Id toepassen bij vervolgkeuzelijst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

23/09/2018 13:05:23
Quote Anchor link
Heb id en onchange="javascript:calculateTotals();"> toegevoegd en de waarden aangepast naar de bedragen bij het volgkeuzelijst maar zonder succes.
Ook heb ik andere variaties geprobeerd maar ook zonder succes.

Wil iemand mij A.U.B. de juiste waarden/info geven zodat ik dit aanmeldformulier af kan maken.
Dit kost mij momenteel veel te veel tijd. ben er al uren mee bezig geweest. (ja, echt meerdere uren)
Momenteel kan ik beter mijn aandacht richten op het organiseren van het feest zelf.
Als het feest achter de rug is heb ik weer meer tijd en zal dan het script bekijken hoe dit in elkaar zit voor een volgende keer/feest.

Alvast bedankt !!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:36:24
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/09/2018 20:52:03
Quote Anchor link
Maar wat heb je tot nu toe? (graag tussen [ c o d e ] en [ / c o d e ] tags plaatsen)
Gewijzigd op 23/09/2018 20:52:31 door Frank Nietbelangrijk
 
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

23/09/2018 21:10:50
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script >
function calculateTotals ()
{
  nCost1 = 10;
  nTotal = 0;
    
  if (document.getElementById("Activiteiten").checked )
  {
    nTotal = nTotal + nCost1;
  
  }
  //alert("Total=" + nTotal);
  document.getElementById("Totaal_bedrag").value = nTotal.toFixed(2);
}
</script>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
select size="1"id="Activiteiten" name="Activiteiten" onchange="javascript:calculateTotals();">
        <option value="0" selected onclick="javascript:calculateTotals();">0</option>
        <option value="10">Alleen Diner</option>
        <option value="15">Diner + feest</option>
        <option value="5">Alleen feest</option>  
                  </select>
Gewijzigd op 23/09/2018 21:28:48 door Paul Groenewegen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/09/2018 21:20:15
Quote Anchor link
Zet het geheel even tussen code tags.

Maar die onclick lijkt me niet nodig.
 
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

23/09/2018 21:28:15
Quote Anchor link
Bij deze, heb mijn vorig bericht aangepast.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/09/2018 22:06:48
Quote Anchor link
op regel zeven gebruik je nog steeds checked alsof je met een selectbox bezig bent. In plaats daarvan zul je moeten bepalen welke <option> er gekozen is in de selectbox. En dat werkt net even iets anders.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<select size="1"id="Activiteiten" name="Activiteiten" onchange="javascript:calculateTotals();">
        <option value selected>Kies iets..</option>
        <option value="10">Alleen Diner</option>
        <option value="15">Diner + feest</option>
        <option value="5">Alleen feest</option>  
</select>

<script>
function calculateTotals ()
{
  var select = document.getElementById('Activiteiten');
  var selectedText = select.options[select.selectedIndex].text;
  var selectedValue = select.options[select.selectedIndex].value;
  
  alert(selectedText);
  alert(selectedValue);
  
  // en nu verder afmaken ...
}
</script>


select.selectedIndex geeft het volgnummer van de <option> dat geselecteerd is. dit is 0, 1, 2 of 3.
met select.options[x] verwijst naar <option> nummer x in de lijst.
select.options[x].text geeft de tekst waarde van <option> x.
select.options[x].value geeft de value waarde van <option> x.

(x is dus 0, 1, 2 of 3)
Gewijzigd op 23/09/2018 22:15:01 door Frank Nietbelangrijk
 
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

26/09/2018 12:33:01
Quote Anchor link
Bedankt!
zal het eens bekijken en proberen
Gewijzigd op 26/09/2018 12:37:31 door Paul Groenewegen
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/09/2018 13:06:23
Quote Anchor link
Paul, het script in de <head> sectie zetten gaat mogelijk niet werken. Probeer het script eens helemaal onderin te zetten net boven de </body> tag.

Toevoeging op 26/09/2018 13:07:14:

Je hebt het weer verwijderd?

Toevoeging op 26/09/2018 13:09:00:

Ook mis ik een spatie in de <select ...>
 
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

26/09/2018 14:49:29
Quote Anchor link
Ja, heb het verwijderd want had het iets te snel geplaatst.
Wil het wat completer plaatsten en zal je aanwijzingen gelijk mee nemen.


