IP Bezoekers opslaan in database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roy

Roy

18/02/2008 13:41:00
Quote Anchor link
Ik heb dit scriptje op mijn computer staan, die heb ik ooit gebruikt.. waarom werkt dit niet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
include "database.php";
mysql_query("INSERT INTO bezoekers (ipadres, datum) VALUES('".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."', NOW() ");
?>


En hoe kan je overigens datum + tijd erin zetten? NOW() doet alleen datum.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:29:07
 
Frank -

Frank -

18/02/2008 13:44:00
Quote Anchor link
En waarom zou het niet werken? Query ziet er goed uit, al controleer jij nergens of deze is gelukt. Maar goed, dat is jouw keuze.

Dat NOW() alleen een datum laat opslaan, zal komen omdat jij blijkbaar geen tijd in de database wilt hebben. Een DATE heeft nu eenmaal geen tijd in het datatype zitten, een DATETIME heeft dat wel.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2008 13:45:00
Quote Anchor link
Je mist een )
 

18/02/2008 13:53:00
Quote Anchor link
Ik houd een slag om de arm maar ik gok dat je geen foutafhandeling had(A) anders kom je hier eerder achter namelijk.
 
Frank -

Frank -

18/02/2008 14:03:00
Quote Anchor link
Gijs Kerstjens schreef op 18.02.2008 13:53:
Ik houd een slag om de arm maar ik gok dat je geen foutafhandeling had(A) anders kom je hier eerder achter namelijk.
Een slag om de arm? Een gok? Je trapt hier met bruut geweld een openstaande deur in! En je weet dondersgoed dat deze deur openstaat.

Niet zo netjes... :p
 
Mitch

Mitch

18/02/2008 15:18:00
Quote Anchor link
pff wat een taal :P
af en toe denk ik net dat hier alleen maar kakers zitten,
en geen los geslaagde jeugd en oudere :P
 
Roy

Roy

18/02/2008 15:33:00
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie antwoord en tips!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.