Hoe lege waarden uit tabel halen?..moet dit met SELECT eerst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Jan Douma

Jan Douma

04/05/2012 16:55:24
Quote Anchor link
De database bevat produkten zonder veldwaarde en word opgehaald met :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
 $products_extra_fields_query
= tep_db_query("SELECT * FROM " . TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS . " WHERE products_id=" . (int)$products['products_id']);
            while ($products_extra_fields = tep_db_fetch_array($products_extra_fields_query)) {
              $extra_fields_array[$products_extra_fields['products_extra_fields_id']] = $products_extra_fields['products_extra_fields_value']; // VALUE
            }

//          $extra_fields_names_query = tep_db_query("SELECT * FROM " . TABLE_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS. " WHERE (languages_id='0' or languages_id='".(int)$languages[$i]['id']."') and  products_extra_fields_id in (120,156)  ORDER BY products_extra_fields_order");
          $extra_fields_names_query = tep_db_query("SELECT * FROM " . TABLE_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS. " WHERE (languages_id='0' or languages_id='".(int)$languages[$i]['id']."')  ORDER BY products_extra_fields_order");
          while ($extra_fields_names = tep_db_fetch_array($extra_fields_names_query)) {  
            $extra_field_name[$extra_fields_names['products_extra_fields_id']] = $extra_fields_names['products_extra_fields_name'];
            if ($extra_fields_array[$extra_fields_names['products_extra_fields_id']] != '')
            echo '<B>'.$extra_fields_names['products_extra_fields_name'].':
            </B>&nbsp;'
.stripslashes($extra_fields_array[$extra_fields_names['products_extra_fields_id']]).'<BR>'."\n"

 }
          echo '&nbsp;';    
?>

Moet er in het SELECT statement een optie komen om de lege veldwaarden voor bepaalde produkten in de resultaatlijst(resultset) t ekrijgen?
Gewijzigd op 04/05/2012 19:16:58 door Jan Douma
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 22:09:09
 
Jeroen VD

Jeroen VD

04/05/2012 16:58:45
Quote Anchor link
die komen er standaard in. mysql haalt gewoon de hele set resultaten terug, ongeacht of daar iets in zit of niet.
 
Jan Douma

Jan Douma

04/05/2012 17:58:57
Quote Anchor link
Bedankt
Probleem dat is dat produkten met een leeg veld(waarde) niet getoond worden.
Welk datatype moet je dan hier voor opgeven ? ( bij kijken op de database zag schuin staan NULL in velden van een kolom )
Gewijzigd op 04/05/2012 17:59:45 door Jan Douma
 
Jeroen VD

Jeroen VD

04/05/2012 18:31:23
Quote Anchor link
je wilt van een veld waar niets instaat toch iets weergeven? apart, aangezien er niets in staat! zet er of iets in, of bij die velden de standaardwaarde instellen op wat jij wilt hebben
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/05/2012 18:42:11
Quote Anchor link
Misschien is het een idee om dit met een (nested) left join op te lossen.
 
Jan Douma

Jan Douma

04/05/2012 19:03:23
Quote Anchor link
Jeroen vd op 04/05/2012 18:31:23:
je wilt van een veld waar niets instaat toch iets weergeven? apart, aangezien er niets in staat! zet er of iets in, of bij die velden de standaardwaarde instellen op wat jij wilt hebben

Ja dat lijkt apart..wat moet je ermee met iets leegs ?, dat heeft te maken met door mij toegevoegde informatie aan een produkt ( heb ik het wel of niet gedaan )
Die informatie wordt in een kolom gepresenteerd.

De code die verantwoordelijk is om dit in een kolom te zetten in de vorm van een produktlijst is deze
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
 }
          echo '&nbsp;';          
// END: Extra Fields Contribution
// begin Extra Product Fields

         foreach ($epf as $e) { // FUNCTIE ( arrayname as $index ) JD
           if ($e['language'] == $languages[$i]['id']) {
             if ($e['language_active']) {
               if (isset($HTTP_GET_VARS['read']) && ($HTTP_GET_VARS['read'] == 'only')) {
                 $value = tep_get_product_extra_value($e['id'], $pInfo->products_id, $languages[$i]['id']);
               }
else {
                 $value = tep_db_prepare_input($extra[$e['field']][$languages[$i]['id']]);
               }

               if (tep_not_null($value)) {
              // if (tep_not_null($value)||($value == null)) { jd
                 echo '<b>' . $e['label'] . ': </b>';
                 if ($e['uses_list']) {
                   echo tep_get_extra_field_list_value($value, $e['show_chain']);
                 }
else {
                   echo  $value;
                 }

                 echo '<br>';
               }
             }
           }
         }

?>

Deze code + de databasequery hierboven laat nu juist wel de waarde van 2 velden uit de database altijd ( wat niet altijd kan, vandaar)zien van produkten, terwijl ik juist ook de produkten wil zien waar geen waarde door mij aan is toegekend
Deze code laat altijd waarden zien aan een produkt toegekend, maar dat kan in werkelijkheid niet altijd waar zijn omdat ik dat weet van bepaalde produkten uit een verzameling produkten