Toevoeging op 26/09/2018 15:19:44:

Bij deze het hele aanmeldformulier:
Hierbij heb ik het script van Frank en zijn aanwijzingen toegevoegd.
Klopt dit een beetje of zit ik er helemaal naast?
Waar genereert het script het Totaal_bedrag?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<html>

<head>
<body>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>Aanmelden</title>
</head><script> function calculateTotals ()
{
  var select = document.getElementById('Activiteiten');
  var selectedText = select.options[select.selectedIndex].text;
  var selectedValue = select.options[select.selectedIndex].value;
  
  alert(selectedText);
  alert(selectedValue);
  
  select.options[10].text;
  select.options[1].value;

  select.options[15].text;
  select.options[2].value

  select.options[5].text;
  select.options[3].value;
  
}
</script>
</body>

</html>
<form method="POST" action="aanmelden.php">
    <p><font face="Verdana">Naam:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font size="3"> <input type="text" name="Naam" size="20"></font></font></p>
    <p><font face="Verdana">Telefoon: <font size="3"> <input type="text" name="Mail0" size="20"></font></font></p>
    <p><font face="Verdana">E-mail:&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font size="3"> <input type="text" name="Mail" size="20"></font></font></p>
    <p><font face="Verdana">Aan welke activiteiten wil je deelnemen?</font></p>
    <p><font size="3" face="Verdana">
        <select size="1"id="Activiteiten" name="Activiteiten" onchange="javascript:calculateTotals();">
        <option value selected>Kies iets..</option>
        <option value="1">Alleen Diner</option>
        <option value="2">Diner + feest</option>
        <option value="3">Alleen feest</option></font></p>
    <p>
        <font face="Verdana"><b>Totaal bedrag:</b>
        </font>
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font size="3"><span style="font-size: 11pt">
    <font size="3" face="Verdana">
        <input type="text" name="Totaal_bedrag" id="Totaal_bedrag" size="12"></font></span></font></span></font><font face="Verdana"><span style="font-family: Verdana; ">&nbsp; </span></font></p>
    <p><span style="font-family: Verdana">Vragen/opmerkingen</span></p>
    <p>
        <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font size="3">
        <textarea rows="4" name="Opmerking" cols="56" style="font-family: Verdana; "></textarea></font></span></font></p>
    <p>
        <font color="#FF0000" face="Verdana">*</font><font face="Verdana"><b>Veiligheidscode:&nbsp;</b> <b><font color="#CC0000">6b7F</font></b>
        <b>&gt;</b> </font><font face="Verdana" size="3">
        <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
        <font size="3"><span style="font-size: 11pt">
        <font size="3" face="Verdana">
        <input type="text" name="code" size="20"></font></span></font></span></font><font face="Verdana">
        </font></p>
    <p><font size="3" face="Verdana"><input type="submit" value="Verzenden" name="B1"></font></p>
</form>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/09/2018 22:08:33
Quote Anchor link
Ik heb je javascriptje dan maar even afgemaakt en de HTML weer kloppend gemaakt.

(Waarom al die inline css?)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<html>

    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
        <title>Aanmelden</title>
    </head>

    <body>
        <form method="POST" action="aanmelden.php">
            <p><font face="Verdana">Naam:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font size="3"> <input type="text" name="Naam" size="20"></font></font></p>
            <p><font face="Verdana">Telefoon: <font size="3"> <input type="text" name="Mail0" size="20"></font></font></p>
            <p><font face="Verdana">E-mail:&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font size="3"> <input type="text" name="Mail" size="20"></font></font></p>
            <p><font face="Verdana">Aan welke activiteiten wil je deelnemen?</font></p>
            <p><font size="3" face="Verdana">
                    <select size="1"id="Activiteiten" name="Activiteiten" onchange="javascript:calculateTotals();">
                        <option value selected>Kies iets..</option>
                        <option value="1">Alleen Diner</option>
                        <option value="2">Diner + feest</option>
                        <option value="3">Alleen feest</option></font></p>
            <p>
                <font face="Verdana"><b>Totaal bedrag:</b>
                </font>
                <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3"><span style="font-size: 11pt">
            <font size="3" face="Verdana">
                <input type="text" name="Totaal_bedrag" id="Totaal_bedrag" size="12"></font></span></font></span></font><font face="Verdana"><span style="font-family: Verdana; ">&nbsp; </span></font></p>
            <p><span style="font-family: Verdana">Vragen/opmerkingen</span></p>
            <p>
                <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3">
                <textarea rows="4" name="Opmerking" cols="56" style="font-family: Verdana; "></textarea></font></span></font></p>
            <p>
                <font color="#FF0000" face="Verdana">*</font><font face="Verdana"><b>Veiligheidscode:&nbsp;</b> <b><font color="#CC0000">6b7F</font></b>
                    <b>&gt;</b> </font><font face="Verdana" size="3">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3"><span style="font-size: 11pt">
                <font size="3" face="Verdana">
                <input type="text" name="code" size="20"></font></span></font></span></font><font face="Verdana">
                </font></p>
            <p><font size="3" face="Verdana"><input type="submit" value="Verzenden" name="B1"></font></p>
        </form>

