Hoe kan ik de zoekmachine op geselecteerde aspecten laten zoeken ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Abiboe -

abiboe -

20/06/2006 14:33:00
Quote Anchor link
Ik heb het hier vandaan:
http://www.phpfreakz.nl/artikelen.php?aid=106&page=4

sindsdien check ik altijd mijn post en get op puntkommes e.d.

wel een aardig artikel voor iedereen hier om eens door te lezen, kan je veel van leren (ondanks dat het van 'die andere phpcommunity' komt..)

@donhertog, wat als je nou als post dit invult:

a%'; DELETE FROM voorraad WHERE artikelvpr LIKE '%a

dan krijg je deze query:

SELECT * FROM voorraad WHERE artikelvpr LIKE '%a%'; DELETE FROM TABLE voorraad WHERE artikelvpr LIKE '%a%'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door abiboe -
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 06:56:29
 
Michel

Michel

20/06/2006 14:49:00
Quote Anchor link
@ frank... okee.. moet ik die quote's in dit geval nog vervangen met iets of moet ik gewoon quotes weghalen en dan ff proberen ? :)
 
Michel

Michel

20/06/2006 14:51:00
Quote Anchor link
HAha ut werkt al !! dankje !!:)

Ik hoop dat ik dit allemaal ooit zelf goed ga snappen ;)

ff quotes weg en ut werkt! :)

DonHertog en Frank en Abiboe Bedankt voor de tips ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.