input type image : css

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kurtik watson

kurtik watson

18/04/2011 13:27:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb eigenlijk een css/html probleempje. Misschien kan toch iemand me helpen of doorverwijzen naar een andere website..

Ik heb een formulier met input type een image. Alleen is die image niet zichtbaar, enkel als ik bij value een tekst ingeef. Maar ik wil enkel een image zien zonder een tekst erboven, kan dit?

mvg,
Kurt
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 04:55:46
 
Steven Hoogervorst

Steven Hoogervorst

18/04/2011 13:45:16
Quote Anchor link
Hoi Kurtik,
Wat is het nut van het script?
misschien kan ik je dan verder helpen.
 
Kurtik watson

kurtik watson

18/04/2011 15:07:07
Quote Anchor link
Het is een inlogscriptje met emailadres en wachtwoord waarbij je als je op de login image klikt kunt inloggen. Maar over de image staat nu tekst, wat niet mooi is natuurlijk..
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

18/04/2011 15:54:01
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken:

<input type="image" src="submit.gif" alt="Submit" width="48" height="48" />

http://www.w3schools.com/tags/tryit.asp?filename=tryhtml_input_src
 
Write Down

Write Down

18/04/2011 16:36:19
Quote Anchor link
Nog mooier lijkt mij met een css-class werken.

.loginbutton {
background-image: url()
....
}

<input class="loginbutton" .../>
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

18/04/2011 16:47:38
Quote Anchor link
Write Down op 18/04/2011 16:36:19:
Nog mooier lijkt mij met een css-class werken.

.loginbutton {
background-image: url()
....
}

<input class="loginbutton" .../>


En welk type geef je dat veld mee dan? Als je 'm leeg laat valt ie terug op z'n default; text
 
Arjan -

Arjan -

18/04/2011 16:50:27
Quote Anchor link
type="button" of gewoon een type="submit" ...
Gewijzigd op 18/04/2011 16:50:53 door Arjan -
 
Write Down

Write Down

18/04/2011 16:53:18
Quote Anchor link
Gerben Jacobs op 18/04/2011 16:47:38:
Write Down op 18/04/2011 16:36:19:
Nog mooier lijkt mij met een css-class werken.

.loginbutton {
background-image: url()
....
}

<input class="loginbutton" .../>


En welk type geef je dat veld mee dan? Als je 'm leeg laat valt ie terug op z'n default; text


Lijkt me vanzelfsprekend: submit
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

18/04/2011 16:54:11
Quote Anchor link
Mm.. zou kunnen; http://jsfiddle.net/rgdrX/
 
Kurtik watson

kurtik watson

19/04/2011 09:41:12
Quote Anchor link
bedankt voor al de hulp! Nu heb ik input type button genomen maar nu zie je enkel een button in IE, dus de background-image verschijnt niet..:-( Is dat normaal en kan dit opgelost worden? In google chrome werkt het wel..
 
Write Down

Write Down

19/04/2011 09:52:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<title>Untitled</title>
<style type="text/css">
<!--
.phphulp {
    width: 232px;
    height: 80px;
    background-image: url(http://www.phphulp.nl/img/phphulp-logo.jpg);
    background-repeat: no-repeat;
    border:0;
}
-->
</style>

</head>
<body>
    <form method="post">
    <input class="phphulp" type="submit" name="submit" value="" />
    </form>
</body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.