Huidige mapnaam weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »
Jaap versloot

jaap versloot

02/12/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
is er een code die mij de huidige mapnaam geeft?
bijvoorbeeld:
als ik in site.nl/bediening/gasten/ zit dat hij dan 'gasten' geeft of gasten/ maakt eigenlijk niet uit.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:28:30
 
- SanThe -

- SanThe -

02/12/2007 22:22:00
Quote Anchor link
Volgens mij niet.

Wel de bestandsnaam:

__FILE__
De naam van het script dat op het moment wordt uitgevoerd. Als het wordt gebruikt binnen een ge-include of ge-required bestand, dan wordt de naam van het included bestand gegeven, en niet de naam van het parent bestand.
 
Jaap versloot

jaap versloot

02/12/2007 22:31:00
Quote Anchor link
hmmm minder dan moet ik het op een andere manier proberen...

kan ik bijvoorbeeld als dit mijn variable is deze scheiden:
$pad = baass/zoef
in $1 = baass en $2 = zoef ;
?
 
- SanThe -

- SanThe -

02/12/2007 22:33:00
Quote Anchor link
Zie explode().
 
Marco

Marco

02/12/2007 22:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo dirname($_SERVER['PHP_SELF']);
?>
 
Jaap versloot

jaap versloot

02/12/2007 23:08:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 02.12.2007 22:54:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo dirname($_SERVER['PHP_SELF']);
?>

geeft gewoon een /
http://nl2.php.net/dirname()
dus niet de naam van de map waarin je je bevind..


Bedankt voor het helpen allemaal!
Dit is het script dat er uit is gekomen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
if(!empty($_GET['pad'])){
$pad = $_GET['pad'];
$dir="aanpas/producten/$pad/";

$pad1 = explode ("/", $pad);

 if(!empty($pad1[1])){ // als pad uit meerdere mappen bestaad
 
echo "Directory : <b><a href=index.php?test=test/test.php>All</a> ->
<a href=index.php?test=test/test.php&pad=$pad1[0]>$pad1[0]</a> ->
<a href=index.php?test=test/test.php&pad=$pad>$pad1[1]</a></b>\n"
;

 }
else{ // als een pad niet uit meerderemappen bestaat
 echo "Directory : <b><a href=http://forcelink.nl/index.php?test=test/test.php>All</a> ->
<a href=index.php?test=test/test.php&pad=$pad>$pad</a></b>\n"
;}
 
}
else{ // als pad leeg is
$dir="aanpas/producten/";
echo "Directory : <b><a href=index.php?test=test/test.php>All</a></b>\n";
}

if ($handle = opendir($dir)) {
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
if ($file != "." && $file != "..") {

if(is_dir("$dir$file")){
if($map != 'ja'){
    echo "<BR>Catogories:\n ";}
$map = 'ja';
if(!empty($_GET['pad'])){ // als we in een submap zijn
 echo "<a href=../index.php?test=test/test.php&pad=$pad/$file>$file</a>\n";
 }
else{ echo "<a href=../index.php?test=test/test.php&pad=$file>$file</a>\n"; }
        }   }  
    }

    closedir($handle);
    
    }

    echo"<br>Files:\n<br>";
  foreach (glob ("$dir*.*") as $key => $val) {
                      $getal = strlen($val)-5;
$rest = basename ($val,".html");
$rests = substr ("$val",17);
        echo "<a href=index.php?show=products&p=$rests>$rest</a><br>\n";
    }

  



?>


Best goed geluk als je t mij vraag:D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jaap versloot
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

03/12/2007 09:12:00
Quote Anchor link
ik heb je code een beetje netter gemaakt, zodat het ook nog leesbaar is :P
en er even error reportje boven gezet :P,
als je zelf trouwens moete hebt met het "netjes" programeren, en je wil je code publiceren, is het mischien handig als je hem even hier doorheen gooit:
http://formatter.gerbenvv.nl/version3/index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
  ini_set('display_errors', 1);
  error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
  
  if (!empty($_GET['pad'])) {
      $pad = $_GET['pad'];
      $dir = "aanpas/producten/$pad/";
      
      $pad1 = explode("/", $pad);
      
      if (!empty($pad1[1])) {
          // als pad uit meerdere mappen bestaad
          
          echo "Directory : <b><a href=index.php?test=test/test.php>All</a> ->
<a href=index.php?test=test/test.php&pad=$pad1[0]>$pad1[0]</a> ->
<a href=index.php?test=test/test.php&pad=$pad>$pad1[1]</a></b>\n"
;
      }
else {
          // als een pad niet uit meerderemappen bestaat
          echo "Directory : <b><a href=http://forcelink.nl/index.php?test=test/test.php>All</a> ->
<a href=index.php?test=test/test.php&pad=$pad>$pad</a></b>\n"
;
      }
  }
else {
      // als pad leeg is
      $dir = "aanpas/producten/";
      echo "Directory : <b><a href=index.php?test=test/test.php>All</a></b>\n";
  }

  if ($handle = opendir($dir)) {
      while (false !== ($file = readdir($handle))) {
          if ($file != "." && $file != "..") {
              if (is_dir("$dir$file")) {
                  if ($map != 'ja') {
                      echo "<BR>Catogories:\n ";
                  }

                  $map = 'ja';
                  if (!empty($_GET['pad'])) {
                      // als we in een submap zijn
                      echo "<a href=../index.php?test=test/test.php&pad=$pad/$file>$file</a>\n";
                  }
else {
                      echo "<a href=../index.php?test=test/test.php&pad=$file>$file</a>\n";
                  }
              }
          }
      }

      closedir($handle);
  }

  echo "<br>Files:\n<br>";
  foreach (glob("$dir*.*") as $key => $val) {
      $getal = strlen($val) - 5;
      $rest = basename($val, ".html");
      $rests = substr("$val", 17);
      echo "<a href=index.php?show=products&p=$rests>$rest</a><br>\n";
  }

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.