Groter maken antwoordvak op website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John Leclaire

John Leclaire

25/10/2015 11:01:47
Quote Anchor link
Op mijn website heb ik bij een prijsvraag een reactiemogelijkheid gemaakt (http://www.elflamenco.nl/03-Noticias/Noticias_Prijsvraag.html). Echter het "antwoordvak" vind ik te klein. Ik wil graag een antwoordvak van 400 pixels breed en 200 hoog.

Het formulierdeel op die pagina ziet er momenteel als volgt uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
if(isset($_POST['txtEmail'])) {
// EDIT THE 2 LINES BELOW AS REQUIRED
$email_to = "[email protected]";
$email_subject = "Formulier verstuurd vanaf PRIJSVRAAG";
function
died($error) {
// your error code can go here
echo "Excuses, maar er zijn vergissingen gemaakt in het formulier zoals u dat wilde versturen. ";
echo "De vergissingen verschijnen hieronder.<br /><br />";
echo $error."<br /><br />";
echo "Gaat u a.u.b. terug en verbeter de vergissingen.<br /><br />";
die();
}

// validation expected data exists
if(!isset($_POST['txtNaam']) ||
!
isset($_POST['txtWoonplaats']) ||
!
isset($_POST['txtEmail']) ||
!
isset($_POST['txtOplossing'])) {
died('Excuses, maar er blijkt een probleem te zijn met het formulier dat u verzendt.');
}

$Naam = $_POST['txtNaam']; // not required
$Woonplaats = $_POST['txtWoonplaats']; // not required
$Email = $_POST['txtEmail']; // required
$Oplossing = $_POST['txtOplossing']; // required
$error_message = "";

if(strlen($Oplossing) < 2) {
$error_message .= 'U bent vergeten uw oplossing te geven.<br />';
}

if(strlen($error_message) > 0) {
died($error_message);
}

$email_message = "Form details below.\n\n";
function
clean_string($string) {
$bad = array("content-type","bcc:","to:","cc:","href");
return str_replace($bad,"",$string);
}

$email_message .= "Naam: ".clean_string($Naam)."\n";
$email_message .= "Woonplaats: ".clean_string($Woonplaats)."\n";
$email_message .= "E-mailadres: ".clean_string($Email)."\n";
$email_message .= "Oplossing: ".clean_string($Oplossing)."\n";
// create email headers
$headers = 'From: '.$Email."\r\n".
'Reply-To: '.$Email."\r\n" .
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@
mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);
?>

<!-- include your own success html here -->
<p>Bedankt voor het insturen van uw oplossing van de prijsvraag. Op de site staat op welk moment de winnaar bekend gemaakt wordt. Op diezelfde dag zal ook weer de nieuwe prijsvraag gepubliceerd worden. Als u de goede oplossing ingestuurd heeft zal “het lot” beslissen of u ook de winnaar bent. Ik wens u veel geluk hierbij. De winnaars naam zal eeuwig op de site vermeld blijven staan op “La Muralla de los Lunares”.</p>
<p><a href="../03-Noticias/Noticias_Prijsvraag.html">TERUG</a></p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 09:31:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2015 11:22:28
Quote Anchor link
Kan je je code tussen code-tags plaatsen? En hoe ziet je formulier eruit?
 
John Leclaire

John Leclaire

25/10/2015 11:52:32
Quote Anchor link
Hoi,

Bedankt alvast voor je reactie!

1. Ik begrijp je vraag niet. Ik heb alle code hierboven geplakt die ik gebruik heb. Ik begrijp dus niet wat ik méér / anders kan geven
2.Mijn formulier kun je zien door op de bijgevoegde link te kijken (http://www.elflamenco.nl/03-Noticias/Noticias_Prijsvraag.html)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2015 12:28:37
Quote Anchor link
Voor code-blokken hebben we de [co de] en [/c ode] tags. (zonder spaties)

Kan je je code en die van je formulier hier tussen plaatsen?
 
John Leclaire

John Leclaire

25/10/2015 12:35:49
Quote Anchor link
Zó bedoel je? (in de hoop dat ik nou geen domme dingen doe....)


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
if(isset($_POST['txtEmail'])) {
// EDIT THE 2 LINES BELOW AS REQUIRED
$email_to = "[email protected]";
$email_subject = "Formulier verstuurd vanaf PRIJSVRAAG";
function
died($error) {
// your error code can go here
echo "Excuses, maar er zijn vergissingen gemaakt in het formulier zoals u dat wilde versturen. ";
echo "De vergissingen verschijnen hieronder.<br /><br />";
echo $error."<br /><br />";
echo "Gaat u a.u.b. terug en verbeter de vergissingen.<br /><br />";
die();
}

// validation expected data exists
if(!isset($_POST['txtNaam']) ||
!
isset($_POST['txtWoonplaats']) ||
!
isset($_POST['txtEmail']) ||
!
isset($_POST['txtOplossing'])) {
died('Excuses, maar er blijkt een probleem te zijn met het formulier dat u verzendt.');
}

