van google plus?
 
Wouter J

Wouter J

30/06/2011 15:03:17
Quote Anchor link
Ik moet erg wennen aan de zwarte balk bovenin. Die hadden ze best wat minder opvallend mogen maken.
Ook vind ik het rood niet heel erg mooi.

Het ziet er zeker beter uit, maar de nieuwe kleuren vind ik niet zo geslaagd.

Wat ik wel heel erg mooi vind is dat google de trend van de +1 button heeft geïntegreerd in de zoekresultaten. Meer over deze button: http://www.html-site.nl/plus-1-knop-op-je-website en http://www.google.com/+1/button/

@Derk, zelfde idee :)
Gewijzigd op 30/06/2011 15:03:47 door Wouter J
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/06/2011 15:04:40
Quote Anchor link
Derk Janssen op 30/06/2011 15:00:44:
Ik vind het ook wel fijn. Als we toch over google gaan beginnen wat vinden jullie van google plus?
Zeg wil je mijn topic niet kapen ;)

Nog meer reacties nav het vernieuwde uiterlijk van Google? Ik moet zelf nog wel een beetje wennen aan zo'n "zware" balk bovenin. Google stond juist bekend om de minimalistische lay-out. Ik ben benieuwd of er nog meer wijzigingen zullen volgen.

Toevoeging op 30/06/2011 15:05:26:

@Wouter: dat met die balk ervaar ik dus precies hetzelfde.
 
Maikel  B

Maikel B

30/06/2011 15:18:24
Quote Anchor link
@Ozzie, ik vind dat het nu alleen maar minimalistischer is. Dit omdat ze nu de navigatie aan de linkerkant allemaal grijs hebben gemaakt met een rode hover. Dus nu zijn er niet zoveel verschilende kleuren meer. Die donkere balk bovenin vondt ik begin deze week niet mooi aangezien toen het navigatievenster nog niet was aangepast.

Nu het navigatievenster ook is aangepast is het een mooier geheel geworden en ik vind het een hele vooruitgang. Nu valt het oog gelijk op de mogelijkheden die google bied. Eerst viel je ook gelijk op de zoekbalk. Maar nu prijzen ze ook meer de andere functies aan zoals Gmail, shopping etc...
 
PHP Scripter

PHP Scripter

30/06/2011 15:20:30
Quote Anchor link
Die zwarte balk mag van mij betreft wel wat lichter worden gemaakt. Verder ziet de site er nu veel ruimer uit en mis ik de link voor Google Translate.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/06/2011 15:21:52
Quote Anchor link
Leuke reactie Maikel. De linkerkant is inderdaad minimalistischer... en tegelijkertijd ook wat saaier / simpeler... ik mis de samenhangende kleuren met het logo. De balk aan de bovenkant vind ik te "zwaar". M'n oog wordt er teveel naartoe getrokken. Maar ja, het zal wel een kwestie van wennen zijn.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

30/06/2011 15:28:16
Quote Anchor link
Ik vind het niet echt wat.
Ik gebruik Google puur als zoekmachine, al die toeters en bellen hoeft van mij niet.

Voorbeeld: Afbeeldingen zoeken duurt bij mij nu veel langer, met al die hoovereffecten etc.
 
Maikel  B

Maikel B

30/06/2011 15:30:04
Quote Anchor link
Ozzie, daar heb je ook gelijk in. Google stopt nu wel hun "eigen" kleuren in een doofpot en laat het logo helemaal alleen achter in een kleurloze wereld (op het donkerrood na). Ze zouden het rood bovenin de balk nog kunnen vervangen door verschillende kleuren. Dus bijv. bij afbeeldingen wordt het kleine streeptje groen, en bij shopping wordt het kleine streepje geel. Zoiets zouden ze ook uit kunnen proberen. Maar ik denk dat we dalijk uiteindelijk een keuze kunnen maken tussen grijs en zwart. Want met het grijs hebben ze afgelopen maand (mss wel 2 maanden) getest. En dat viel de mensen een stuk minder op.

@Tobais: De tijd dat mensen Google alleen om te zoeken gebruikte is voorbij. Er zullen nog wel wat mensen zijn maar het merendeel gebruikt tegenwoordig ook Gmail, books etc.. Ik vind het veel fijner dat ik voor een groot deel van wat ik op het internet doe maar 1 account nodig heb. Dat zorgt voor overzichtelijkheid.
Gewijzigd op 30/06/2011 15:31:52 door Maikel B
 
PHP Scripter

PHP Scripter

30/06/2011 15:34:51
Quote Anchor link
@Maikel Daar heb je gelijk in. Google bied nu veel meer dan alleen een Zoekmachine. Kijk hoe razend populair Gmail en Google Maps zijn.
Gewijzigd op 30/06/2011 15:37:33 door PHP Scripter
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/06/2011 15:37:33
Quote Anchor link
Ik ben erg benieuwd hoe een en ander zich gaat ontwikkelen. Ik gebruik Google zelf eigenlijk ook alleen maar als zoekmachine, maar ongetwijfeld zijn er velen die het ook voor andere zaken gebruiken. Waarschijnlijk kun je straks overal bij Google voor terecht, social network a la Facebook / Hyves, 2e hands spullen kopen a la Marktplaats, reizen boeken etc. (En als dan iedereen lid is van Google gaan ze ineens 10 euro lidmaatschap per jaar vragen en verdienen ze zoveel geld dat ze een oppermacht worden... voor zover ze dat al niet zijn...)