        <script> function calculateTotals ()
            {
                var select = document.getElementById('Activiteiten');
                // var selectedText = select.options[select.selectedIndex].text;
                var selectedValue = select.options[select.selectedIndex].value;

                // alert(selectedText);
                // alert(selectedValue);

                var price = 10.00; // de prijs voor enkel diner

                if(selectedValue == 2) {
                    price = 30.00; // de prijs voor diner + feest
                } else if(selectedValue == 3) {
                    price = 20.00; // de prijs voor enkel feest
                }

                document.getElementById('Totaal_bedrag').value = price.toFixed(2);

            }
        </script>
    </body>

</html>
 
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

02/10/2018 17:25:31
Quote Anchor link
Super bedankt!!!!
Zal het snel bekijken
Als alles lekker werkt laat ik dat nog even weten.
Continue. ..
Gewijzigd op 02/10/2018 17:26:07 door Paul Groenewegen
 
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

04/10/2018 09:04:49
Quote Anchor link
Het script doet het goed maar vraag me af waar de tekst "Totaal bedrag:" en daarbij behorende tektvak is gebleven, want deze is niet zichtbaar? :-)

Het bestuur heeft aan mij doorgegeven dat partners van de leden nu ook welkom zijn, deze betalen dan wel iets meer dan de leden.
Dus heb ik wat geprobeerd. Het probleem waar ik nu tegen aan loop is als volgt: de opties worden niet bij elkaar opgeteld en de tekst "Totaal bedrag:" + tektvak en "Naam partner" + tekstvak zijn niet zichtbaar.

Wat moet er nog aangepast worden zodat dit gaat werken?
Hieronder het script + formulier wat ik heb aangepast/geprobeerd.
Alvast bedankt voor de reactie(s)!!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
<html>

<head>
<html>

    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
        <title>Aanmelden</title>
    </head>

    <body>
    <script> function calculateTotals ()
            {
                var select = document.getElementById('Activiteiten');
                // var selectedText = select.options[select.selectedIndex].text;
                var selectedValue = select.options[select.selectedIndex].value;

                // alert(selectedText);
                // alert(selectedValue);

                 var price = 0.00; // Kies iets..

                if(selectedValue == 1) {
                    price = 10.00; // de prijs voor diner
                } else if(selectedValue == 2) {
                    price = 15.00; // de prijs voor diner + feest
                } else if(selectedValue == 3) {
                    price = 5.00; // de prijs voor enkel feest
                }

                document.getElementById('Totaal_bedrag').value = price.toFixed(2);

            }
        </script>
      
     <script> function calculateTotals_partner ()
            {
                var select = document.getElementById('Activiteiten_partner');
                // var selectedText = select.options[select.selectedIndex].text;
                var selectedValue = select.options[select.selectedIndex].value;

                // alert(selectedText);
                // alert(selectedValue);

                var price = 0.00; // Kies iets..

                if(selectedValue == 1) {
                    price = 15.00; // de prijs voor diner
                } else if(selectedValue == 2) {
                    price = 25.00; // de prijs voor diner + feest
                } else if(selectedValue == 3) {
                    price = 10.00; // de prijs voor enkel feest

                }

                document.getElementById('Totaal_bedrag').value = price.toFixed(3);