Toevoeging op 04/05/2012 19:26:23:

Ger van Steenderen op 04/05/2012 18:42:11:
Misschien is het een idee om dit met een (nested) left join op te lossen.

Als je hiermee de lege veldwaarde boven water mee krijgt?.. het zijn twee tabellen
en die join is dan om de tabellen te koppelen?
Wacht.. ik heb ook nog een andere database code die hetzelfde doet , maar alleen voor 1 produkt en daar zit die join(niet genest ws want er zit geen join in de join) ook in in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
$products_id
= (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'];

                      $extra_fields_query = tep_db_query("
                      SELECT pef.products_extra_fields_status as status, pef.products_extra_fields_name as name, ptf.products_extra_fields_value as value
                      FROM "
. TABLE_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS ." pef
             LEFT JOIN  "
. TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS ." ptf
            ON ptf.products_extra_fields_id=pef.products_extra_fields_id
            WHERE ptf.products_id="
. (int) $products_id ." and ptf.products_extra_fields_value<>'' and (pef.languages_id='0' or pef.languages_id='".$languages_id."')
            ORDER BY products_extra_fields_order"
);

  while ($extra_fields = tep_db_fetch_array($extra_fields_query)) {
        if (! $extra_fields['status'])  // show only enabled extra field
           continue;
        echo  /* Advance software search bof */  '<tr>==> uitvoer..hier weggelaten

?>


Toevoeging op 04/05/2012 19:39:08:

Waarin verschillen de twee database queries..beide halen dezelfde waarden op?
- 2 losse tabellen --> voor meer dan één produkt ..uitvoer met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?phpforeach ($epf as $e) ?>
in produktlijst
- 2 gekoppelde tabellen(met join) --> 1 produkt .. op de produktinvoerbladzijde kan de veldwaarden van de database ingevoerd worden, dus invoer met uitvoer (tekst ) op produktbladzijde

Zit de fout toch in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?phpforeach ($epf as $e) ?>
functie?

Toevoeging op 04/05/2012 20:32:48:

Het moet wel dat de foreach () functie niet goed werkt
- Als het 1e produkt veldwaarden heeft word deze door foreach()goed in de produktlijst gezet in de kolom ( dit geld voor alle produkten die een veldwaarde hebben )
- Zou het 2e produkt geen veldwaarde hebben toegewezen door mij, dan geeft de foreeach() functie de veldwaarde van het 1e produkt voor het 2e produkt in de produktlijst in een kolom

Wat kan je hieruit concluderen?
Gewijzigd op 04/05/2012 19:31:43 door Jan Douma
 
Christiaan Scheermeijer

Christiaan Scheermeijer

04/05/2012 22:53:12
Quote Anchor link
Hoe heet het veld wat gecontroleerd moet worden?

De denkwijze is namelijke verkeerd, je moet eerst alle producten nagaan of de id terug te vinden is in TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS met het id van het juiste veld.

Resultaat is wel of niet ingevuld.
 
Jan Douma

Jan Douma

04/05/2012 23:09:57
Quote Anchor link
Bedankt!
Ja,de goede denkwijze betekent dat je ermee werkt( ik niet dus in de dagelijkse praktijk,maar alles valt te leren)
Het zijn 2 velden in 2 tabellen
Die waardes worden door mij ingevoerd per produkt
- TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS --> products_extra_fields_value
heeft een products_id en products_extra_fields_id
- TABLE_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS--> products_extra_fields_name en heeft een products_extra_fields_id een language_id

Zou het kunnen dat er pas een product_id word ingevoerd in de tabel TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS als er een veldwaarde wordt ingevoerd voor een produkt.?
Dit zou betekenen dat produkten waarvan de product_id niet in de tabel TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS staat deze geen veldwaarde heeft
Gewijzigd op 04/05/2012 23:53:43 door Jan Douma
 
Christiaan Scheermeijer

Christiaan Scheermeijer

04/05/2012 23:49:51
Quote Anchor link
Oke nu zit je denkwijze goed, alleen het volgende: Wil je van alle extra fields velden controleren of deze ingevuld zijn ?

