image upload code - form id

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Freek Bos

Freek Bos

02/04/2018 17:37:35
Quote Anchor link
Hoi ben hobbyist en heb niet veel php ervaring, en ik stuit op een uitdaging.
Ik heb namelijk een image upload script wat prima werkt, maar als ik deze integreer in mijn bestaande form die een ID heeft doet de uploader het niet meer,. grr iemand idee?

Dit is de image upload code:

<form enctype="multipart/form-data" action="product.php" method="POST">

<input type="file" name="uploaded_file"></input><br />
<input type="submit" value="Upload"></input>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?PHP
  if(!empty($_FILES['uploaded_file']))
  {

    $path = "images/";
    $path = $path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']);
    if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $path)) {
      echo "The file ".  basename( $_FILES['uploaded_file']['name']).
      " has been uploaded";
    }
else{
        echo "There was an error uploading the file, please try again!";
    }
  }

?>

</form>


alleen de form waarin ik het script wil laten werken heeft een id="product_form" en daardoor werkt het helaas niet iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 22:10:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2018 17:45:06
Quote Anchor link
Kan je de code tussen code-tags zetten (Zie 'veel gestelde vragen')

Hoe integreer je de code? Wat gebeurt er precies?
Gewijzigd op 02/04/2018 17:46:03 door - Ariën -
 
Freek Bos

Freek Bos

02/04/2018 17:55:43
Quote Anchor link
ik plaats de code tussen een bestaande form alleen die heeft een id="product_form" kortom, code zoals boven alleen dan <form enctype="multipart/form-data" action="product.php" method="POST" id="product_form"> ipv
<form enctype="multipart/form-data" action="product.php" method="POST">
alvast bedankt voor alle moeite

Toevoeging op 02/04/2018 17:58:02:

Als ik de id="product_form" in het form plaatst doet de uploader het niet meer
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/04/2018 18:16:48
Quote Anchor link
Zet je PHP-code allereerst eens bovenaan. Dat is de plek waar je het best je uitvoerende code hoort te plaatsen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

02/04/2018 18:45:45
Quote Anchor link
Freek Bos op 02/04/2018 17:37:35:
en daardoor werkt het helaas niet

Wat gebeurt er wel?
Wit scherm?
Foutmelding?
Gebeurt het bij het tonen van het formulier of na het verzenden?
Staat error-reporting aan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.