Header + sleep

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieter M

Pieter M

25/10/2010 14:47:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo "<Center>Opdracht aangepast.<BR>";
echo "klik <A HREF= 'index4.php?opdracht=$nummer'>hier</A> als je na 5 seconde niet terug gaat</center>";
?>


hoe voeg je hier toe dat je eerst dus 5 seconde wacht, en dan pas:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('Location: http://www.example.com/');
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 11:33:50
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/10/2010 14:57:24
Quote Anchor link
Even denken
zoeken op: header+location+time (of tijd)

header('Refresh: 10; url=http://www.example.org/');
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/10/2010 14:58:02
 
Pieter M

Pieter M

25/10/2010 14:58:59
Quote Anchor link
oeps engel.jpg
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

25/10/2010 16:28:23
Quote Anchor link
Trouwens, regel 3:

echo "klik <A HREF= 'index4.php?opdracht=$nummer'>hier</A> als je na 5 seconde niet terug gaat</center>";

1: Niet XHTML valid
2: Variablen buiten de quotes

echo '<center>Klik <a href="index4.php?opdracht='. $nummer .'">hier</a> als je na 5 seconden niet terug gaat.</center>';
 
Milo S

Milo S

25/10/2010 17:43:48
Quote Anchor link
center tags moet je ook niet meer gebruiken delando, dus bij je verbetering moet je die ook weghalen...

dus dan word het:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
header('Refresh: 10; url=http://www.example.org/');

echo 'Uw opdracht is aangepast. <br />';
echo 'Klik <a href="index4.php?opdracht='. $nummer .'">hier</a> als je na 5 seconden niet automatisch terug gestuurd word.';
?>


En waarom noem je in vredesnaam een pagina index4.php das toch niet duidelijk? kom op zeg.
Gewijzigd op 25/10/2010 17:46:56 door Milo S
 
Toby hinloopen

toby hinloopen

25/10/2010 19:26:54
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 25/10/2010 16:28:23:
Trouwens, regel 3:

echo "klik <A HREF= 'index4.php?opdracht=$nummer'>hier</A> als je na 5 seconde niet terug gaat</center>";

1: Niet XHTML valid
2: Variablen buiten de quotes

echo '<center>Klik <a href="index4.php?opdracht='. $nummer .'">hier</a> als je na 5 seconden niet terug gaat.</center>';

xhtml valid heb je niks aan zonder xml+xhtml header, en dan doet de helft van de browsers het niet. XHTML is leuk, maar verder nutteloos.

Doe mij maar HTML5, waar quotes niet eens meer nodig zijn om variablen en je gewoon hoofdletters mag gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.