Je laatste edit klopt precies!, ik ben bezig met een stukje code voor je ;)
Gewijzigd op 05/05/2012 00:02:45 door Christiaan Scheermeijer
 
Jan Douma

Jan Douma

05/05/2012 00:06:39
Quote Anchor link
Voor niet alle produkten heb ik een products_extra_fields_value ingevoerd,dus er zijn volgens mij nog veel produkten die niet in de tabel products_to_products_extra fields staan..als je dat bedoeld
voor elke products_id is er een products_extra_fields_id te vinden zo te zien..er is niets leeg
Het zijn dus nog niet alle produkten
 
Christiaan Scheermeijer

Christiaan Scheermeijer

05/05/2012 00:09:27
Quote Anchor link
Wanneer er een waarde wordt ingevoerd, komt deze in de tabel te staan.
Dus als er géén waarde is voor een `Extra Field` komt deze niet voor in extra_fields_to_products!

Je begon goed, zet alle waardes in een array.
Loop daarna alle beschikbare Extra Fields langs en kijk of deze een waarde heeft uit de array.
Als dit zo is laat hij dit zien, anders zet hij `Extra Veld: Leeg!` neer!

Ik heb hem niet getest maar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
 $products_extra_fields_query
= tep_db_query("SELECT * FROM " . TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS . " WHERE products_id=" . (int)$products['products_id']);
            while ($products_extra_fields = tep_db_fetch_array($products_extra_fields_query)) {
              $extra_fields_array[$products_extra_fields['products_extra_fields_id']] = $products_extra_fields['products_extra_fields_value']; // VALUE
            }
          $extra_fields_names_query = tep_db_query("SELECT * FROM " . TABLE_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS. " WHERE (languages_id='0' or languages_id='".(int)$languages[$i]['id']."')  ORDER BY products_extra_fields_order");
          while ($extra_fields_names = tep_db_fetch_array($extra_fields_names_query)) {  
            $extra_field_name[$extra_fields_names['products_extra_fields_id']] = $extra_fields_names['products_extra_fields_name'];
            
            if(in_array($extra_fields_names['products_extra_fields_id'], $extra_fields_array)){
                echo '<B>'.$extra_fields_names['products_extra_fields_name'].': </B>&nbsp;'.stripslashes($extra_fields_array[$extra_fields_names['products_extra_fields_id']]).'<BR>'."\n"
            }else{
                echo '<B>'.$extra_fields_names['products_extra_fields_name'].': </B>&nbsp;Leeg!<BR>'."\n"
            }

 }

          echo '&nbsp;'; ?>
Gewijzigd op 05/05/2012 00:12:45 door Christiaan Scheermeijer
 
Jan Douma

Jan Douma

05/05/2012 00:18:02
Quote Anchor link
Christiaan Scheermeijer op 05/05/2012 00:09:27:
Wanneer er een waarde wordt ingevoerd, komt deze in de tabel te staan.
Dus als er géén waarde is voor een `Extra Field` komt deze niet voor in extra_fields_to_products!

Ja, dan moet er een leeg veld(zonder waarde) staan op de produktlijst in de kolom

Ik zal de code testen !
 
Christiaan Scheermeijer

Christiaan Scheermeijer

05/05/2012 00:22:12
Quote Anchor link
update!, deze werkt:

http://www.rwbshop.nl/product_info2.php?cPath=38_799_33_246&products_id=6451

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
          $extra_fields_array
= array();
 $products_extra_fields_query = tep_db_query("SELECT * FROM " . TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS . " WHERE products_id=" . (int)$products['products_id']); // $products of $product_info
            while ($products_extra_fields = tep_db_fetch_array($products_extra_fields_query)) {
              $extra_fields_array[$products_extra_fields['products_extra_fields_id']] = $products_extra_fields['products_extra_fields_value']; // VALUE
            }
          $extra_fields_names_query = tep_db_query("SELECT * FROM " . TABLE_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS. " WHERE (languages_id='0' or languages_id='".(int)$languages[$i]['id']."')  ORDER BY products_extra_fields_order");
          while ($extra_fields_names = tep_db_fetch_array($extra_fields_names_query)) {  
            $extra_field_name[$extra_fields_names['products_extra_fields_id']] = $extra_fields_names['products_extra_fields_name'];
            
            if(array_key_exists($extra_fields_names['products_extra_fields_id'], $extra_fields_array)){
                echo '<B>'.$extra_fields_names['products_extra_fields_name'].': </B>&nbsp;'.stripslashes($extra_fields_array[$extra_fields_names['products_extra_fields_id']]).'<BR>'."\n";
            }
else{
                echo '<B>'.$extra_fields_names['products_extra_fields_name'].': </B>&nbsp;Leeg!<BR>'."\n";
            }

