ICTWebs

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »
Sam Leurs

Sam Leurs

27/04/2017 20:58:34
Anchor link
Hallo,

ik ben onlangs met een marktplaats voor websites, domeinnamen, social media accounts, ... gestart. Er zit ook een vacaturebank, forum en wiki bij.

de website is gemaakt met PHP en MySQL. Layout is gebaseerd op Pure CSS van Yahoo, en natuurlijk een eigen custom stylesheet.

https://www.ictwebs.nl

Graag uw mening over:

- ontwerp
- gebruiksvriendelijkheid
- mogelijkheden

Tips en (opbouwende) feedback om de website nog te verbeteren zijn steeds welkom!
Gewijzigd op 27/04/2017 21:12:30 door Sam Leurs
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 09:32:00
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

27/04/2017 21:53:51
Anchor link
Spelfoutje gevonden op https://www.ictwebs.nl/marktplaats/10031-welkom-bij-hostingip-jouw-vps-vanaf-8-p-m.html, "HotingIP".

Verder ben ik van mening dat je linker kolom op de homepagina wat breder mag.
Gewijzigd op 27/04/2017 21:54:11 door Marthijn Buijs
 
Sam Leurs

Sam Leurs

27/04/2017 22:54:35
Anchor link
aan die spelfout kan ik weinig doen, dat is een advertentie van iemand anders.

Ik ga de linker kolom iets breder zetten ja.

Nog tips, opmerkingen, ...? Hartelijk bedankt alvast voor je reactie!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/04/2017 23:26:43
Anchor link
Een paar opmerkingen:

- Het menu boven is niet responsive
- Het logo geeft niet duidelijk aan wat voor site het is. Het lijkt een beetje op een pil, maar als goed kijkt is het een computermuis. Misschien is handig om de naam van je site te vermelden.
- Ik mis je sitenaam in de <title> in een forumtopic.
- Leuk dat je bij de Wiki-afdeling het printen aanraadt. Maar als ik wat wil printen zie ik de gehele pagina inclusief het menu. Misschien is het handig om wat onnodige styling eruit te halen in een specifieke css voor printdoeleinden.
- Regels, Cookies en je Algemene voorwaarden (!)(geeft een 404.
- Bij het aanmelden staat bij de regels 'test' vermeld.
 
Aad B

Aad B

28/04/2017 11:17:38
Anchor link
Je gebruikt op pagina's veel: "Kan U"
Meer gebruikelijk is: "Kunt U"
http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/1464/
 
- SanThe -

- SanThe -

28/04/2017 11:26:41
Anchor link
Wiki => SEO
In theorie plaatst u een bericht nu niet &eacute;&eacute;n keer op het internet,
 
Sam Leurs

Sam Leurs

28/04/2017 12:35:57
Anchor link
- Ariën - op 27/04/2017 23:26:43:
Een paar opmerkingen:

- Het menu boven is niet responsive
- Het logo geeft niet duidelijk aan wat voor site het is. Het lijkt een beetje op een pil, maar als goed kijkt is het een computermuis. Misschien is handig om de naam van je site te vermelden.
- Ik mis je sitenaam in de <title> in een forumtopic.
- Leuk dat je bij de Wiki-afdeling het printen aanraadt. Maar als ik wat wil printen zie ik de gehele pagina inclusief het menu. Misschien is het handig om wat onnodige styling eruit te halen in een specifieke css voor printdoeleinden.
- Regels, Cookies en je Algemene voorwaarden (!)(geeft een 404.
- Bij het aanmelden staat bij de regels 'test' vermeld.


- Aan de responsive versie wordt nog gewerkt
- het logo wordt ook nog over nagedacht, dat is nog niet definitief
- dat van dat printen is idd een goede tip, kan misschien een aparte stylesheet aanmaken die de onnodige styling eruithaalt
- regels/cookies/algemene voorwaarden staan nog niet online, moeten idd dringend online komen

bedankt voor je feedback alvast! hier kan ik weer iets mee! :)

Toevoeging op 28/04/2017 12:36:16:

Aad B op 28/04/2017 11:17:38:
Je gebruikt op pagina's veel: "Kan U"
Meer gebruikelijk is: "Kunt U"
http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/1464/


bedankt voor de taaltip, zal het aanpassen!


Toevoeging op 28/04/2017 12:36:30:

- SanThe - op 28/04/2017 11:26:41:
Wiki => SEO
In theorie plaatst u een bericht nu niet &eacute;&eacute;n keer op het internet,


klopt, een foutje, wordt aangepast!
 
Twan Lommers

Twan Lommers

29/11/2018 17:31:28
Anchor link
Mooi website, zal er eens een accountje maken!
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/11/2018 18:06:47
Anchor link
slick.css en slick-theme.css bestanden niet gevonden :/
geen zoekfunctionaliteit op het forum? :/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/11/2018 18:51:09
Anchor link
Mooie kick na een ruim jaar. De topicstarter is al een tijdje afwezig, dus ik brei er maar een slotje aan. De topicstarter kan deze op verzoek wel kan laten verwijderen.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.