            }
        </script>
        
        <form method="POST" action="aanmelden.php">
            <p><font face="Verdana">Naam:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font size="3"> <input type="text" name="Naam" size="20"></font></font></p>
            <p><font face="Verdana">Telefoon: <font size="3"> <input type="text" name="Mail0" size="20"></font></font></p>
            <p><font face="Verdana">E-mail:&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font size="3"> <input type="text" name="Mail" size="20"></font></font></p>
            <p><font face="Verdana">Aan welke activiteiten wil je deelnemen?</font></p>
            <p><font size="3" face="Verdana">
                    <select size="1"id="Activiteiten" name="Activiteiten" onchange="javascript:calculateTotals();">
                        <option value selected>Kies iets..</option>
                        <option value="1">Alleen Diner</option>
                        <option value="2">Diner + feest</option>
                        <option value="3">Alleen feest</option></font></p>
            <p>&nbsp;</p>
            <p><font face="Verdana">Naam partner:&nbsp;</font> <font size="3" face="Verdana">
            <input type="text" name="Naam_partner" size="20"></font></p>
            <p>
                <font size="3" face="Verdana">
                    <select size="1"id="Activiteiten_partner" name="Activiteiten_partner" onchange="javascript:calculateTotals_partner();">
                        <option value selected>Kies iets..</option>
                        <option value="1">Alleen Diner</option>
                        <option value="2">Diner + feest</option>
                        <option value="3">Alleen feest</option></font></p>
            <p>
                &nbsp;</p>
            <p>
                <font face="Verdana"><b>Totaal bedrag:</b>
                </font>
                <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3"><span style="font-size: 11pt">
            <font size="3" face="Verdana">
                <input type="text" name="Totaal_bedrag" id="Totaal_bedrag" size="12"></font></span></font></span></font><font face="Verdana"><span style="font-family: Verdana; ">&nbsp; </span></font></p>
            <p>
                &nbsp;</p>
            <p><span style="font-family: Verdana">Vragen/opmerkingen</span></p>
            <p>
                <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3">
                <textarea rows="4" name="Opmerking" cols="56" style="font-family: Verdana; "></textarea></font></span></font></p>
            <p>
                <font color="#FF0000" face="Verdana">*</font><font face="Verdana"><b>Veiligheidscode:&nbsp;</b> <b><font color="#CC0000">6b7F</font></b>
                    <b>&gt;</b> </font><font face="Verdana" size="3">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3"><span style="font-size: 11pt">
                <font size="3" face="Verdana">
                <input type="text" name="code" size="20"></font></span></font></span></font><font face="Verdana">
                </font></p>
            <p><font size="3" face="Verdana"><input type="submit" value="Verzenden" name="B1"></font></p>
        </form>

        
    </body>

</html>
 
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

06/10/2018 13:02:10
Quote Anchor link
Intussen heb ik het script verder aangepast waarbij het gelukt is om de tekst totaal bedrag + de tekstvak en naam partner + tekstvak zichtbaar te maken.

Het aanmeldformulier is helemaal klaar voor gebruik op 1 ding na =
Dat de bedragen van de gekozen opties niet bij elkaar opgeteld wordt.

Wie wil mij hier me helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
<html>

<head>
<html>

    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
        <title>Aanmelden</title>
    </head>

    <body>
    <script> function calculateTotals ()
            {
                var select = document.getElementById('Activiteiten');
                // var selectedText = select.options[select.selectedIndex].text;
                var selectedValue = select.options[select.selectedIndex].value;

                // alert(selectedText);
                // alert(selectedValue);
                              
                if(selectedValue == 1) {
                    price = 0.00; // // Maak hier een keuze
                } else if(selectedValue == 2) {
                    price = 0.00; // Alleen ledenbijeenkomst
                } else if(selectedValue == 3) {
                    price = 0.00; // Ledenbijeenkomst + workshop
                } else if(selectedValue == 4) {
                    price = 10.00; // Ledenbijeenkomst + workshop + diner
                } else if(selectedValue == 5) {
                    price = 15.00; // Ledenbijeenkomst + workshop + diner + feest
                } else if(selectedValue == 6) {
                    price = 0.00; // Alleen Workshop
                } else if(selectedValue == 7) {
                   price = 10.00; // Workshop + diner
                } else if(selectedValue == 8) {
                   price = 15.00; // Workshop + diner + feest
                } else if(selectedValue == 9) {
                   price = 10.00; // Alleen diner
                } else if(selectedValue == 10) {
                   price = 15.00; // Diner + feest
                } else if(selectedValue == 11) {
                   price = 5.00; // Alleen feest

                }

                document.getElementById('Totaal_bedrag').value = price.toFixed(2);
            }
        </script>
        <!-------------------------------------------------------------------->
        