$Naam = $_POST['txtNaam']; // not required
$Woonplaats = $_POST['txtWoonplaats']; // not required
$Email = $_POST['txtEmail']; // required
$Oplossing = $_POST['txtOplossing']; // required
$error_message = "";

if(strlen($Oplossing) < 2) {
$error_message .= 'U bent vergeten uw oplossing te geven.<br />';
}

if(strlen($error_message) > 0) {
died($error_message);
}

$email_message = "Form details below.\n\n";
function
clean_string($string) {
$bad = array("content-type","bcc:","to:","cc:","href");
return str_replace($bad,"",$string);
}

$email_message .= "Naam: ".clean_string($Naam)."\n";
$email_message .= "Woonplaats: ".clean_string($Woonplaats)."\n";
$email_message .= "E-mailadres: ".clean_string($Email)."\n";
$email_message .= "Oplossing: ".clean_string($Oplossing)."\n";
// create email headers
$headers = 'From: '.$Email."\r\n".
'Reply-To: '.$Email."\r\n" .
'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
@
mail($email_to, $email_subject, $email_message, $headers);
?>

<!-- include your own success html here -->
<p>Bedankt voor het insturen van uw oplossing van de prijsvraag. Op de site staat op welk moment de winnaar bekend gemaakt wordt. Op diezelfde dag zal ook weer de nieuwe prijsvraag gepubliceerd worden. Als u de goede oplossing ingestuurd heeft zal het lot beslissen of u ook de winnaar bent. Ik wens u veel geluk hierbij. De winnaars naam zal eeuwig op de site vermeld blijven staan op La Muralla de los Lunares.</p>
<p><a href="../03-Noticias/Noticias_Prijsvraag.html">TERUG</a></p>
<?php
}
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2015 12:57:07
Quote Anchor link
John Leclaire op 25/10/2015 11:01:47:
Ik wil graag een antwoordvak van 400 pixels breed en 200 hoog.


Dat kan gewoon met CSS.
Gewijzigd op 25/10/2015 12:57:24 door - SanThe -
 
John Leclaire

John Leclaire

25/10/2015 13:58:28
Quote Anchor link
Hallo San The,

Ik wil je oprecht niet beledigen, maar snap je dat dit een voor anderen (althans voor mij) een nietszeggend antwoord is?
Dat is hetzelfde als dat jij aan mij vraagt of kosten van een CSS-opleiding aftrekbaar zijn van je inkomen voor de inkomstenbelasting en ik reageer met "dat vind je gewoon in de jurisprudentie".
Nogmaals niet om je te irriteren, maar om je in de positie te plaatsen van iemand die met te weinig kennis van zaken een hulpvraag stelt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2015 14:06:40
Quote Anchor link
Kan je de HTMLcode van je formulier in dit topic laten zien?
 
- SanThe -

- SanThe -

25/10/2015 14:12:49
Quote Anchor link
Je hebt bovenin je html style staan.
Daar ken je de style voor je textarea aan toevoegen als je wilt.
 
John Leclaire

John Leclaire

25/10/2015 14:16:24
Quote Anchor link
De HTML-code is als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<form id="form1" name="form1" method="post" action="../../15-Scripts/prijsvraag.php">
            <input type="hidden" name="subject" value="Formulier verstuurd vanaf PRIJSVRAAG" />
            <table width="579" border="0" class="form1">
              <tr>
                <td width="133" align="right" valign="top"> <label for="txtNaam">Naam: </label>&nbsp;</td>
                <td width="8">&nbsp;</td>
                <td width="420" align="left" valign="middle"><input name="txtNaam" type="text" id="txtNaam" maxlength="100" />&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td align="right" valign="top">&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td align="left" valign="middle">&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td align="right" valign="top"><label for="txtWoonplaats">Woonplaats: </label>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td align="left" valign="middle"><input name="txtWoonplaats" type="text" id="txtWoonplaats" maxlength="100" />&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td align="right" valign="top">&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td align="left" valign="middle">&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td align="right" valign="top"><label for="txtEmail">E-mailadres: </label>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td align="left" valign="middle"><span id="sprytextfield1">
                <label for="txtEmail"></label>
                <input type="text" name="txtEmail" id="txtEmail" />
                <span class="textfieldInvalidFormatMsg">Dit is geen geldig e-mailadres.</span><span class="textfieldRequiredMsg">Een e-mailadres invullen is verplicht.</span></span>&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td align="right" valign="top">&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td align="left" valign="middle">&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td align="right" valign="top"><label for="txtOplossing">Oplossing: </label>&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td align="left" valign="middle"><textarea name="txtOplossing" id="txtOplossing"></textarea>&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td align="right" valign="top">&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td align="left" valign="middle">&nbsp;</td>
              </tr>
              <tr>
                <td align="right" valign="top"><input type="submit" name="btnVerzenden" id="btnVerzenden" value="Verzenden" />&nbsp;</td>
                <td>&nbsp;</td>
                <td align="left" valign="middle"><input type="reset" name="btnAnnuleren" id="btnAnnuleren" value="Annuleren" />&nbsp;</td>
              </tr>
    </table>
<br />
</form>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2015 14:18:52
Quote Anchor link
style="width:400px;height:200;"
 
John Leclaire

John Leclaire

25/10/2015 14:20:10
Quote Anchor link
Op welke regel plaats ik dit dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/10/2015 14:30:09
Quote Anchor link
Je textarea, regel 40
 
John Leclaire

John Leclaire

25/10/2015 14:35:47
Quote Anchor link
O.K.! Hartelijk bedankt, het is gelukt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.