.htaccess - rare vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Zelf Weten

Zelf Weten

24/03/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Hai,

Ik heb http://blog.mijndomein.nl en ik wil deze graag met htaccess doorverwijzen. Ik wil namelijk dat www.mijndomein.nl eigenlijk http://blog.mijndomein.nl is. Ik gebruik namelijk Word Press en ik vind zo'n subdomein lelijk.

Kan dit? Of moet ik de hele DIR van WP in m'n root zetten waar ik geen zin in heb?

Dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/02/2024 11:49:31
 
TJVB tvb

TJVB tvb

24/03/2009 15:56:00
Quote Anchor link
hoezo heb je daar geen zin in? Wat is daar het probleem van?
 
Zelf Weten

Zelf Weten

24/03/2009 16:02:00
Quote Anchor link
Moet ik dan niet alles opnieuw instellen etc? Ik wil m'n blog nog niet live gooien... Vandaar, maar wel voor mezelf bereikbaar houden. Vandaar. Ik wil 'm in 1 klap dus online gooien.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.