IP-adres van gebruiker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martin vd B

Martin vd B

07/04/2006 20:01:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik ook al weer achter het ip adres van de gebruiker zien te komen?

Het is iets met:

$_REMOTE_ADDRESS

wie weet de preciese?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 10:49:45
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

07/04/2006 20:02:00
Quote Anchor link
$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
 

07/04/2006 20:02:00
Quote Anchor link
$_SERVER['REMOTE_ADDR']
Zoek eens zelf in de manual of op Google.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

07/04/2006 20:03:00
Quote Anchor link
je kan ook mij ip logger gebruiken:)

http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/586/

GR. mebus!
 
Martin vd B

Martin vd B

07/04/2006 20:07:00
Quote Anchor link
Bedankt,

#Sebastiaan>

Ik had al op phpfreakz.nl gezocht in het artikelen gedeelte, maar ik kon het zo snel niet vinden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.