Hoe bij een foto een volgende meegeven?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roel H

Roel H

09/10/2005 19:40:00
Quote Anchor link
Ben op dit moment bezig met een foto viewer voor men website. Maar komt der niet helemaal uit.

Ik heb de url naar de plaatjes heb ik in een DB staan
db structuur :
id | gid | thumburl | Largeurl | Beschrijving
1 1 url thumb url groot MOOIE FOTO


Zoiets is het dan. wat er in de DB staat.
De bedoeling is dus dat als je in een gallerie bent en je klikt op een foto dat je zo verder kunt klikken naar de volgende foto.

Het probleem waar ik tegenaan loop is dan dat ik aan de hand van de gid en de id de foto's meot uitlezen en hiervan een array maken of iets dergelijks zodat ik die foto's allen weergeef.

Verhaal is ter verduidelijking :)

Maar iemand misschien een idee hoe ik het het beste kan oplossen ? ik kwam er met een array voor geen meter uit :).

Alvast bedankt

Roel
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 10:42:19
 
Willem vp

Willem vp

10/10/2005 14:15:00
Quote Anchor link
Probeer eens iets als hieronder. De code om verbinidng te maken met de database moet je nog wel even zelf toevoegen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$result
= mysql_query("select * from DB");
while ($row = mysql_fetch_assoc($result))
{

   $id = $row["id"];
   $gid = $row["gid"];
   $thumburl = $row["thumburl"];

   enzovoort...
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.