IP herkennen script?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Panic

Panic

21/11/2008 23:29:00
Quote Anchor link
Ik heb dit topicje ook ergens anders geplaats maar hij past beter thuis in deze category
--
Hallo allemaal,

Ik zit helemaal vast en weet niet waar ik moet beginnen, ik zag deze website:
http://www.ihateyoujulia.com

En zou graag een website zoals deze naboosten, het probleem is waar moet ik beginnen en hoe doe ik dit?

Mijn PHP is erg minimaal, dus hulp zou ik erg waarderen!

Groetjes,
Yannick
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 10:20:16
 
- SanThe -

- SanThe -

21/11/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Quote:
This website contains explicit adult material and is for adults only.

Het is gewoon een sexsite.
 
Panic

Panic

21/11/2008 23:40:00
Quote Anchor link
Het gaat om de script die erin verwerkt is :)
 
- SanThe -

- SanThe -

21/11/2008 23:43:00
Quote Anchor link
De php-code zal je niet te zien krijgen en het javasript kan je ter plekke bekijken.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

22/11/2008 00:13:00
Quote Anchor link
En bovendien wat een kansloze website zeg.
 
Panic

Panic

22/11/2008 00:13:00
Quote Anchor link
Ja dat snap ik, maar ik zou graag een soort gelijke script willen hebben, dat was dus eigenlijk mijn vraag :)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

22/11/2008 00:24:00
Quote Anchor link
Erg eenvoudig om te maken, maak een random code in een cookie/sessie, ram die ook in de database en zorg ervoor dat die persoon die random code ook in een link te zien krijgt.

$_GET opvragen en tellen maar!
 
--

--

22/11/2008 09:01:00
Quote Anchor link
En niet nog zo'n zielige site maken.
 
Maarten Slenter

Maarten Slenter

22/11/2008 13:30:00
Quote Anchor link
Jij wil zo'n site 'namaken'

Ik bedoel dit verder niet beledigend ofzo, maar eh, dat is behoorlijk simpel, als je dat zelf nog niet had kunnen bedenken, heb je nog wel wat aan PHP te leren;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.