Inlog screen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Christiaan de kleine

christiaan de kleine

05/11/2013 22:07:51
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben opzoek naar het volgende:

een inlog screen waarbij je z'n los schermpje in beeld ziet komen (beetje een pop up).
Bedoel z'n scherm wat je ook krijgt als je probeert te gaan naar een ftp site.
Iets zoals dit: linkje

Kan iemand mij hiermee helpen. De usernames/passwords komen uit een database.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 07:03:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2013 22:22:12
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

05/11/2013 22:25:08
Quote Anchor link
Je kunt zoiets namaken met een popup div.

http://www.javascripttoolbox.com/lib/popup/example.php
 

06/11/2013 00:43:58
Quote Anchor link
Dat word keihard html en css-en
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 09:38:10
Quote Anchor link
Hoezo CSS? De oplossing is toch al gegeven?
 
Albert de Wit

Albert de Wit

06/11/2013 09:53:36
Quote Anchor link
Hangt er een beetje van af. De oplossing van - Aar - werkt hartstikke goed. Maar als ik website timmerman zou zijn zou ik de kleuren van de site willen gebruiken bij zo'n login scherm. Dus in dat geval zou je wel even moeten CSSen.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

06/11/2013 10:40:04
Quote Anchor link
dat is precies wat ik zocht! Alleen dan nu de volgende vraag:

Is het mogelijk om de volledige tekst aan te passen in dat venster. Dus het stukje boven enter password.....

en hoe kan ik uitloggen met die http_auth_user script.
Gewijzigd op 06/11/2013 10:44:45 door christiaan de kleine
 
Michael -

Michael -

06/11/2013 10:52:59
Quote Anchor link
Wat je kunt aanpassen beperkt tot alleen de bovenste regel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Hier je tekst voor het inlogscherm\"");
?>


Als je meer wilt aanpassen zou je toch div moeten gebruiken.

Uitloggen doe je door je browser af te sluiten. Of je moet zelf een loguit creëren door een session op te slaan die je dan kunt legen waardoor je bent uitgelogd.
Gewijzigd op 06/11/2013 10:59:58 door Michael -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 11:50:02
Quote Anchor link
Kan je niet $_SERVER['PHP_AUTH_USER'] unsetten met dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);


Een gokje dat je dan ook uit bent gelogd?
Gewijzigd op 06/11/2013 11:50:27 door - Ariën -
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

06/11/2013 11:53:20
Quote Anchor link
waar kanik dat het beste neerzetten, want het wekt wel. heb het nu boven aan staan onder de include, maar dat is natuurlijk niet de plek ervoor, want dan wordt je constant uitgelogd.
 
Michael -

Michael -

06/11/2013 12:00:01
Quote Anchor link
@Aar; Liever heb je niet dat zulke acties werken op SERVER variabelen, maar heb het toch even getest.
Op het moment dat je hem aanroept is ie leeg, bij een refresh is ie weer gevuld. Je zou het dus wel kunnen gebruiken om snel een session op false te zetten o.i.d. maar niet om permanent uit te loggen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_GET['loguit'])) {
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_PW']);
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);
}


echo $_SERVER['PHP_AUTH_USER'] . ' ' . $_SERVER['PHP_AUTH_PW'];
?>

Er van uit gaat dat je bent ingelogd geeft dit het volgende resultaat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
//index.php?loguit
Notice: Undefined index: PHP_AUTH_USER
Notice: Undefined index: PHP_AUTH_PW

Nadat je de pagina opnieuw aanroept ben je weer ingelogd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
//index.php
admin admin
Gewijzigd op 06/11/2013 12:44:59 door Michael -
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

06/11/2013 12:11:08
Quote Anchor link
heb nu het voglende, alleen dat werkt niet zoals ik wil. please help:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?
include('connections/config.php');//Naar de database connecten.

if(isset($_GET['loguit'])) {
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_PW']);
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);
    header("Refresh: 0; URL=http://www.widm-dehavik.nl/login.php");
}


if (!isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']))//Kijken of er al een form is gesubmit, anders een weergeven.
{
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);
    header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Enter Password.\"");
    Header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
    exit;
}


elseif(isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']))//Als er een username is gesubmit, kijken of de logininformatie klopt.
{
  $sql = "SELECT * FROM users2 WHERE username = '".mysql_real_escape_string($_SERVER['PHP_AUTH_USER'])."' AND password = '".sha1($_SERVER['PHP_AUTH_PW'])."'";//Het paswoord in de database is omgezet met een SHA1 encryptie.
  $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  if (mysql_num_rows ($res) == 1)
  {

