include van andere site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rick geenidee

rick geenidee

06/10/2009 15:24:00
Quote Anchor link
hallo phpers ik heb een vraag.
ik heb een radio status script maar die werkt niet op mijn host maar wel op een andere host.
weet iemand hoe ik die tekst van die site op mijn site kan include?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 21:01:50
 
TJVB tvb

TJVB tvb

06/10/2009 15:25:00
Quote Anchor link
Dat klinkt alsof je een stapel veiligheids problemen wilt. Misschien is het handig om te kijken waarom het niet bij je host werkt.
 
Rick geenidee

rick geenidee

06/10/2009 15:28:00
Quote Anchor link
omdat mijn zijkhost alleen port 80 ondersteunt en het hoeft niet echt super bevijligt te zijn hij hoeft alleen een radio status script weer te geven dus alleen de tekst meer niet.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

06/10/2009 15:29:00
 
Rick geenidee

rick geenidee

06/10/2009 15:36:00
Quote Anchor link
dan doet hij niks hij laat dus niks zien als ik dat doe
 
Jaron T

Jaron T

06/10/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Dan even contact opnemen met je host ofdat ze die functie aan willen zetten ;)
 
TJVB tvb

TJVB tvb

06/10/2009 15:47:00
Quote Anchor link
Ik gok dat je host je beschermt. Je mag niet zomaar externe gegevens ophalen via de php funties. Maar hoe probeer je verbinding te maken met die andere website? Daar ben ik dan veel nieuwsgieriger naar.
 
Rick geenidee

rick geenidee

17/10/2009 19:45:00
Quote Anchor link
Ja dat heb je dan goed gegokt mij host pak alleen port 80.
maar dit probleem is al opgelost :) met me klijne php kennis en jullie groote php kennis xD :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/10/2009 20:15:00
Quote Anchor link
Vermeld even de oplossing erbij!
 
Rick geenidee

rick geenidee

18/10/2009 12:37:00
Quote Anchor link
oplossing:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print file_get_contents('http://www.example.com/');
?>

dit was hem geloof ik

p.s. sluit de topic maar
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.