Innovatieve PHP Programmeur gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

INPN

INPN

17/03/2008 17:28:00
Quote Anchor link
Innovatieve PHP Programmeur gezocht (Amsterdam)

Voor een Nederlandse ICT-dienstverlener in de hostingmarkt zoeken wij een PHP Programmeur. Dit is een jonge en dynamische markt van diensten rond externe dataopslag, content management, e-business en internetservices. Dat varieert van domeinregistraties tot virtuele-, co-located-, streaming- en dedicated hosting. Haar klanten zijn actief in een groot aantal markten. Dat maakt haar projecten veelzijdig en boeiend.

Onze opdrachtgever is een transparante, toegankelijke en stabiele partner voor zowel haar klanten als haar medewerkers. Zij waarderen dat met loyaliteit en hoge scores in tevredenheid. Dat wil onze opdrachtgever graag zo houden. Daarom werken zij continu aan de ontwikkeling van innovatieve diensten en producten. Zij doen dit in een gezellige werksfeer met de beste arbeidsvoorwaarden en betrokken collega's.

PHP Programmeur

Functie;
We zijn op zoek naar iemand die het team van programmeurs kan versterken. Je werkt voornamelijk aan het bedrijfssysteem dat door onze opdrachtgever zelf ontwikkeld is en de complete bedrijfsvoering omvat. Het systeem geeft de volledige sturing en doorstroom van producten en orders weer, de financiële handelingen en dienstverlening hierbij horend, de technische ondersteuning en acties en alle activiteiten en contacten die met klanten plaatsvindt. Ook de interne processen worden via dit systeem gestuurd. De (interne) organisatie is je klant/opdrachtgever.

Werkzaamheden;
Het developmentteam innoveert en sleutelt aan bestaande omgevingen, welke zelf zijn gecreëerd. Als onderdeel van dit team is het de uitdaging tot nieuwe ontwikkelingen te komen en nog verder te automatiseren. Je ontwikkelt zelfstandig applicaties en toepassingen voor het bedrijfssysteem. Je ontwikkelt nieuwe functionaliteiten en uitbreidingen. Je bent in staat behoeften te inventariseren en specificaties te bepalen voordat je applicaties ontwikkelt. Je werkt samen in een team aan de constante upgrade van het bedrijfssysteem.

Kennis & vaardigheden;
- Ervaren met PHP, MySQL, JavaScript, Ajax, XML/RSS, object georiënteerd programmeren
- Ervaring met projectmatig werken
- Je bent op de hoogte van nieuwe technische ontwikkelingen op het gebied van programmeren en PHP in het bijzonder.
- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 2 jaar ervaring als programmeur
- Je bent analytisch sterk, oplossingsgericht, in staat zelfstandig en gestructureerd te werken en meerdere eigen projecten te beheren. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Profielschets;
- Jij bent een improvisatietalent
- Jij bent zelfstandig
- Jij bent communicatief sterk
- Jij denkt graag mee
- Jij denkt graag 'out of the box'

Arbeidsvoorwaarden;
Geboden wordt een fulltime baan in een bedrijf waar een informele no-nonsense sfeer heerst. Je hebt genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en ontvangt een marktconform salaris.

Salaris indicatie;
Junior: € 2.000 – 2.500 per maand, afhankelijk van leeftijd & ervaring (+ bonus regeling)
Medior/ Senior: € 2.500 – 3.000 per maand, afhankelijk van leeftijd & ervaring (+ bonus regeling)

Aanvullend;
Reiskostenvergoeding
Bonusregeling
Opleidingsmogelijkheden/ certificering met studiekostenregeling
Doorgroeimogelijkheden

Bij interesse kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:
I Need People Now
Tel: 020-7163816
[email protected]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door INPN
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.