*.inc.php bestanden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »
J V

J V

23/11/2007 10:32:00
Quote Anchor link
Ik heb een simpel vraag met waarschijlijk een zeer simpel antwoord. Op google en dit forum kon ik niet duidelijk een antwoord vinden. (via google krijg je allerlei sites met bestanden die inc.php hebben, geen uitleg)

Nu maar de vraag: Wat is nou het verschil tussen een bestand *.inc.php en een bestand *.php. Waarvoor dient dat .inc?

Groeten Jordy
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J V
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 11:19:59
 
Arend a

Arend a

23/11/2007 10:36:00
Quote Anchor link
er is geen verschil. Alleen op de manier hoe ze in php gebruikt worden, gebruiken sommige programmeurs .inc.php om aan te geven dat dit bestanden zijn die door anderen geinclude worden. Het had net zo goed .joepie.php kunnen zijn
 
J V

J V

23/11/2007 10:51:00
Quote Anchor link
Ok, dat is duidelijk ;), aan de hand hiervan kun je dus makkelijker zien, dat het bestanden zijn die je niet direct laat zien op je site, maar via andere bestanden laat zien (dat ze daarop dus geinclude worden)?
Ben behoorlijke beginneling, vandaar deze domme vragen.
 
Winston Smith

Winston Smith

23/11/2007 10:56:00
Quote Anchor link
Jep klopt. Sommige programmeurs gebruiken zo bijvoorbeeld ook *.class.php om aan te geven dat het bestand een bepaalde klasse bevat. Als je bestandsstructuur echter goed is, kan je de extensie gewoon *.php noemen. Uit de structuur zelf blijkt dan wel wat voor bestand het is.
 
- wes  -

- wes -

23/11/2007 10:57:00
Quote Anchor link
*.ikbenzogoed.php
 
J V

J V

23/11/2007 17:21:00
Quote Anchor link
@wes, dat ben je zeker ;).
Ik snap het nu, bedankt hiervoor.
 
Hylke

Hylke

23/11/2007 17:28:00
Quote Anchor link
=) En een voordeel van *.inc.php is dat je apache zo kan instellen dat die bestanden niet benaderd kunnen worden via de webserver =). Dat is denk ik de hoofdgedachte erachter
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

23/11/2007 17:53:00
Quote Anchor link
Dat kan toch ook met mod_rewrite?
 
PHP erik

PHP erik

23/11/2007 19:39:00
Quote Anchor link
Je kunt ook gewoon slechts 1 bestand in je document root zetten en de rest daarbuiten zoals de meeste mensen doen die MVC gebruiken in PHP, dan heb je uberhaupt niet met deze zooi te maken :)
 
Red Crew

Red Crew

23/11/2007 20:00:00
Quote Anchor link
Het grootste voordeel is dat als er iets mis is met de php configuratie dat apache de broncode niet laat zien als de extensie .inc.php is. als het gewoon .php is dan laat hij de broncode zien.
 
Frank -

Frank -

23/11/2007 21:12:00
Quote Anchor link
RedCrew schreef op 23.11.2007 20:00:
Het grootste voordeel is dat als er iets mis is met de php configuratie dat apache de broncode niet laat zien als de extensie .inc.php is. als het gewoon .php is dan laat hij de broncode zien.
Zie de opmerking van PHPerik, zet alles buiten de webroot en alleen datgene wat jij wilt laten zien, wordt getoond.
 
Arend a

Arend a

23/11/2007 22:02:00
Quote Anchor link
Apache maakt niet zozeer onderscheid tussen .inc.php en .php volgens mij. Dit moet je apart aangeven. Standaard zit er geen voordeel aan behalve het onderscheid wat je zelf maakt. En als je broncode zichtbaar is heb je zowiezo een groot probleem./
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

23/11/2007 22:14:00
Quote Anchor link
@PHPerik:

Ik snap dat je MVC even wilt noemen, maar je gooit deze jongen nu termen om z'n oren waar 'ie nog lang niet aan toe is.
Misschien is het beter om je intelligentie wat aan te passen naar het niveau van het betreffende topic.
 
PHP erik

PHP erik

23/11/2007 22:45:00
Quote Anchor link
Jason de Ridder schreef op 23.11.2007 22:14:
@PHPerik:

Ik snap dat je MVC even wilt noemen, maar je gooit deze jongen nu termen om z'n oren waar 'ie nog lang niet aan toe is.
Misschien is het beter om je intelligentie wat aan te passen naar het niveau van het betreffende topic.
Excuses. Maar het is niet alleen bij MVC van toepassing. Zoals Frank al zegt: je moet je includes altijd buiten je document root zetten. Er is geen reden om het in je document root te zetten. Zo kan een bestand sowieso nooit direct aangeroepen worden. Gevolg; probleem opgelost.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.