Inlog screen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Christiaan de kleine

christiaan de kleine

05/11/2013 22:07:51
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben opzoek naar het volgende:

een inlog screen waarbij je z'n los schermpje in beeld ziet komen (beetje een pop up).
Bedoel z'n scherm wat je ook krijgt als je probeert te gaan naar een ftp site.
Iets zoals dit: linkje

Kan iemand mij hiermee helpen. De usernames/passwords komen uit een database.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:24:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2013 22:22:12
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

05/11/2013 22:25:08
Quote Anchor link
Je kunt zoiets namaken met een popup div.

http://www.javascripttoolbox.com/lib/popup/example.php
 

06/11/2013 00:43:58
Quote Anchor link
Dat word keihard html en css-en
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 09:38:10
Quote Anchor link
Hoezo CSS? De oplossing is toch al gegeven?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

06/11/2013 09:53:36
Quote Anchor link
Hangt er een beetje van af. De oplossing van - Aar - werkt hartstikke goed. Maar als ik website timmerman zou zijn zou ik de kleuren van de site willen gebruiken bij zo'n login scherm. Dus in dat geval zou je wel even moeten CSSen.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

06/11/2013 10:40:04
Quote Anchor link
dat is precies wat ik zocht! Alleen dan nu de volgende vraag:

Is het mogelijk om de volledige tekst aan te passen in dat venster. Dus het stukje boven enter password.....

en hoe kan ik uitloggen met die http_auth_user script.
Gewijzigd op 06/11/2013 10:44:45 door christiaan de kleine
 
Michael -

Michael -

06/11/2013 10:52:59
Quote Anchor link
Wat je kunt aanpassen beperkt tot alleen de bovenste regel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Hier je tekst voor het inlogscherm\"");
?>


Als je meer wilt aanpassen zou je toch div moeten gebruiken.

Uitloggen doe je door je browser af te sluiten. Of je moet zelf een loguit creëren door een session op te slaan die je dan kunt legen waardoor je bent uitgelogd.
Gewijzigd op 06/11/2013 10:59:58 door Michael -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 11:50:02
Quote Anchor link
Kan je niet $_SERVER['PHP_AUTH_USER'] unsetten met dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);


Een gokje dat je dan ook uit bent gelogd?
Gewijzigd op 06/11/2013 11:50:27 door - Ariën -
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

06/11/2013 11:53:20
Quote Anchor link
waar kanik dat het beste neerzetten, want het wekt wel. heb het nu boven aan staan onder de include, maar dat is natuurlijk niet de plek ervoor, want dan wordt je constant uitgelogd.
 
Michael -

Michael -

06/11/2013 12:00:01
Quote Anchor link
@Aar; Liever heb je niet dat zulke acties werken op SERVER variabelen, maar heb het toch even getest.
Op het moment dat je hem aanroept is ie leeg, bij een refresh is ie weer gevuld. Je zou het dus wel kunnen gebruiken om snel een session op false te zetten o.i.d. maar niet om permanent uit te loggen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_GET['loguit'])) {
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_PW']);
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);
}


echo $_SERVER['PHP_AUTH_USER'] . ' ' . $_SERVER['PHP_AUTH_PW'];
?>

Er van uit gaat dat je bent ingelogd geeft dit het volgende resultaat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
//index.php?loguit
Notice: Undefined index: PHP_AUTH_USER
Notice: Undefined index: PHP_AUTH_PW

Nadat je de pagina opnieuw aanroept ben je weer ingelogd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
//index.php
admin admin
Gewijzigd op 06/11/2013 12:44:59 door Michael -
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

06/11/2013 12:11:08
Quote Anchor link
heb nu het voglende, alleen dat werkt niet zoals ik wil. please help:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?
include('connections/config.php');//Naar de database connecten.

if(isset($_GET['loguit'])) {
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_PW']);
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);
    header("Refresh: 0; URL=http://www.widm-dehavik.nl/login.php");
}


if (!isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']))//Kijken of er al een form is gesubmit, anders een weergeven.
{
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);
    header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Enter Password.\"");
    Header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
    exit;
}


elseif(isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']))//Als er een username is gesubmit, kijken of de logininformatie klopt.
{
  $sql = "SELECT * FROM users2 WHERE username = '".mysql_real_escape_string($_SERVER['PHP_AUTH_USER'])."' AND password = '".sha1($_SERVER['PHP_AUTH_PW'])."'";//Het paswoord in de database is omgezet met een SHA1 encryptie.
  $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  if (mysql_num_rows ($res) == 1)
  {