Toevoeging op 30/06/2011 15:38:06:

PHP Scripter op 30/06/2011 15:34:51:
@Maikel Daar heb je gelijk in. Google bied nu veel meer dan alleen een Zoekmachine. Kijk hoe razend populair Gmail en Google Maps zijn.

Oh ja, krek... Google Maps gebruik ik ook regelmatig :$
 

30/06/2011 15:39:29
Quote Anchor link
Ik vindt het mooi
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

30/06/2011 15:40:01
Quote Anchor link
PHP Scripter op 30/06/2011 15:34:51:
@Maikel Daar heb je gelijk in. Google bied nu veel meer dan alleen een Zoekmachine. Kijk hoe razend populair Gmail en Google Maps zijn.


Ik vindt het geen probleem dat ze meer dingen doen (ik gebruik maps en translate ook regelmatig), maar hou het simpel. (KISS-principe)

Het is een beetje zoals ik mijn eerste sites maakte: Heel veel javascript-dingetjes als geanimeerde teksten, blije muisaanwijzers etc, zonder dat het bijdraagt aan het doel van de site.
Gewijzigd op 30/06/2011 15:41:45 door Tobias Tobias
 
PHP Scripter

PHP Scripter

30/06/2011 15:41:37
Quote Anchor link
@Ozzie Google heeft volgens mij een statement om alle diensten gratis aan te bieden. Tenminste, zoiets heb ik ooit ergens gelezen. Want welke dienst van hun is nou betaald? Buiten het adverteren, logisch dat dat niet gratis is.

Nee, Google zal altijd gratis blijven en zal nooit geld gaan vragen voor een lidmaatschap o.i.d..

Ja, ik denk dat Google een grote wereldleider gaat worden als ze zo doorgaan. Integratie met Social Networks en andere shizzle. Of zoals jij het zegt, een eigen Marktplaats/2ehands en het aanbieden van Concerttickets/Reistickets.
Gewijzigd op 30/06/2011 15:42:06 door PHP Scripter
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/06/2011 15:45:07
Quote Anchor link
Tobias Tobias op 30/06/2011 15:40:01:
Ik vindt het geen probleem dat ze meer dingen doen (ik gebruik maps en translate ook regelmatig), maar hou het simpel. (KISS-principe)

Translate... oeps!

Ozzie PHP op 30/06/2011 15:37:33:
Ik gebruik Google zelf eigenlijk ook alleen maar als zoekmachine

Ik gebruik Google voor meer dingen dan ik dacht! Zoekmachine, Google Maps, Google translate...
Gewijzigd op 30/06/2011 15:45:23 door Ozzie PHP
 
PHP Scripter

PHP Scripter

30/06/2011 15:46:27
Quote Anchor link
Zijn er mensen die Bing gebruiken i.p.v. Google?
Gewijzigd op 30/06/2011 15:46:39 door PHP Scripter
 
Maikel  B

Maikel B

30/06/2011 15:47:20
Quote Anchor link
Google kan wel alles willen en ze hebben het geld er ook voor. Maar ook Google wordt dagelijks in de gaten gehouden wat betreft marktpositie. Zodra de waakhonden ook maar denken dat Google weer iets van plan is over te nemen zodat ze hun markt vergroten dan wordt Google weer op het matje geroepen. Als het aan Google had gelegen hadden ze allang een meerderheid van de markt gehad in de meeste opzichten. Maar ze laten het niet toe. Daarom probeert Google nu langzaam de dingen 1 voor 1 in het geheim te bouwen en dan op zo'n manier te presenteren dat de waakhonden er niks meer tegen kunnen doen.

@PHPScripter Er zullen heus wel miljoenen mensen zijn die Bing gebruiken. Alleen wss niet zoveel in Nederland. En nu Blackberry een contract heeft met Bing om alle producten van RIM standaard uit te rusten met Bing vergroten ook zij weer hun marktpositie.
Gewijzigd op 30/06/2011 15:48:46 door Maikel B
 
PHP Scripter

PHP Scripter

30/06/2011 15:48:08
Quote Anchor link
@Maikel Dat is dan wel slim van hun. Maar hoezo zouden ze niet alles mogen overnemen?
 
Maikel  B

Maikel B

30/06/2011 15:50:51
Quote Anchor link
Omdat ze dan een te groot deel van de markt in handen krijgen en dan krijgen de nieuwe kleine bedrijven geen kans om op te starten. Dus uiteindelijk heeft Google helemaal geen concurrentie meer. Dus wordt het om het zo maar even te zeggen een dictatuur. En dat is juist wat iedereen wil voorkomen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/06/2011 15:51:32
Quote Anchor link
Zou het niet al te laat zijn?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.