 }

          echo '&nbsp;'; ?>
Gewijzigd op 05/05/2012 00:24:03 door Christiaan Scheermeijer
 
Jan Douma

Jan Douma

05/05/2012 00:36:14
Quote Anchor link
Het werkt nog niet..ja wel net zo zoals bij jouw shop, maar dat is is niet praktisch opde shopadministratie..zie plaatje..daar moet alleen "leeg" komen te staan of gewoon niets( leeg kolomwaarde)
Kijk naar het plaatje ..die kolom waarde moet leeg zijn en dat mag met een woord "leeg" zijn..dat is mooi, want het is op de shopadministratie
Je hebt het if statement uitgebreid, als een produkt geen veldwaarde heeft,dan staat ie ook niet in de tabel, dus ook niet zijn products_id is bekend
zie http://www.zerospec.com/testmap/foreachteveel.jpg

Kijk ff naar het plaatje..als ik de testmotor geen veldwaarde geef dan zou het toch de veldwaarde Engine: Blowoff valve SQV UNIVERSAL krijgen , terwijl er geen veld is ingevoerd en de product_id dus niet bekend is

De foreach geeft toch een veldwaarde..mag niet..moet leeg zijn
Gewijzigd op 05/05/2012 00:59:01 door Jan Douma
 
Christiaan Scheermeijer

Christiaan Scheermeijer

05/05/2012 00:43:04
Quote Anchor link
Zou ik wat meer code mogen zien?
 
Jan Douma

Jan Douma

05/05/2012 00:50:11
Quote Anchor link
Alle code hiervoor staat op deze draad..de database queries en de foreach dat is alles..er is niet meer code (gelukkig)
Dit plaatje is van de shopadministratie waarop de produktlijst te zien is
Dus het is te zien alleen op de shopadministratie.
Die veldwaardes zijn van een ajax search op de shop zelf door een klant te gebruiken
Gewijzigd op 05/05/2012 00:55:24 door Jan Douma
 
Christiaan Scheermeijer

Christiaan Scheermeijer

05/05/2012 00:58:55
Quote Anchor link
Wordt dit nou wel of niet gebruikt, aangezien de script die ik gaf al een resultaat laat zien.
Als het resultaat hierin verwerkt moet worden hoor ik dit graag :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
 }
          echo '&nbsp;';          
// END: Extra Fields Contribution
// begin Extra Product Fields

         foreach ($epf as $e) { // FUNCTIE ( arrayname as $index ) JD
           if ($e['language'] == $languages[$i]['id']) {
             if ($e['language_active']) {
               if (isset($HTTP_GET_VARS['read']) && ($HTTP_GET_VARS['read'] == 'only')) {
                 $value = tep_get_product_extra_value($e['id'], $pInfo->products_id, $languages[$i]['id']);
               }
else {
                 $value = tep_db_prepare_input($extra[$e['field']][$languages[$i]['id']]);
               }

               if (tep_not_null($value)) {
              // if (tep_not_null($value)||($value == null)) { jd
                 echo '<b>' . $e['label'] . ': </b>';
                 if ($e['uses_list']) {
                   echo tep_get_extra_field_list_value($value, $e['show_chain']);
                 }
else {
                   echo  $value;
                 }

                 echo '<br>';
               }
             }
           }
         }

?>
Gewijzigd op 05/05/2012 00:59:07 door Christiaan Scheermeijer
 
Jan Douma

Jan Douma

05/05/2012 01:06:13
Quote Anchor link
Christiaan Scheermeijer op 05/05/2012 00:58:55:
Wordt dit nou wel of niet gebruikt, aangezien de script die ik gaf al een resultaat laat zien.
Als het resultaat hierin verwerkt moet worden hoor ik dit graag :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
 }
          echo '&nbsp;';          
// END: Extra Fields Contribution
// begin Extra Product Fields

         foreach ($epf as $e) { // FUNCTIE ( arrayname as $index ) JD
           if ($e['language'] == $languages[$i]['id']) {
             if ($e['language_active']) {
               if (isset($HTTP_GET_VARS['read']) && ($HTTP_GET_VARS['read'] == 'only')) {
                 $value = tep_get_product_extra_value($e['id'], $pInfo->products_id, $languages[$i]['id']);
               }
else {
                 $value = tep_db_prepare_input($extra[$e['field']][$languages[$i]['id']]);
               }