        <script> function calculateTotals_partner ()
            {
                var select = document.getElementById('Activiteiten_partner');
                // var selectedText = select.options[select.selectedIndex].text;
                var selectedValue = select.options[select.selectedIndex].value;

                // alert(selectedText);
                // alert(selectedValue);
                              
                if(selectedValue == 1) {
                    price = 0.00; // // Maak hier een keuze
                } else if(selectedValue == 22) {
                    price = 0.00; // Alleen Workshop
                } else if(selectedValue == 23) {
                   price = 15.00; // Workshop + diner
                } else if(selectedValue == 24) {
                   price = 25.00; // Workshop + diner + feest
                } else if(selectedValue == 25) {
                   price = 15.00; // Alleen diner
                } else if(selectedValue == 26) {
                   price = 25.00; // Diner + feest
                } else if(selectedValue == 27) {
                   price = 10.00; // Alleen feest
                }

                document.getElementById('Totaal_bedrag').value = price.toFixed(2);
            }
        </script>
        <!-------------------------------------------------------------------->    
        <form method="POST" action="aanmelden.php">
            <p><font face="Verdana">Naam:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font size="3"> <input type="text" name="Naam" size="20"></font></font></p>
            <p><font face="Verdana">E-mail:&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font size="3"> <input type="text" name="Mail" size="20"></font></font></p>
            <p><font face="Verdana">Aan welke activiteiten wil je deelnemen?</font></p>
            <p><font size="3" face="Verdana">
            
        <select size="1"id="Activiteiten" name="Activiteiten" onchange="javascript:calculateTotals();" style="font-family: Verdana">
        <option value="1">Maak hier een keuze</option>
        <option value="2">Alleen ledenbijeenkomst</option>
        <option value="3">Ledenbijeenkomst + workshop</option>
        <option value="4">Ledenbijeenkomst + workshop + diner</option>
        <option value="5">
        Ledenbijeenkomst + workshop + diner + feest</option>
        <option value="6">Alleen Workshop</option>
        <option value="7">Workshop + diner</option>
        <option value="8">Workshop + diner + feest
        </option>
        <option value="9">Alleen diner</option>
        <option value="10">Diner + feest</option>
        <option value="11">Alleen feest</option></font></select><font face="Verdana">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </font></p>
            <p>&nbsp;</p>
            <p><font face="Verdana">Naam partner:</font>
            <font size="3" face="Verdana">
            <input type="text" name="Naam_partner" size="20"></font></p>
            <p><font size="3" face="Verdana">
            
        <select size="1"id="Activiteiten_partner" name="Activiteiten_partner" onchange="javascript:calculateTotals_partner();" style="font-family:Verdana">
        <option value="1">Maak hier een keuze</option>
        <option value="22">Alleen Workshop</option>
        <option value="23">Workshop + diner</option>
        <option value="24">Workshop + diner + feest
        </option>
        <option value="25">Alleen diner</option>
        <option value="25">Diner + feest</option>
        <option value="27">Alleen feest</option></font></select>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>
            <p>&nbsp;</p>
            <p>
                <font face="Verdana"><b>Totaal bedrag:</b>
                </font>
                <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3"><span style="font-size: 11pt">
            <font size="3" face="Verdana">
                <input type="text" name="Totaal_bedrag" id="Totaal_bedrag" size="12"></font></span></font></span></font><font face="Verdana"><span style="font-family: Verdana; ">&nbsp; </span></font></p>
            <p>
                &nbsp;</p>
            <p><span style="font-family: Verdana">Vragen/opmerkingen:</span></p>
            <p>
                <font face="Verdana" size="3"><span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3">
                <textarea rows="4" name="Opmerking" cols="56" style="font-family: Verdana; "></textarea></font></span></font></p>
            <p>
                <font color="#FF0000" face="Verdana">*</font><font face="Verdana"><b>Veiligheidscode:&nbsp;</b> <b><font color="#CC0000">6b7F</font></b>
                    <b>&gt;</b> </font><font face="Verdana" size="3">
                <span style="font-family: Verdana; font-size: 12pt">
                <font size="3"><span style="font-size: 11pt">
                <font size="3" face="Verdana">
                <input type="text" name="code" size="20"></font></span></font></span></font><font face="Verdana">
                </font></p>
            <p><font size="3" face="Verdana"><input type="submit" value="Verzenden" name="B1"></font></p>
        </form>

        
    </body>

</html>
Gewijzigd op 06/10/2018 13:03:28 door Paul Groenewegen
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.