    $row = mysql_fetch_array ($res);//Array opbouwen.    
      //HIER MOET DE SITE INHOUD

      header("Refresh: 3; URL=http://www.google.nl");
      echo 'Dag '.$row['username'].'';
      echo '<br>U wordt zodadelijk doorverwezen...';
      //HIER STOPT DE SITE INHOUD
    
  }else//Als de logininformatie fout is, form opnieuw weergeven.
  {
    header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Enter Password.\"");
    header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
    exit;
  }
}

?>

als ik nu login.php?loguit aanroep dan blijft ie op ?loguit staan. hoe verhelp ik het dat ie me uit kan loggen...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 12:37:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: http://www.widm-dehavik.nl/login.php");

Dit lijkt me beter. Hij zou dan moeten doorsturen.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

06/11/2013 12:42:20
Quote Anchor link
in de if van loguit???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 12:46:28
Quote Anchor link
Ja... als vervanging van de huidige Refresh-header in de logout.
Valt te proberen, maar ik geef geen garanties of uitloggen gaat lukken.
 
Michael -

Michael -

06/11/2013 12:50:45
Quote Anchor link
Ja waar je hem nou ook hebt staan. Hij bedoelt dat je deze regel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Refresh: 0; URL=http://www.widm-dehavik.nl/login.php");

moet vervangen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: http://www.widm-dehavik.nl/login.php");

Maar dit heeft weinig zin omdat ik al aangaf dat je hierna gewoon weer bent ingelogd.
Ook moet je waarschijnlijk vanaf regel 10 in een else zetten, anders wordt de onderste 2 headers uitgevoerd en daardoor werkt de header-location niet. Ook is de mysql veroudert en kun je deze beter vervangen door mysqli.
 

06/11/2013 13:08:05
Quote Anchor link
Albert de Wit op 06/11/2013 09:53:36:
Hangt er een beetje van af. De oplossing van - Aar - werkt hartstikke goed. Maar als ik website timmerman zou zijn zou ik de kleuren van de site willen gebruiken bij zo'n login scherm. Dus in dat geval zou je wel even moeten CSSen.


Klopt dit zag ik ook zo.
**Knip, zo gaan we niet met elkaar om **
Hoe dan ook, de vraager is beantwoord.
Gewijzigd op 13/11/2013 11:29:22 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 13:18:52
Quote Anchor link
Rick, check je PM eventjes zodirect. Zo gaan we niet met elkaar om op het forum.
Gewijzigd op 13/11/2013 14:29:34 door - Ariën -
 

06/11/2013 14:06:11
Quote Anchor link
- Aar - op 06/11/2013 13:18:52:
Rick, check je PM eventjes zodirect.


Gedaan :)
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

06/11/2013 16:42:21
Quote Anchor link
fijn dat mensen voor mij bepalen of het klaar is.

maar goed wat werkt is het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?
include('connections/config.php');//Naar de database connecten.

if(isset($_GET['loguit'])) {
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_PW']);
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);
    header("Location: http://[email protected]/login.php");
}


elseif (!isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']))//Kijken of er al een form is gesubmit, anders een weergeven.
{
    unset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']);
    header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Enter Password.\"");
    Header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
    exit;
}


elseif(isset($_SERVER['PHP_AUTH_USER']))//Als er een username is gesubmit, kijken of de logininformatie klopt.
{
  $sql = "SELECT * FROM users2 WHERE username = '".mysql_real_escape_string($_SERVER['PHP_AUTH_USER'])."' AND password = '".sha1($_SERVER['PHP_AUTH_PW'])."'";//Het paswoord in de database is omgezet met een SHA1 encryptie.
  $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
  if (mysql_num_rows ($res) == 1)
  {

    $row = mysql_fetch_array ($res);//Array opbouwen.    
      //HIER MOET DE SITE INHOUD

      header("Refresh: 3; URL=http://www.google.nl");
      echo 'Dag '.$row['username'].'';
      echo '<br>U wordt zodadelijk doorverwezen...';
      //HIER STOPT DE SITE INHOUD
    
  }else//Als de logininformatie fout is, form opnieuw weergeven.
  {
    header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"Enter Password.\"");
    header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
    exit;
  }
}

?>


weet niet wat precies de volgende regel doet, maar het heeft wel gewerkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("Location: http://[email protected]/login.php");
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2013 16:55:01
Quote Anchor link
Dat laat de gebruiker doorsturen naar de gewenste URL.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.