Informatie uit andere website tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »
Perry luickx

perry luickx

28/09/2017 21:42:51
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil graag de beschikbaarheid tonen van bijvooreeld onderstaande websites op mijn eigen website.

Website #1 [www.voorbeeld1.nl/huisje-aan-het-water]
Website #2 [www.voorbeeld2.nl/huisjes/huisjeaanhetwater]
Website #3 [www.voorbeeld3.nl/beschikbaarheid-huisjes/huisje-aan-het-water]

Ergens halverwege wordt op deze url's de beschikbaarheid getoond in een widget-vorm

Ik wil al deze beschikbaarheden gaan bundelen in één website. Al deze websites bieden dus hetzelfde “huisje” aan. Ik zou graag netjes in mijn bericht de beschikbaarheid van de beschikbare aanbieders willen tonen.

Ik heb wat geprobeerd om dit met wp_remote_request voor elkaar te krijgen maar daar is mijn PHP kennis niet goed genoeg voor ben ik bang.

Wie kan mij een beetje op weg helpen? Ik hoef geen kant en klaar script maar een beetje simpel uitgelegd welke stappen er nu nodig zijn om dit voor elkaar te krijgen wat ik wil? Mijn website is overigens gemaakt in Wordpress.

Is het uberhaupt mogelijk om deze beschikbaarheden te tonen op mijn website zonder enige vorm van authenticatie met de servers van de aanbieders?
Gewijzigd op 28/09/2017 21:46:27 door Perry luickx
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 01:53:36
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

28/09/2017 21:47:43
Quote Anchor link
Heb je toestemming van de eigenaren van deze sites?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2017 21:48:15
Quote Anchor link
Ik ben zelf niet heel erg thuis in Wordpress, maar in PHp is het niet zo heel lastig.
Je kan met file_get_contents de inhoud van de URL ophalen, en vervolgens kan je met DOMdocument prima door je HTML-tree navigeren tot je het juiste element hebt die je wilt pakken.

Vervolgens is het vergelijken of deze gelijk is aan "Beschikbaar" of iets in die trant.
Het gehele geheel giet je vervolgens in een mooie plugin: https://codex.wordpress.org/Writing_a_Plugin
Gewijzigd op 28/09/2017 21:48:37 door - Ariën -
 
Perry luickx

perry luickx

28/09/2017 22:15:14
Quote Anchor link
Uiteraard gaat het in overleg met de aanbieders.

Ik zie het een beetje als het "Trivago" concept, maar dan veeel kleinschaliger. Ik wil alleen de aanbieders zo min mogelijk opzadelen met het aanpassen van hun code, of het creëren van een api.

Er zijn in Nederland maar maximaal 5 aanbieders. Hiervan pak ik in eerste instantie de top 3 om de beschikbaarheid te willen vergelijken.

Ik denk dat het iets te hoog gegrepen is om dit zelf te gaan doen op korte termijn. Wellicht dat ik iemand kan vinden in het aanbieders/gezocht topic. En me ondertussen zelf erin kan gaan verdiepen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

28/09/2017 23:08:03
Quote Anchor link
Het nadeel van HTML scrapen is dat het mis kan gaan wanneer de layout/content van een webpagina verandert. een simpele api kan dit nadeel oplossen.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

28/09/2017 23:47:15
Quote Anchor link
Precies. Als je het in overleg doet zou ik zorgen dat je API toegang krijgt. HTML scrapen is een erg slecht idee.
 
Perry luickx

perry luickx

29/09/2017 23:36:05
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie toelichting. Ik ga inderdaad de aanbieders benaderen of ze een api zien zitten. Mochten sommige partijen daar niet aan willen beginnen dan wil ik sommige kalenders toch graag dmv file gets content binnenhalen. Waar ik overigens toestemming voor heb.

Ik ben al een beetje bezig geweest maar helaas krijg ik niet de output die ik zou willen. Hierbij is "abCalendar_26" de div id welke ik wil tonen op mijn pagina.

script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$url
= 'URL van de pagina';
$pagina = file_get_contents($url);

$doc = new DOMDocument();
$doc->loadHtml($pagina);

$beschikbaarheid = explode("\n", trim($doc->getElementById('abCalendar_26')->nodeValue))[0];

echo $beschikbaarheid;
?>
Gewijzigd op 30/09/2017 11:34:57 door - Ariën -
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

30/09/2017 00:48:03
Quote Anchor link
Klinkt leuk, maar zonder de HTML te zien is het niet echt mogelijk om te zien of wat je doet logisch is.
Daar komt bij dat ze verstandig zouden zijn om een API aan te bieden, en jij aan jouw kant een cache laag aanlegt van say 10 minuten met de mogelijkheid voor de cache om stale te zijn zodat je er geen last van hebt als hun website onbereikbaar is.

Ze kunnen desnoods gewoon een tekstdocumentje voor je neerzetten, het hoeft geen full fledged API te zijn immers.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.