Insert with php variables

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Christiaan de kleine

christiaan de kleine

08/11/2011 20:42:56
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit werkend krijgen: hij maakt de table aan en ook de velden, maar hij vult ze niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$IGtable = mysql_query("INSERT INTO general
                            VALUES('', '".$barname."', '".$barslogan."', '".$header."', '".$footer."', '".$dbprefix."'");
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 09:53:14
 
Eddy B

Eddy B

08/11/2011 20:46:06
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

08/11/2011 20:49:14
Quote Anchor link
en nu een met variabelen invoer. die had ik ook al gevonden...
 
Eddy B

Eddy B

08/11/2011 20:59:01
Quote Anchor link
Het ligt niet aan de variabelen, je query is goed opgebouwd. Ik raad je trouwens wel aan te werken met kolom specificatie. Vaak gaat daar wat mis en zie je het over het hoofd.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

08/11/2011 21:06:23
Quote Anchor link
ik heb voor mijn kolom naam en variabele prefix. een gebruiker vult een setup form. in en vanuit daar specificeer ik al mijn kolom namen. enkele met en enkele zonder prefix ervoor.

vandaar dat ik geen kolom specificatie in mijn query heb. maar zal hem vanwege de makkelijkheid als commentaar toevoegen op de regel.
 
Eddy B

Eddy B

08/11/2011 21:08:35
Quote Anchor link
Ik gebruik in zo'n geval toch altijd een prefix door config.php(o.i.d.) in te laden. Ik weet niet of het daarmee te maken heeft, maar je kan het natuurlijk proberen.

Maar als ik het goed begrijp, wordt de row wel toegevoegd maar zonder waarden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/11/2011 21:11:35
Quote Anchor link
foutafhandeling toegevoegd?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/11/2011 21:13:28
Quote Anchor link
- Aar - op 08/11/2011 21:11:35:
foutafhandeling toegevoegd?


+1
 
Eddy B

Eddy B

08/11/2011 21:15:00
Quote Anchor link
- Aar - op 08/11/2011 21:11:35:
foutafhandeling toegevoegd?


Zelfs ik kan niet tegen die logica op.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.