.htaccess rewrite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »
M B

M B

13/10/2006 01:08:00
Quote Anchor link
hi PHP'ers

Zoals bekend kan een forum zoals PHPBB niet overweg met plaatjes in de vorm van:

plaatje.php?foto=bladiebla.jpg

dus probeer ik het op te lossen door met .htaccess een rewrite op te stellen maar dan krijg ik weer een gigantische foutmelding als ik alleen al de map benader :(

.htaccess
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteRule ^site/images/ava/(.*)/(.*)/ site/images/ava/avatar.png?$1=$2
RewriteRule ^site/images/ava/(.*)/(.*) site/images/ava/avatar.png?$1=$2


fout melding
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.



--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.27 Server at **.**.**.*** Port 80


iemand een idee?

Groetjes,

Michel
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 06:06:07
 
PHP Newbie

PHP Newbie

13/10/2006 01:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine On
RewriteRule ^site/images/ava/(.*)/(.*)/ site/images/ava/avatar.png?$1=$2
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
M B

M B

13/10/2006 08:35:00
Quote Anchor link
@PHP Newbie,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, admin@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.



--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.27 Server at **.**.**.*** Port 80


ik blijf deze error houden.

Groetjes,

Michel
 
- -

- -

13/10/2006 11:35:00
Quote Anchor link
Je brengt me op ideeën! Ik kwam er gisteren ook achter dat phpBB geen ?id= plaatjes ondersteunt. Ik heb nu dit gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteRule ^stats_plaatje/(.*)/$ stats_img.php?id=$1
RewriteRule ^stats_plaatje/(.*)$ stats_img.php?id=$1


Ik heb dat in de map www.domein.nl/addons gestopt, in een .htacces, en nu werkt het. Misschien heb je er wat aan.

Edit:
phpBB stinkt, dit werkt ook niet op phpBB. Even een kleine wijziging waardoor het wel werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteRule ^stats_plaatje/(.*).jpg/$ stats_img.php?id=$1
RewriteRule ^stats_plaatje/(.*).jpg$ stats_img.php?id=$1


Nu moet je gewoon naar stats_plaatje/(waarde).jpg linken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Zero Dead

Zero Dead

13/10/2006 14:04:00
Quote Anchor link
Ik gebruik dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteRule ^profile/(.*)/ profile.php?x=$1
RewriteRule ^profile/(.*) profile.php?x=$1


Zoals het eruit ziet, lijkt het hetzelfde, dus ligt het waarschijnlijk aan je server(of PHPBB)...

Ik heb hetvolgende in httpd.conf moeten veranderen met WAMP 5 om de bovenstaande code juist te krijgen(is het je eigen server, kan je het zelf zoeken, vraag anders aan je hosting of hij al aan staat:)):

Zoek naar(CTRL-F):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
#LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so

verander in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so

(zonder het #'je)

Als je geen WAMP5 gebruikt, is het waarschijnlijk anders, en moet je dus naar rewrite_module zoeken...

Succes!:o
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
- -

- -

13/10/2006 14:11:00
Quote Anchor link
In je PHPinfo staat of mod_rewrite aan is. Ergens bij de apache-gegevens.
 
Zero Dead

Zero Dead

13/10/2006 14:22:00
Quote Anchor link
Zoiets verwachtte ik al, maar omdat ik PHPinfo niet uit mijn hoofd ken zeg ik hier ook niets over...

Nog iets, als je toegang hebt tot alle bestanden op de server, is het slim om een kijkje in de apache error log te nemen, hier staat waarschijnlijk de error en zijn oorzaak wel in...

Quote:
More information about this error may be available in the server error log.
 
- -

- -

13/10/2006 15:50:00
Quote Anchor link
Ik heb heel lang moeten proberen voor hij het deed, en er kwamen geen errors in m'n error-log, dus ik vraag me af of het erin staat.

Trouwens, bij de meeste hosts kun je wel bij de error-logs volgens mij =P
 
M B

M B

13/10/2006 17:50:00
Quote Anchor link
@ZeRoDeaD

thnx het werkt :D

bedankt allemaal voor het meedenken!

Groetjes,

Michel
 
Zero Dead

Zero Dead

13/10/2006 18:07:00
Quote Anchor link
Toch even benieuwd - gebruik je WAMP5 of niet?:P

Bw, graag gedaan!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
M B

M B

13/10/2006 19:42:00
Quote Anchor link
ik maak gebruik van EasyPHP -> www.easyphp.org

Groetjes,

Michel
 
PHP Newbie

PHP Newbie

13/10/2006 19:58:00
Quote Anchor link
Dan moet je even snel netserver op wamp of xamp gaan instaleren want easyphp is hoploos verouderd.
 
M B

M B

13/10/2006 20:01:00
Quote Anchor link
@PHP Newbie:

?¿?

zo gezegd: ik kan je ff niet volgen

Groetjes,

Michel
 
PHP Newbie

PHP Newbie

13/10/2006 20:06:00
Quote Anchor link
zoek even op google naar die begrippen en je ziet wel wat het is.

het zijn allemaal servertjes die je zo maar hoeft te instaleren, Standaard AMP pakketje
 
Zero Dead

Zero Dead

13/10/2006 22:36:00
Quote Anchor link
http://www.wampserver.com

Hier kan je wamp(5) downloaden, en daarna installeren:)

Word veel gebruikt, en is makkelijk aan te passen:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.