id overhouden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Henk PHP

Henk PHP

16/08/2008 17:13:00
Quote Anchor link
Hoi,

stel een gebruikers voert dit in bij mijn script:
"http://www.youtube.com/watch?v=IsRKfCAqAv4"
hoe kan ik met een kleine scriptje zorgen dat ik alleen "IsRKfCAqAv4" overhoudt?

De invoer kan ook zoiets zijn bijvoorbeeld:
"http://www.youtube.com/watch?v=6t0hLKdgpiU&feature=user"
Dan moet het einde er dus ook af maar ik weet niet hoe ik dit aan moet pakken.

Weet iemand hoe ik dat het beste kan doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:28:02
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

16/08/2008 17:18:00
Quote Anchor link
$_GET['v']
$_GET['feature']

Zijn alle 2 gewoon Get Variablen, die haal je net zo op als gewoon alleen V
 
Henk PHP

Henk PHP

16/08/2008 17:21:00
Quote Anchor link
Nee dat bedoel ik niet.

Ik bedoel iemand voert dit in mijn formulier:
"http://www.youtube.com/watch?v=IsRKfCAqAv4"
die hele tekst.
Dan wil ik alleen "IsRKfCAqAv4" overhouden
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

16/08/2008 17:23:00
Quote Anchor link
alles tussen v= en & selecteren?
 
Henk PHP

Henk PHP

16/08/2008 17:24:00
Quote Anchor link
Jah dat bedoel ik, als er tenminste een & achter staat, dat kan maar hoeft niet het geval te zijn.

Hoe doe ik dat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Bart Tuma

Bart Tuma

16/08/2008 17:37:00
Quote Anchor link
het id bevat volgens mij altijd 11 cijfers/letters

Misschien kun je hier iets mee:
http://www.daniweb.com/forums/thread104419.html

ff naar beneden scrollen...
 
Dominic

Dominic

16/08/2008 18:53:00
Quote Anchor link
Exploden op de =? en dan de eerste selecteren?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.