htaccess: vraagteken in url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yea Rupie

Yea Rupie

20/12/2010 16:10:15
Quote Anchor link
Beste php'ers,

Ik maak op mijn website gebruik van htaccess.
Nu gebruik ik een betaal systeem van een externe website en zij sturen de klanten terug naar mijn website. Via de volgende link: http://www.xxx.com/opwaarderen/?trxid=0030035460150341

Als ik de url probeer om te zetten via een rewrite rule werkt hij niet als het vraagteken voor trxid er staat. Weet iemand hoe ik dit prbleem kan verhelpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
RewriteEngine On
RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-f
RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
RewriteRule ^opwaarderen/?trxid=([0-9]{16}) index.php?page=opwaarderen&trxid=$1 [L]
RewriteBase /
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:22:54
 

20/12/2010 16:12:29
Quote Anchor link
\
Of gewoon zeggen dat zij het naar een hele unieke url moeten sturen en dat jij dan alles achter de slash opvangt.
Of QSA gebruiken.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

20/12/2010 16:27:38
Quote Anchor link
Ja, misschien beter om ze naar een andere link te sturen en dan zelf de url maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(ctype_digit($_GET['trxid']) AND strlen($_GET['trxid']) == 16)
    header("Location: opwaarderen/".$_GET['trxid']);
?>


bedankt !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.