               if (tep_not_null($value)) {
              // if (tep_not_null($value)||($value == null)) { jd
                 echo '<b>' . $e['label'] . ': </b>';
                 if ($e['uses_list']) {
                   echo tep_get_extra_field_list_value($value, $e['show_chain']);
                 }
else {
                   echo  $value;
                 }

                 echo '<br>';
               }
             }
           }
         }

?>



Word het al wat duidelijker Christiaan ;)
Ja deze code hoort er ook bij dit is een foreach functie wat erbij hoort die de kolom vult voor elk produkt met veldwaarde..zie plaatje van de produktlijst op de shopadministratie

Dit is de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
foreach ($epf as $e) { // FUNCTIE ( arrayname as $index ) JD
           if ($e['language'] == $languages[$i]['id']) {
             if ($e['language_active']) {
               if (isset($HTTP_GET_VARS['read']) && ($HTTP_GET_VARS['read'] == 'only')) {
                 $value = tep_get_product_extra_value($e['id'], $pInfo->products_id, $languages[$i]['id']);
               }
else {
                 $value = tep_db_prepare_input($extra[$e['field']][$languages[$i]['id']]);
               }

               if (tep_not_null($value)) {
              // if (tep_not_null($value)||($value == null)) { jd
                 echo '<b>' . $e['label'] . ': </b>';
                 if ($e['uses_list']) {
                   echo tep_get_extra_field_list_value($value, $e['show_chain']);
                 }
else {
                   echo  $value;
                 }

                 echo '<br>';
               }
             }
           }
         }

?>



Toevoeging op 05/05/2012 01:10:14:

Ik denk dat de foreach() geen produkten zonder veldwaarde erin betrekt
In het Engels word dat alle niet .. nonempty extra fields
Gewijzigd op 05/05/2012 01:13:06 door Jan Douma
 
Christiaan Scheermeijer

Christiaan Scheermeijer

05/05/2012 01:12:29
Quote Anchor link
Ik zie nergens code voor de $epf array?, en er zit achter deze contributie heel veel meer code dan dat je hier post;)
Gewijzigd op 05/05/2012 01:16:04 door Christiaan Scheermeijer
 
Jan Douma

Jan Douma

05/05/2012 01:16:58
Quote Anchor link
Christiaan Scheermeijer op 05/05/2012 01:12:29:
Ik zie nergens code voor de $epf array?

vroeg ik me ook weleens waar ie stond
Als het goed is ..is dit het..poeh hoe hier uit te komen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
// begin Extra Product Fields
  $epf_query = tep_db_query("select e.epf_id, e.epf_uses_value_list, e.epf_show_parent_chain, e.epf_size, l.epf_label, l.languages_id, l.epf_active_for_language from " . TABLE_EPF . " e join " . TABLE_EPF_LABELS . " l where e.epf_status and (e.epf_id = l.epf_id) order by e.epf_order");
  $epf = array();
  $xfields = array();
  while ($e = tep_db_fetch_array($epf_query)) {  // retrieve all active extra fields for all languages
    $field = 'extra_value' . ($e['epf_uses_value_list'] ? '_id' : '') . $e['epf_id'];
    $epf[] = array('id' => $e['epf_id'],
                   'label' => $e['epf_label'],
                   'uses_list' => $e['epf_uses_value_list'],
                   'show_chain' => $e['epf_show_parent_chain'],
                   'size' => $e['epf_size'],
                   'language' => $e['languages_id'],
                   'language_active' => $e['epf_active_for_language'],
                   'field' => $field);
    if (!in_array( $field, $xfields))
      $xfields[] = $field; // build list of distinct fields    
  }
// end Extra Product Fields
?>




Toevoeging op 05/05/2012 01:22:49:

Christiaan Scheermeijer op 05/05/2012 01:12:29:
Ik zie nergens code voor de $epf array?, en er zit achter deze contributie heel veel meer code dan dat je hier post;)


Dan zou ik de hele admin/categories.php hier moeten posten..wil je dat ?
Gewijzigd op 05/05/2012 01:21:33 door Jan Douma
 
Christiaan Scheermeijer

Christiaan Scheermeijer

05/05/2012 01:30:36
Quote Anchor link
Maakt het beeld niet veel completer, maar waarom gebruik je 2 verschillende extra fields contributions?
De code wat ik je gaf is van `Product Extra Fields` en wat je nu laat zien is van `Extra Product Fields 1.0` voor Online Merchant.

Dat maakt het niet veel duidelijker zeg maar..
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.