hoe kan je pagina met script aanmaken?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans

hans

29/03/2009 11:00:00
Quote Anchor link
ik ben op zoek naar een script
die automatisch een pagina aan kan maken zoals index.php?=page_artiest_alib bijvoorbeeld heeft iemand enig idee hoe ik dat kan doen?

want ben namelijk bezig met een upload script, als je form invult word de pagina automatisch ingevult.

MVG
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 11:54:55
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/03/2009 11:02:00
Quote Anchor link
Dit script kun je toch wel ergens vinden? Zo moeilijk is dat niet. Je kunt die ?p= aan een bestand koppelen, dat er een bestand wordt geïnclude dat $_GET['p'].php heet, o.i.d., en met een beetje PHP kennis, kun je de functies file_exists() en include() toch wel gebruiken?
 
Hans

hans

29/03/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 29.03.2009 11:02:
Dit script kun je toch wel ergens vinden? Zo moeilijk is dat niet. Je kunt die ?p= aan een bestand koppelen, dat er een bestand wordt geïnclude dat $_GET['p'].php heet, o.i.d., en met een beetje PHP kennis, kun je de functies file_exists() en include() toch wel gebruiken?


heb je misschien ergens een voorbeeld van:)?

dankjewel
 
GaMer B

GaMer B

29/03/2009 11:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

if(file_exists($_GET['p'] . '.php'))
{

    include($_GET['p'] . '.php');
}[
/code]
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/03/2009 11:24:00
Quote Anchor link
hans schreef op 29.03.2009 11:11:
heb je misschien ergens een voorbeeld van:)?

dankjewel

Ik had het al bijna letterlijk verteld wat je moest doen... Leer PHP.
 
Hans

hans

29/03/2009 11:38:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 29.03.2009 11:16:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if(file_exists($_GET['p'] . '.php'))
{

    include($_GET['p'] . '.php');
}[
/code][/quote]

waar moet die helemaal boven in?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/03/2009 15:07:00
Quote Anchor link
Nogmaals: Leer PHP. Kwestie van klikken en lezen en je wist al waar dat moet. Blijkbaar heb je geen zin om op links te klikken, terwijl die daar alleen maar staan om jou te helpen. Conclusie: je wilt niet geholpen worden???
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.