HTML code naar VARIABEL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Alex Hakkenberg

Alex Hakkenberg

08/08/2012 12:21:45
Quote Anchor link
Goedendag,

Ik wil het volgende doen.

Als voorbeeld :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$paginatitel
= "Hallo Peter / Jan / Greetje / Klaas etc.";

$html = "
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Ik kom er niet uit :-(</title>
</head>
<body>
<h1>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $paginatitel; ?>
</h1>
<ul>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
for($i=0; $i< 44; $i++){
?>

<li><a href="?link=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $i; ?>
">Dit is link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $i; ?>
</a>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>

</ul>
</body>
</html>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
";

/// X AANTAL BEWERKINGEN MET DE VARIABEL html

echo $html;

?>


Dit kan natuurlijk NIET.
Maar dit zou ik wel graag willen. In ieder geval de gedachte erachter.
Lekker HTML kunnen coden.
En dan zodra ik daar zin in heb deze echoen.

Maar zoeken en zoeken.
En uiteindelijk loop ik vast.

Weet iemand wat hier de oplossing voor is? Of in welke richting ik moet zoeken?
Ik heb <<< EOF gevonden maar dat stelt me niet in staat om binnen de <<< EOF en EOF; PHP code uit te voeren. En dat is nou net wat ik zoek.

TIAD :)
Gewijzigd op 08/08/2012 12:22:54 door Alex Hakkenberg
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 06:41:32
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/08/2012 12:57:24
Quote Anchor link
Plaats in ieder geval je volledige code tussen code-tags, zodat het als 1 geheel te zien/lezen is.
 
Q S

Q S

08/08/2012 12:58:15
 
- SanThe -

- SanThe -

08/08/2012 13:04:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$paginatitel
= "Hallo Peter / Jan / Greetje / Klaas etc.";

$html = '<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>Ik kom er niet uit :-(</title>
</head>
<body>
<h1>'
. $paginatitel . '</h1>
<ul>'
;
for($i=0; $i< 44; $i++){
    $html .= '<li><a href="?link=' . $i . '">Dit is link' . $i . '</a>';
}

$html .= '</ul>
</body>
</html>'
;

echo $html;
?>
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

08/08/2012 13:09:39
Quote Anchor link
Ik begrijp dat je een hele pagina in 1 variabele wilt stoppen.
Wat je kan doen is bij je variabele $html bij de inhoud voor elke " een backslash zodat dit er uit komt: \"
Maar de makkelijkste manier is de inhoud van $html en een nieuw bestand zetten, en dat bestand dan includen.
 
Alex Hakkenberg

Alex Hakkenberg

08/08/2012 17:12:14
Quote Anchor link
Dank je wel voor de reacties.
Het is mij nu duidelijk dat de oplossing die ik al eerder in gedachte had de betere is.

En dat is zoals SanThe geeft.

Gaat mij erom dat ik niet zit te prutsen en prutsen en twee weken later iemand komt. Oh maar dat had je ook zo kunnen doen. Klik + Klik... En heeft hetzelfde bereikt wat ik in vier maanden doe. bij wijze van spreken.

Heel erg bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.