    $row = mysql_fetch_array ($res);//Array opbouwen.    
      //HIER MOET DE SITE INHOUD

      header("Refresh: 3; URL=http://www.google.nl");
      echo 'Dag '.$row['username'].'';
      echo '<br>U wordt zodadelijk doorverwezen...';
      //HIER STOPT DE SITE INHOUD
    
  }else//Als de logininformatie fout is, form opnieuw weergeven.
  {
    header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Enter Password.\"");
    header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
    exit;
  }
}

?>

als ik nu login.php?loguit aanroep dan blijft ie op ?loguit staan. hoe verhelp ik het dat ie me uit kan loggen...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 12:37:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: http://www.widm-dehavik.nl/login.php");

Dit lijkt me beter. Hij zou dan moeten doorsturen.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

06/11/2013 12:42:20
Quote Anchor link
in de if van loguit???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 12:46:28
Quote Anchor link
Ja... als vervanging van de huidige Refresh-header in de logout.
Valt te proberen, maar ik geef geen garanties of uitloggen gaat lukken.
 
Michael -

Michael -

06/11/2013 12:50:45
Quote Anchor link
Ja waar je hem nou ook hebt staan. Hij bedoelt dat je deze regel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Refresh: 0; URL=http://www.widm-dehavik.nl/login.php");

moet vervangen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: http://www.widm-dehavik.nl/login.php");

Maar dit heeft weinig zin omdat ik al aangaf dat je hierna gewoon weer bent ingelogd.
Ook moet je waarschijnlijk vanaf regel 10 in een else zetten, anders wordt de onderste 2 headers uitgevoerd en daardoor werkt de header-location niet. Ook is de mysql veroudert en kun je deze beter vervangen door mysqli.
 

06/11/2013 13:08:05
Quote Anchor link
Albert de Wit op 06/11/2013 09:53:36:
Hangt er een beetje van af. De oplossing van - Aar - werkt hartstikke goed. Maar als ik website timmerman zou zijn zou ik de kleuren van de site willen gebruiken bij zo'n login scherm. Dus in dat geval zou je wel even moeten CSSen.


Klopt dit zag ik ook zo.
**Knip, zo gaan we niet met elkaar om **
Hoe dan ook, de vraager is beantwoord.
Gewijzigd op 13/11/2013 11:29:22 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 13:18:52
Quote Anchor link
Rick, check je PM eventjes zodirect. Zo gaan we niet met elkaar om op het forum.
Gewijzigd op 13/11/2013 14:29:34 door - Ariën -
 

06/11/2013 14:06:11
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2013 13:18:52:
Rick, check je PM eventjes zodirect.


Gedaan :)
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

06/11/2013 16:42:21
Quote Anchor link
fijn dat mensen voor mij bepalen of het klaar is.

maar goed wat werkt is het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?
include('connections/config.php');//Naar de database connecten.

if(isset($_GET['loguit'])) {
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_PW']);
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);
    header("Location: http://[email protected]/login.php");
}


elseif (!isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']))//Kijken of er al een form is gesubmit, anders een weergeven.
{
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);
    header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Enter Password.\"");
    Header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
    exit;
}


elseif(isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']))//Als er een username is gesubmit, kijken of de logininformatie klopt.
{
  $sql = "SELECT * FROM users2 WHERE username = '".mysql_real_escape_string($_SERVER['PHP_AUTH_USER'])."' AND password = '".sha1($_SERVER['PHP_AUTH_PW'])."'";//Het paswoord in de database is omgezet met een SHA1 encryptie.
  $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  if (mysql_num_rows ($res) == 1)
  {

    $row = mysql_fetch_array ($res);//Array opbouwen.    
      //HIER MOET DE SITE INHOUD

      header("Refresh: 3; URL=http://www.google.nl");
      echo 'Dag '.$row['username'].'';
      echo '<br>U wordt zodadelijk doorverwezen...';
      //HIER STOPT DE SITE INHOUD
    
  }else//Als de logininformatie fout is, form opnieuw weergeven.
  {
    header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Enter Password.\"");
    header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
    exit;
  }
}

?>


weet niet wat precies de volgende regel doet, maar het heeft wel gewerkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: http://[email protected]/login.php");
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 16:55:01
Quote Anchor link
Dat laat de gebruiker doorsturen naar de gewenste URL.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.