[JavaScript & PHP] Hulp nodig!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Carl Pirson

Carl Pirson

28/01/2009 21:30:00
Quote Anchor link
Hi,

ik heb een <form> met de felden:

- Postcode
- Stadt.

Nu wil ik zonder de pagina opnieuw te laden een link aanpassen (met de data die de user heeft ingevuld) die dan een site in een iframe op dezelfde pagina opend. Nadat deze stap is voltooid, wordt dan het form zame met deze info gesubmit.

Hier mijn JavaScript code om de input van de User te verkrijgen (ik call de function met een button):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
     function throwGeo(ida, idb) {
     var plz = document.getElementById(ida).value;
     var city = document.getElementById(idb).value;
     }


Tot zover simple, maar nu moet ik wete hoe ik die data in mijn link krijg (zonder page refresh)...

Hier de link en de IFrame code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<a href="test.php?plz=(hier de aangepaste value)&city=(hier de aangepaste value)" target="iframe">Test it!</a>
<iframe src="" name="iframe" width="250px" height="150px" scrolling="Auto" frameborder="0"></iframe>


Weet iemand een oplossing?

Alvast bedankt!

Greetz, Carl J.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 07:20:49
 
Tikkes C

Tikkes C

28/01/2009 22:22:00
Quote Anchor link
lees eens de handleiding door op W3schools.com (ook van AJAX)
 
Carl Pirson

Carl Pirson

28/01/2009 23:04:00
Quote Anchor link
yow heb het opgelost... post later ff de oplossing.

maar heb ff vraag over een JavaScript Error.

Hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
   function throwUrl(ida, idb) {
     var pcode = document.getElementById(adpcode).value;
     var city = document.getElementById(adcity).value;
     var newurl = 'getit.php?pcode='.pcode.'&city='.city;

     myurl.href = newurl;
     }


Als ik de Function oproep komt een error met:

Quote:
Expected identifier


Iemand een idee wat er mis is?
 
Tikkes C

Tikkes C

28/01/2009 23:07:00
Quote Anchor link
om variabelen in javascript te doen gebruik je niet '. bla .' maar ' + bla + '

waarom eigenlijk die Iframe? frames zijn heel erg verouderd.

veel succes nog
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tikkes C
 
Carl Pirson

Carl Pirson

28/01/2009 23:14:00
Quote Anchor link
Jep, idd. Ben zo te zien niet echt concentrated...

Werkt perfectly!


Dank je voor je hulp !!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.